Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze raz sie pytam na kiedy przewidujesz start Pitbull nie umiem czekać tak długo pamiętam jaki dobry był prime underland więc czekam

PS w jednym z miast robiłem sobie wysepke tuż za twoim "zamkiem pitbulla" "nie wchodzic bo ugryze" chyba jakos tak tam pisalo :P

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

*jest napisane

@kajsksus, na 4 SS'ie nad nickami graczy są tytuły.

Zabijasz najmocniejszego bossa w regionie - dostajesz tytuł, (w zależności od poziomu trudności wykonanej pracy) dodający przeróżne bonusy do twojej postaci.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Pit a co myślisz na temat zbudowania jakiejś lokacji początkowej dla każdej klasy niczym w GW2 :P Tzn. tam gracz uczy się mechaniki gry, zasad i ogólnie jak grać. Po za tym kilkanaście queścików sprawdzających czy coś zrozumiał.

Opublikowano

Nie dziwię się, że nie mogą się doczekać startu ;)

Pit a co myślisz na temat zbudowania jakiejś lokacji początkowej dla każdej klasy niczym w GW2 :P Tzn. tam gracz uczy się mechaniki gry, zasad i ogólnie jak grać. Po za tym kilkanaście queścików sprawdzających czy coś zrozumiał.

Bardzo fajny pomysł :D

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

Ja myślałem o czymś bardziej standardowym. Typu samouczek w okienku (bez możliwości pominięcia) + jakiś krótki zestaw pytań. Źle odpowiesz, spróbuj ponownie za 30 minut itp.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ja mialem tam mini latającą wyspe ty tam już nie grałeś w domu mialeś drzewo to pamiętam

niezły pomysł nooby nie wejdą

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Ja myślałem o czymś bardziej standardowym. Typu samouczek w okienku (bez możliwości pominięcia) + jakiś krótki zestaw pytań. Źle odpowiesz, spróbuj ponownie za 30 minut itp.

Coś ala test IQ :D Bardzo dobry pomysł będzie mniej ludzi "ułomnych" ;)

SigCustom.png

Opublikowano

Ale np. ktoś napisze gdzieś odpowiedzi i noobki sprawdzą i wejdą bez problemu... :/ Ale w tej lokacji startowej może być jakiś "Człowiek zagadka" który będzie miał quest polegający na odpowiedzeniu na pytania. ;) (nie do pominięcia oczywiście).

EDIT

Aha i np. co 5 dni zestaw pytań może się zmieniać.

Opublikowano

Jeżeli ktoś będzie zamierzał tylko trollować to nie zada sobie trudu by poszukać odpowiedzi w internecie, a tym bardziej zebrać się i przeczytać zasad.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Albo będziemy szczwani i pośród zasad umieścimy kod. I gdy po raz pierwszy wejdziesz na serwer będzie pisać np. "Jam jest wielki i superaśny..." I będzie trzeba napisać odpowiedź: "A jam jest większy i superaśneiszy!" :)

Opublikowano

taki test przed totalnymi noobami powinien ustrzec serwer

dziś jeden noob nie umiał się zarejestrować na serwerze więc na ts3 prosił o pomoc (chyba źle zrobiłem że pomogłem będzie tam noobił) zarejestrował się na forum serwera i jak pisało mu zarejestruj się wpisując /register hasło hasło (ten dawał z forum /LOGIN(login z forum) hasło(z forum)

jak mówiłem mu żeby zarejestrował się /register hasło hasło pisał /register hasło hasło (dosłownie) (tak samo z loginem.....) takie nooby napewno nie przejdą testu

Opublikowano

Jeśli chodzi o ten test to dajcie kilka pytań z ortografii bo jak gram na niektórych serwarach i patrze jak inni piszą to czasami głowa boli

Opublikowano

3 pytania z zakresu fabuły, nic więcej.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...