Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mój ulubiony texturepack to mixcraft hd (pięknie wycieniowane deski są ale i tak jest outdated...)

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Ależ ja lubię pobawić się na takich serwer. To takie relaksujące :> A tak serio.

Innym żal dupę ściska, że jesteśmy "na topie" i reklamują swoje badziewne serwery. Żałosne.

Opublikowano

Server only pvp! Wykwalifikowana administracja! Wpadnij

Ip: s1game.slotex.pl:20052

To gówno jest tak zlagowane ze to chu* człowieka ściska

NIE POLECAM TEGO SHITUUU

SigCustom.png

Opublikowano

a tam lepiej potrolować na takim serverze, jedyna kara dla takich ludzi ... hmm a tak btw czemu była cofka?

Opublikowano

Ej, to mój tekst! :D

A co do Przemisa - Dlaczego piszesz pytanie 2 razy? Dlaczego nie umiesz sprecyzować swojego pytania? Dlaczego nie przeczytałeś co było pisane? Dlaczego zadajesz głupie pytania? :<

Opublikowano

Siemka! Mam pytanie : Czy szukacie jeszcze fabulatorów? Wiem, że może moje pytanie być nie na miejscu, bo temat pisałeś pół roku temu, pomimo to mam zamiar się zapytać.

Bardzo lubię pisać opowiadania, najbardziej fantastyczne (jestem humanistą) . Nie popełniam błędów ortograficznych, potrafię pracować w grupie i nie jestem kłótliwy. Serwer naprawde baardzo mnie zainteresował, dlatego pytam się Ciebie, czy szukacie jeszcze kogoś do pomocy? Proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam, Mucz

Opublikowano

Yay, Pitbull, to zaszczyt :D

@offtopic

Mógłbyś wrzucić jakieś nowe SS-y z budowli oraz jakiś status budowy? :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Tak jak obiecałem nowa mam nadzieję, że wystarczająco profesjonalna prezentacja. Stałych bywalców zapraszam do pierwszego postu.

Ss'y budowli. Prawda nie zobaczycie, bo niedługo postaram się porozmawiać z kilkoma naszymi partnerami czy by się zgodzili coś nagrać w najbliższym czasie.

Statusu budowy nie było i nie będzie z prostych względów, bo po pierwsze nie mam z góry założonej liczby lokacji, a w przypadku fabuły "Im więcej tym lepiej".

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Pitbul kurwa jak ja cię kocham, grałem na starym overlandzie i było zajebiście, czekam na start :)

Opublikowano

Pitbull na pierwszy rzut oka ten serwer wygląda na... Genialny! Na pewno na nim zagrał kiedy wystartuje. Powodzenia w budowaniu i zarządzaniu. ^^

xnTNVXS.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...