Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to sie ciesze moze jestes chetny aby kupic mi?

nie sr*m kasa bo wole wydac na ciuchy komp radzi sobie nie jest az taki zlom

1gb ram , 256 grafika 3.0 proc. ;] to mi wystarcza zeby gracz w gta,nfs,mt ale nie na ravi ^^

Spróbuj odpalić po przez Game Booster, może coś pomoże ;-)

Pozdrawiam a serwer lofciam? xF is the best hoho... polecam

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Lagi są na tym serwerze praktycznie 24/7. Nie, nie jest to wina mojego komputera, bo po prostu moby stoją w miejscu i po 10sec biją dalej. Ataki atakami, ale tak się nie da grać

Opublikowano

Lagi są na tym serwerze praktycznie 24/7. Nie, nie jest to wina mojego komputera, bo po prostu moby stoją w miejscu i po 10sec biją dalej. Ataki atakami, ale tak się nie da grać

Właśnie miałem to pisać , na serwie są takie lagi że Ho Ho, nie wiem czym jest to spowodowane , ale ogarnijcie to.

Opublikowano

hehehe czasem? co 3-4min meczylem sie okolo 5min z ognistym krolem z wspomagaczami ( rosy dlonie itp )

spokojnie narazie jest opanowane nie mamy wpływu na działania innych random serwerów ;/ ale teraz jest ok

Opublikowano

spokojnie narazie jest opanowane nie mamy wpływu na działania innych random serwerów ;/ ale teraz jest ok

zauwazylem ze jest lepiej .. czy robiliscie cos w sprawie clienta ? byles dzisiaj online na serverze napisalem PW ale odpowiedzi nie dostalem .

Opublikowano

No właśnie. Opłaca się zaczynać gre? Da rade się tutaj jakoś wybić, poexpić v2/grota ?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak na tą chwilkę bezkonkurencyjny HARD.

Gram z 3dni, mam ten 37lvl Boja zrobiłem, podrobiłem, mam już Tygrę+9z hp i cale eq po 1,5k.

Łatwo się wybić, jak i przyjemnie się gra.

na ch1 Jinno sklepów jak na Solarze!

Opublikowano

Mam bardzo zasadnicze pytanie dotyczące bana :

-otóż gdy brat u siebie na komputerze grał na owym 'modzie', czy jest możliwość dostania bana u mnie na koncie, IP internetu takie same ; > dokładnie chodzi mi czy to jest powiązanie kont ?

proszę o dokładną odpowiedz ew. wytłumaczenie na jakiej zasadzie to działa na serwerze ravia.eu

Opublikowano

Isamu - Mam bardzo zasadnicze pytanie dotyczące bana :

-otóż gdy brat u siebie na komputerze grał na owym 'modzie', czy jest możliwość dostania bana u mnie na koncie, IP internetu takie same ; > dokładnie chodzi mi czy to jest powiązanie kont ?

proszę o dokładną odpowiedz ew. wytłumaczenie na jakiej zasadzie to działa na serwerze ravia.eu

~

nie bo akcja wygląda następująco : brat dostał bana za moda, i jednocześnie dostałem ja bana na mojej głównej postaci 77lvl PRO ; dd i nie wiem co jest grane, lecz nie mogę się skontaktować z administracja .

normalnie do 23:00 grałem na głównej, brat dostał bana o 00:15 i wtedy ja też dostałem, chociaż moja postać była off od 23:00 ;pp nie wiem jak to jest xdd

Opublikowano

O serwerze mam bardzo wysokie mniemanie, administracja ma u mnie wielki plus.

Gralam od poczatku serwera, i z doswiadczenia wiem, ze na is nie trzeba wydac wiele by stac sie kims w tym swiecie.

Atmosfera jest swietna, ludzie pomocni, nie to co na PL.

Administracja jak najbardziej pomaga.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

Serwer jest zajebisty. Pierdolenie, że na dłuższą metę się nudzi. Na pewno ten serwer nie znudzi Ci się szybciej niż taki syf na xenox czy coś takiego. Roboty jest sporo, bo skile zrobić jest ciężko. Na samą aurę 800kk +- trzeba wydać licząc rady, ku i egzo, a to kupa siana dla nowego gracza. Eq zdobyć nie jest ciężko bo gra masa luda. Polecam baardzo granie tam, bo to serwer z przyszłością i nie wyjebie się za szybko, to jest pewniak.

Nagrywam z ravii, jak ktoś interesowany to zapraszam w link w sygnaturze.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

taka mała informacja (nie reklama naszego forum) Jesteś graczem Ravia.eu wbij czasem na nasze forum do działu wydarzenia są tam łatwe i przyjemne konkursy z eleganckimi nagrodami

teraz trwa

Konkurs na GamePlay

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...