Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam ogolnie nie polecam wczoraj sobie scioglem i w m1 same 70+ z eq +9 latalo , to sewer jest juz do wojen/pvp ci co zaczynaja nie maja szans sie wybic dropia jakies heksagoliczne ale to nie pomaga , na pl juz latwiej sie wbic , wczoraj z skrzyni gracza droplo mi duzo zmianek i dodan mam cale eq wybonowane a tutaj z heksa ze wyleci zmianka jest 30% a dodanie 10% . I jeszcze te skile . i konie to ja juz wole isc na pl , przynajmiej metin2.pl nie padnie jak sie pomecze.

Opublikowano

Serwer spoko itd itp... Ale czy jest cos do roboty po 75? Jakies nowosci? Gram na serwerze i podoba mi się on ale nie wiem co będzie po wbiciu 70 ^^ Czy na DC sie tutaj oplaca chodzic? A co z ta smocza wyzyna? To jest cos z czego ludzie korzystaja na codzien czy kazdy woli jednak dropic hematy?

Opublikowano

Już 2012-10-26 startuje nowa edycja, ulepszonego wielokrotnie, z nowym interface'm - ultra szybkim połączeniem zarówno urządzeń PC'towych jak i Dotykowych - Windows 8! Tak! To na niego czekamy, dzięki niemu korzystanie z systemu będzie przyjemnością!

Z okazji tej wielkiej premiery - na Ravii odbędzie się Event ZUO w godzinie w której Windows 8 trafi do sprzedaży! - Wyjątkiem będzie jeżeli trafi on do sprzedaży rankiem lub późnym wieczorem. Wtedy Zuo zostanie przełożone na 27-10 o godzinie 18:00.

Zapowiedział: GodWeles

Organizator: Nymfa

Wielka premiera już niedługo!

Opublikowano

Mam pytanie do administracji

*W +/- ile czasu pierwsza osoba wbiła 99?

*Medale konne dropimy i czytam, czy misje robimy?

*KU czytamy jak na PL?

Jak to jest w prezentacji to przepraszam.

Opublikowano

będzie nowy ts i nowe IP dlaczego takie bo trzeba od około tygodnia rejestrować domeny non profit ts.ravia.tk jak dostaniemy tylko licencje ts bedzie posiadać 512 slotów

Opublikowano

Maly online i kilka dzieci :/

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Opublikowano

Serwer jest dla mnie najlepszym na jakim grałem ponieważ jest masa misji, dużo nowych rzeczy, duża praca i wkład włożony w serwer. Miło się zarabia na hematycznych itp ...

Nawet dwa serwer z PL pierwsze nie dają tylu ludzi i sklepów co na Ravi. Bardzo zapraszam na serwer.

Opublikowano

Serwer jest dla mnie najlepszym na jakim grałem ponieważ jest masa misji, dużo nowych rzeczy, duża praca i wkład włożony w serwer. Miło się zarabia na hematycznych itp ...

Nawet dwa serwer z PL pierwsze nie dają tylu ludzi i sklepów co na Ravi. Bardzo zapraszam na serwer.

Misji jest mało i to bardzo,na balmorze do 30 lv masz z 20 misji,tutaj do 60lv jest ledwo 20.

Ale i tak balmora nie dorównuje ravii.

Opublikowano

Podsumowanie serwera :

-Ulepszanie jak na pl'u

-Dwa królestwa z czego jedno to jinno a druga to jakaś mała mapka

-Fajna fabuła

-Skille dosyć łatwo się wbija , a jak wywalisz na is'a to jesteś pro.

-Dwa jakieś fajne dungony

-Zakładka bonusy

-I arena pvp chociaż osobiście nie wiem czy ją wprowadzili.

I to tyle. Osobiście dla mnie nie popisaliście się. Fajnie że u was jest sporo luda , ale na dłuższą mete serwer jest nudny , że tak to ujmę "troszeczke ulepszony pl"

Jeszcze troche a serwer będzie zacofany jak taka Bal**ra.

A jeżeli coś pominąłem. To poprostu prezki nie zaktualizowaliście.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Podsumowanie serwera :

-Ulepszanie jak na pl'u

-Fajna fabuła

-Zakładka bonusy

I to tyle. Osobiście dla mnie nie popisaliście się. Fajnie że u was jest sporo luda , ale na dłuższą mete serwer jest nudny , że tak to ujmę "troszeczke ulepszony pl"

silver all servery krytykujesz .Zrób swój server kozaku
Opublikowano

Podsumowanie serwera :

-Ulepszanie jak na pl'u

-Fajna fabuła

-Zakładka bonusy

No i co z tego, ważne że serwer jest jedyny w swoim rodzaju.. Znajdź mi teraz takiego harda podobnego do ravii, nawet takiego nie znajdziesz, bo jak robią już hardy to na****dolą tych nowych itemków aż się rzygać chce, a co do Bal**ry to zgodzę się wyłącznie z tym że jest zacofana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...