Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z mc:McParowka

Mikrofon:Tak +skype

Doświadczenie:Umiem budowac ogarniam komendy w procentach 9/10

Praca w grupie:Moge pracowac z ogarnientymi ludzmi.

Umiejętność obsługi WorldEdit oraz VoxelSniper'a:w 9/10

Save'a mapy z twoją budowlą:Mialem Komputer zepsuty i sie pousuwalo ale moze zbuduje cos u was

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak dobrze to nie ma. Jeżeli chodzi o budowle to save jest wymagany inaczej taka osoba nie zostaje przyjęta

Poza tym podania, albo na GG, albo przez specjalny formularz...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Kto rozpatruje podania na Quest Writerów? Zostałem odrzucony ze względu na wiek, a wielu użytkowników nie tylko tego forum może potwierdzić, że nie jestem jednym z małych głupich trolli... Chciałbym się chociaż trochę do Waszego projektu przyczynić. Mam też kilka pomysłów z którymi chciałbym się tylko z dareckim podzielić, bo jak wiemy konkurencja The********* może coś takiego skopiować (nie żebym w nich mięsem rzucał, ale wolę zabezpieczać takie pomysły).

Pozdrawiam.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Pół roku czekamy, a pewnie jeszcze drugie tyle czekać będzie trzeba... Ach nie mogę się doczekać tej chwili kiedy prace będą skończone. Ale pewnie do tego będzie potrzebny jakiś dobry sprzęt, nie? Bo komputer będzie totalnie zamulony przez ogromną falę graczy, modyfikacje i inne rzeczy. Ja niestety komputer mam słaby (procek 3 GHz 2GB ramu i 1GB grafiki) więc boję się, że jednak jak już się doczekam to przeżyję rozczarowanie swoją maszyną. Jak myślicie będzie dało się grać na takim komputerze na przynajmniej 35 FPS? Bo wierzę, że wprowadzicie szereg optymalizacji żeby takie komputerki też mogły sobie poradzić :)

polaku3.png

Opublikowano

To nadal minecraft. Jak ci shadery będą lagować to je po prostu wyłączysz...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

Moja paczka modów:

Opublikowano

O ku**a O_O Ty masz 12 lat? xD Myślałem że jesteś starszy ode mnie :D

Moim zdaniem warto mu dać szanse :D

A, wiadomość dla iDareckiego:

Dla iDareckiego powiedziałem

Jeśli potrzebujesz pomysłów na ścieżki rozwojów petów poprostu pisz :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

W sprawie optymalizacji:

-gracze powinni być widoczni w odległości ok.100kratek od gracza i pojawiać się tylko wtedy, kiedy na nich patrzy

-tak samo z blokami, mobami i innymi bajerami

-optifine

-darecki coś jeszcze wymyśli ;)

Opublikowano

Ja niestety komputer mam słaby (procek 3 GHz 2GB ramu i 1GB grafiki) więc boję się, że jednak jak już się doczekam to przeżyję rozczarowanie swoją maszyną. :)

now wiesz gadasz że masz słaby komp a ja mam 2,8 GHz 2GB ramu a karta graficzna tak słaba że mi FarCry 1 nie chodzi :P

PitBull na kiedy przewidujesz otwarcie serwera?

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

usuńcie w końcu ten żałosny temat -,-

to gówno nie wystartuje ...

już 3 miechy temu miało ...

tylko posty sobie ludzie nabijają ...

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

@UP

Po 1. Sam jesteś żałosny.

Po 2. Ludzie nie nabijają tu postów

Po 3. Kto mówił że miało być 3 miechy temu? Czytaj uważniej temat.

Po 4. Wyjdź.

EDIT

Po 5. I jak ci tak żal dupę ściska, że mamy tyle wyświetleń, odpowiedzi i temat jest cały czas gorący - spróbuj zrobić coś podobnego, a potem wróć.

Opublikowano

Dużo ich było. Ja ostatnio czytałem całość od początku i sporo tego :D

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Kurde... Pitbull, zawiodłeś mnie tym postem, za twoją zgodą, chciałbym tutaj wrzucić jedno z moich przykładowych historii w postaci podania na serwer RP... Zajmuje trochę, więc wolałbym Ci to wrzucić na PW. Jestem na prawdę jak na swój wiek bardziej dojrzały niż reszta moich rówieśników... Kiedyś na pewnym forum przez 2 lata dopóki nie zdradziłem swojego głosu na komunikatorze głosowym udawałem dziewiętnastolatka i nikt po moich postach się nie spostrzegł, że mógłbym być osobą poniżej 18 lat.

Pozdr0.

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

@UP

Po 4. Wyjdź.

EDIT

Po 5. I jak ci tak żal dupę ściska, że mamy tyle wyświetleń, odpowiedzi i temat jest cały czas gorący - spróbuj zrobić coś podobnego, a potem wróć.

@UP

Po 4. Wyjdź.

EDIT

ad.3 hahhahah dokładnie 5 miechów temu było napisane , że ma być start październik - listopad

ad.1 ty jesteś żałosny co potwierdza ad.3

ad.2 nabijają ; ) właśnie ty mi odpowiadając nabiłeś posta nie związanego z tematem ( nie myślimy dziecko ? )

ad.4 sam wyjdź

ad.5 wy gówno zrobiliście bo serwa jak narazie nie ma mózgu -,-

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

@up

Serwer jest :P

Byłem na nim jako questwrite (ku**a xD napisałem postmaker)

Udało mi się pitbulla przekonać żeby mnie wpuścił. Wszyscy cały czas pracowali (no może oprócz mnie :P Bawiłem się falsebookiem)

Zresztą, gdyby nie było pracy, były by te SS-y ? :P

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Dobra, nie flamujcie się tu. Okej nie podoba Ci się projekt, no dobra. Nie musisz go śledzić nikt go nie zamknie i nie zamknął (najwidoczniej). Taki serwer może się przedłużać jeszcze rok, bo widzisz jak tutaj idą prace.

31575197832728931761.jpg

Moja paczka modów:

Opublikowano

Ojojoj MCnieb, bo ci żyłka w oku pęknie zaraz. :P A teraz uspokój się, zrelaksuj... i odwiedź 1 stronę tematu, 1 post. Zjedź na sam jego dół i przeczytaj co jest napisane. Dalej... Pitbull nie mówił nic o starcie serwera (z wyjątkiem tego, że data nie jest znana) chyba, że się pomylił. A ja nie nabijam postów tylko grzecznie (no może nie całkiem) odpowiadam na twój post. :P I jesteś w wielkim błędzie, jeżeli myślisz, że nic nie zrobiliśmy. Odwiedź jeszcze raz pierwszą stronę, pootwieraj wszystkie spoilery i pomyśl co piszesz. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...