Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP lepsza.

Isamu jak tak dalej z serwer pójdzie to nawet CH musicie dorobić heh?

Powiem ci jeszcze raz jaram się tym serwer mega i jak tak będziecie go prowadzić i dodawać nowości, ALE Z UMIAREM to będzie najlepszy serwer i będzie bił na głowę PL i wszystkie HARD hehe.

Mam jeszcze jedną wielką prośbę i mam pomysł jak ograniczyć ten syf, czyli FB i tak dalej jak chcesz posłuchać to napisz na PW, ale od razu mówię nie wiem, czy to jest wykonalne, ale jak Weles pomyśli to da radę.

No właśnie nowości ... A brakuje ich tutaj i tu masa . Co z tego że team jest dobry jak zrobicie dobry bez bugów serwer , ale też coś na nim musi być , na waszym forum zapewne jest masa dobrych pomysłów od graczy których nie wykorzystacie , wystarczy że weźmiecie się w kupe i serwer będzie lepszy od takiego Drae***a2.

Dłuższej grafiki się nie dało?

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie... Ale może lepiej najpierw stworzyć normalne ładne forum a nie jakieś ... podstrony w głównej stronie... W ogóle forum ravi takie nie ogarnięte... Temat z obrazami modów i administracji potrafi być otwarty przez tydzień..

Opublikowano

ZAPRASZAM NA SERVER 24/7 s36.csrv.pl:46242 narazie 10slotwo ale od pierwszego 20.

MILEJ ZABAWY

biorąc pod uwagę to ze jesteś tu nowy ze dałeś IP twojego serwera jest to minecraft potraktuje to ulgowo ale masz chwile na edytowanie tego czegoś albo usunięcie tego postu bo mi nerw puści a tego byśmy nie chcieli

Opublikowano

Właśnie, więc nie lepiej zakupić jakieś dobre forum? To jest hard, nie serwer typu Pan****MT2 gdzie wiadomo co robić : Exp do 90, zarabianie na epiki , Exp do 250... Wiele ludzi np. ja potrzebuje pomocy w pewnych sprawach związanych z Ravią, to tak jakbyś był głodny jak wilk a w pobliżu była tylko restauracja z nie smacznym jedzeniem i szczurami.

to forum jest poświęcone Ravii ja weles bambos nymfa ixam B3nq odpisujemy na wiekoszość problemów związanych z grą ;P

Opublikowano

Właśnie, więc nie lepiej zakupić jakieś dobre forum? To jest hard, nie serwer typu Pan****MT2 gdzie wiadomo co robić : Exp do 90, zarabianie na epiki , Exp do 250... Wiele ludzi np. ja potrzebuje pomocy w pewnych sprawach związanych z Ravią, to tak jakbyś był głodny jak wilk a w pobliżu była tylko restauracja z nie smacznym jedzeniem i szczurami.

Gdyby tak bylo to jedynym wyjsciem byloby zjedzenie pracownikow.

...;]

Opublikowano

co tu sie stało ? dodałem post z opisem eventu aby nie dawać linku do forum a tu paCZe nie ma posta ? wytyfy

MPC było chwile czasu off, może cofnęło Ci po prostu posta.
Opublikowano

@pompamt2

Isamu, ja nie wiem kur*a czy ty kur*a tak specjalnie czy kur*a je*Ana co, ale kur*a policzyłem CO DO KUR*A JEDNEJ ZMIANKI ile zużyłem na riba +9. było sr 12 kur*a wydałem na te 108 zmianek i kur*a jakie sr mam teraz? kur*a -8 a um 2.... A kur*a najwyzsze sr jakie bylo to kur*a sr 18!! HAHA to sa jakies kpiny? Odpowiedz, czy ty to tak specjalnie czy kur*a jaja sobie chcesz robic z nas?

Opublikowano

a to możliwe to nie wiedziałem zaraz edytuje posta i dodam wszystko co i jak ^^

Ty chyba Isamu nie wiesz ile to jest "zaraz", 0 info o evencie, ktory mial sie najpozniej zaczac dzis popoludniu.

Opublikowano

A ciekawe co z eventem ze szkatulkami, ktory mialbyc najpozniej dzisiaj do poludnia wlaczony i co...? Czytam na forum i jakos z tego sie nie wywiazujecie.

Opublikowano

czesc, wczoraj w nocy mi cofnelo dropka na hematy. Caly drop poszedł w ch*j. Czy da sie cos z tym zrobic?

jedyny kto może ci pomóc to Weles pisz do niego na support

Opublikowano

Serwer spoko itd, o zmiankach sie wkur...ilem, prawda, ale jest kolejny powód do wku....ienia

Kilka razy pisałem na support w sprawie wulgaryzmów na moją osobę, oraz stracone 7kk na ostatniej cofce. Było napisane że odpowiedź dostanę w przeciągu 2 dni. Minęło ok. 6 dni a po odpowiedzi nie ma sladu. To był pierwszy powód. Drugi, chodź o tej samej tematyce ( Jakiś błędny team) dotyczy innego członka. Dotyczy Bambosa. Przed chwilą Bambos zalogował się do gry, a więc zapytałem się co z odpowiedzią nt. mojego cofniętego 7kk niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi. GM Bambos wolał w tym samym czasie kiedy ja zadałem pytanie zrobić sobie małe pvp. Trzecia sprawa, to popularność IsAmU. Nie można się z nim w ogóle skontaktować, bo jego fanboye dzieci z resztą piszą do niego : lol kiedy odcinek z Zakutego, kiedy coś tam, daj 1k, o loll isamu to ty? polizac ci moze dupe?

I moje pytanie: Skoro chcę się zapytać nt. Botów czy czegoś innego to dlaczego ma mi w tym przeszkadzać setka fanboyów z YT? Dlaczego popularność GMa ma szkodzić serwerowi? Prawda, gdyby nie IsAmU to na pewno nie byłoby tyle ludzi, ale ja sądzę że trzeba to jakoś uporządkować. Temat wysłania wiadomości do isamu pod postacią PW : prywatne, nie związane z problemami technicznymi sprawy LUB Problemy Techniczne.

Serwer : 8/10

Team : 2/10 Jeden z gorszych z jakimi miałem do czynienia.

Opublikowano

Jak mnie okradł pewien frajer SeriouS to wlazłem na TS-a, poczekałem na kanale i isamu wbił na TS-a i załatwił sprawę z tym pedałem ;p

Z isamu da się skontaktować, ale on głównie wieczorami siedzi z tego co wiem na TS.

Co do cofek - przedstaw dowody, że miałeś daną kwotę wtedy może ci zwrócą, ale wątpie.

xnzn.jpg
Opublikowano

Jak mnie okradł pewien frajer SeriouS to wlazłem na TS-a, poczekałem na kanale i isamu wbił na TS-a i załatwił sprawę z tym pedałem ;p

Z isamu da się skontaktować, ale on głównie wieczorami siedzi z tego co wiem na TS.

Co do cofek - przedstaw dowody, że miałeś daną kwotę wtedy może ci zwrócą, ale wątpie.

Jeżeli chodzi o dowody to handlowałem z pewnym graczem. Sprzedałem mu radę i zwój egzo za 7kk. Może potwierdzić.

Opublikowano

25zł=1000Dm a ulepszacze w is 299dm niewiele za wiele czemu tu tak drogo? mialem zamiar "dopompowac postac" ale nie za taki hajs no bez przesady 5x skil na P prawie 200zl? za tyle to na globalach z pomoca alledrogo lub is mozna byc nie do zajebania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...