Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na czym więcej zarobie:

- sprzedając 250 hematów za yang ?

- otwierając 250 hematów i sprzedając drop?

sprzedaj hematy, ja otwierajac 70hematow dostalem tylko 15zmianek, a zmianki to najcenniejsze rzeczy jakie dropia z hematow.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Może mi ktoś podać przybliżone ceny:

- dodanie bonusu

- zmiana bonusu

- dodanie 5 bonusu

- PD

- rękawica złodzieja

- rada pustelnika

- zwój egzorcysty

Można te itemy i hematy na tobole wystawić?

Opublikowano

- dodanie bonusu

- zmiana bonusu

- dodanie 5 bonusu

- PD

- rękawica złodzieja

- rada pustelnika

- zwój egzorcysty

- 1,3kk

- 2kk+

- 10kk

- 1kk na pol godziny 7kk na godzine lub wiecej za ten na godzine

- 1kk

- 3,5kk +

- 3,5kk +

wszystkie te itemy mozna wystawiac na tobolku oprocz pdkow na 1h i rekawic na 2h

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Cześć.Mam zamiar zacząć tutaj grę, lecz nie wiem jak zaczynać tutaj grę.A mianowicie jak się dorobic i czym grać?.

Opublikowano

- dodanie bonusu - 1.2kk

- zmiana bonusu 1.5kk

- dodanie 5 bonusu

- PD 1kk około

- rękawica złodzieja 1kk około

- rada pustelnika 3kk-3.5kk

- zwój egzorcysty 2.5kk-3.2kk

Opublikowano

Jak zalogowałem się dziś do m1 jinno to aż się zdziwiłem.. sklepy od Uriela do Dozorcy, mimo że mam nawet dobry komputer to lagi były nie małe. Tyle ludzi po 200 dniach serwera ? Widać, że serwer jest znakomity.

Polecam.

Opublikowano

Isamu przeleć po m1 w każdym królestwie na każdym CH po spotach z psami/wilkami, bo już bot botowi ksuje :/

Opublikowano

Serwer mi sie podoba, ale bardzo nie podoba mi sie to ze ostatnio usunela mi sie postac podczas ataku, z itemami wartymi bardzo duzo i dotychczas nie otrzymalem odpowiedzi od support, admini wogole nie interesuja sie TS'em, jeden kieruje mnie do drugiego, a drugi do trzeciego, Isamu to na tsie przynajmniej tym dla pomocy gracza nie widzialem dobre 4/5 dni wiem ze nie jestes jedyny ale wszyscy admini mowia ze nie moga mi nic poradzic i zebym poszedl do Isamu ktorego kurwa nie ma. Trace kurw* itemy na ktore zarabialem 50h i cala administracja ma to gleboko w dupie, ale jesli chodzi o pomoc z Isem to kazdy potrafi pomoc, a pomoc z straconym ekwipunkiem juz nikt... .

Serwer 10/10

Praca administracji 1/10

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Admini mają wyjebke na wszystko. Co z tego że Isamu jest na TS skoro i tak ma wszystko w dupie. Mi sie już wgl nie chce grać. 65 body skille m4 .. tyle co mam lwią +9 i ebo+9 i jakis rib. Szkoda serwera , ale ludzie odchodzą taka prawda . A EVENT! swiąteczny? ha.. najgorszy jaki można było zrobić. Drop reniferków które nie działały. miało być 50 % dropu nie było. Exp spozniony. LIPA !!!

Opublikowano

Admini mają wyjebke na wszystko. Co z tego że Isamu jest na TS skoro i tak ma wszystko w dupie. Mi sie już wgl nie chce grać. 65 body skille m4 .. tyle co mam lwią +9 i ebo+9 i jakis rib. Szkoda serwera , ale ludzie odchodzą taka prawda . A EVENT! swiąteczny? ha.. najgorszy jaki można było zrobić. Drop reniferków które nie działały. miało być 50 % dropu nie było. Exp spozniony. LIPA !!!

Zgadzam sie zamiast nasmiewac sie z balmory powinniscie sami cos zrobic, bo tam jest jeden admin Fubu(zjamujacy sie problemami graczy) i ogarnia to 20 razy lepiej niz wy h*j z tym ze ma przypaly ale chociaz umie ogarnac serwer. A was jest 5 i jeden od drugiego lepszy opierd*lacz, a event tak jak kolega napisal taka prowizorka aby cos bylo. Oby tak dalej nie bylo bo na serwerze bedzie coraz mnie ludzi... . A ja nadal sobie czekam na odpowiedz na ktora sie pewnie nie doczekam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

OMG zrozumcie ich kazdy ma zycie prywatne..Byly swieta kazdy chcial je spedzic z rodzina wiec nei wiem o co wam kurde chodzi...A teraz jest sylwester pomyslce kurVVA ze nie kazdy go spedza w domu niektorzy gdzies wyjezdzaja albo po prostu szykuja sie do niego itd wiec troche ogarnijcie sie i odpocznijcie troche a nie 24/7 przed kompe i przed chwila placz i inne badziewia a co do eventu welse po prostu poswiecil duzo uwagi innemu serverovi poniewaz niedawno wystartowali wiec mieli pewnie duzo klopotow i za to byl taki a nie inny event ale miejmy nadzieje ze na wielkanoc sie wykarze:) Tyle w tym temacie 3m ci sie HEJTERZY zasrani!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja wale jak mozna byc takim TĘPYM areksss moze zaloz okulary jak nie widzisz..Slepy jestes do uja?...Przeciez isamu pisal wyzej ze ddosy leca bo jakies gowna choca rozwalic server ale nigdy im sie to nie uda....I zrozumcie troche ludzie kazdy chce gdzies wyjsc na sylwestra a nie grac non stop przed kompem jak wy...Wiec Isamu rozumiem Cie w 100% nie tylko czlowiek zyje praca i graniem na ravii;]

Opublikowano

Ale zajebiscie pilnuje serwer 1 channel dziala pro

Ludzie przygotowania przed sylwesterm miałem 2 dni miałem tzw zw pomagałem tylko z doskoku ;/

teraz napisalem ze wyjazd mam na sylwka ddos w ravie wiec 1 admin bedzie pilnował całą noc serwera bo nie można go zostawić ...

od nowego roku normalnie bede all ogarniał teraz naprawdę chciałem troche odejść od pc ;(

wróce jutro to wbij na ts3.org.pl

Opublikowano

@UP mam to samo. Mam tak za każdym razem gdy tam wbijam. SERWER TO DNO!. Smiejecie sie z FuBu, że to morda serwera Balmoramt2. Ale serwer jest zadbany/ zajebiaszcze eventy i serwer sie rozwija. Zobaczycie co sie bd działo za miesiac jak bd start balmora s2. A Ravia? Isamu niby nic nie mówi o IS ale jak już wbijesz 50+ to chuj musisz wydać, bo inaczej nie dasz sobie tak dobrze rady browse.php?u=sJEMfVmtc6r4QE9xzhPvhLM2gOZrDlhRc%2FzNlvdRw8EFQ0TyWnoLaWmSNrnr7TWFQxxoCac9zXWjpw%3D%3D&b=53 EDIT: Dodam że MORDA SERWER RAVIA.EU , wasz zajebisty Isamu , jest opierdalany na TS jak idzie browse.php?u=sJEMfVmtc6r4QE9xzhPvhLM2gOZrDlhRc%2FzNlvdRw8EFQ0TyWnoLaWmSNrnr7TWFQxxoCac9zXWjpw%3D%3D&b=53. Sam wchodzi w temat zapowiedzi Teoden.eu i hejt kurwa hejt. Bo co? Bo serwer Ravia.eu jest tak nudny że TOP Gildie odchodza z obrzydzeniem a nawet za drobne pieniadze nikt kont nie chce kupic. POZDRAWIAM NYMFE/ISAMU/WELESA, Isamu zwykły gracz metin2, nymfa jakas tam graficzka, a weles gówno wie z czego wiadomo bo już 2 serwy padły : Pompamt2 i nawie.eu.

Weles nie był w teamie pompamt2.A z tego co piszesz "weles gówno wie" udowodnij co ty wiesz bo stwierdzam ze 'nic'

Opublikowano

Weles stworzył zajebistego wyraja ale wtedy hardy nie były w modzie i bez reklamy padł nawie padła przez kulki, a padł bo polaczyl sie z isamu Weles był GM na pompie buahahahahahahahahaha debil debil debil ....

Opublikowano

Święta prawda Bez Is'a tu prawie nic nie osiągniesz... chyba ze będziesz grać 8 h dziennie to w 3 miesiące może jakoś dociągniesz Skilla do G+

Nic?? Trzeba potrafić grać. Znam wiele osob co nie staja w m1 tylko lataja po DT, Red Lesie, Grota

Na zarobek jest wiele, bardzo duzo sposobow...

Opublikowano

Święta prawda Bez Is'a tu prawie nic nie osiągniesz... chyba ze będziesz grać 8 h dziennie to w 3 miesiące może jakoś dociągniesz Skilla do G+

Pieprzcie pieprzcie ja posłucham i się pośmieje .

To co może mieli dać kurwa ceny po 100 zł ?

Wtedy kompletnie by mówili że serwer jest pod IS lecz nie jest bo all można zdobyć w grze + jest zdatne do handlu ale wy i tak nadal przy swoim.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie sie koncu powinniscie sie cieszysz ze ludzie z isu kupuja bo takto chociaz serv stoi takto kto by go utrzymywal???..Taka prawda wkladasz w jakis interes serce i chcial bus kurva do niego dokladac??? (To takie pytanie dla hejtow)...Trzeba troche pomyslec i tyle ja gram moze z 3 dni po 3h dzienie max i juz stac mnie na 2 skile do P tylko trzeba chciec...Tyle w tym temcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...