Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

YouTuberzy, którzy się zgodzili wstępnie (v) wraz z tymi z którymi mam kontakt bardziej prywatny (!) i oni na 99.99% będą nagrywać. Oraz ci, którzy są niezdecydowani (?), ale popierają nasz projekt i jeżeli nie znajdą czasu by nagrywać, to chętnie zajrzą prywatnie. Jak dostanę grafiki by trochę przeobrazić pierwszy post. To wraz z nazwami YouTuberów pojawią się odpowiednie ss'y. Udowadniające to że się zgodzili.

- FeldmanStudio (!)

- MineQusim (v)

- Minecraftgplay (v)

- mikizmiki (!)

- CraftShad (v)

- Krzaker (The Zając001) (!)

- MissKremówka (!)

- kloperoPL (!)

- EnnekPL (v)

- EvarezTP (!)

- MrVruppo (!)

- C4mpR3 (!)

- VeskinJoy (!)

- Samoloth (?)

- NNiezapominajka (?)

- Pitch (?)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Pitbull a co ty na to by takich mniej znanych youtuberów ale którzy mają tak po 1,000 albo 2,000 też się spytać czy są za? Bo mam znam takiego jednego który by może poparł a z drugim to tak raczej niezbyt wiem

A jak będzie klopero i ennek to może by jeszcze wicha1993?

Opublikowano

Napisałem do Wicha, aktualnie nie mam odpowiedzi, ale tak się składa, że tam gdzie jest nagrywane "Feed The Beast" w sensie serwer. Jest on własnością extremecraft'a gdzie też mamy Overland. To też skombinowanie Wicha to kwestia czasu. Co do mniejszych Youtuberów. To minimum 4.5k widzów. Niestety, ale każdemu czy to małemu czy dużemu muszę poświęcić mniej więcej tyle samo czasu temu też poniżej tej granicy nie schodzę, bo prócz dogadywania się z YouTuberami koordynuje prace budowniczych, fabulatorów i innych osób, które przyczyniają się do powstania serwera także po prostu jeżeli bym się rozdrabniał na osoby, które mają po tym tysiącu widzów musiałbym nonstop siedzieć i odpisywać na różne pytania. Chociaż nie ukrywam, że byłaby możliwość dla tych mniejszych, ale to jedynie takich, których widzowie oscylują przy 2.5k a wyświetlenia filmów minimum 500, ale o tym niedługo.

Opublikowano

moglbys tez napisac do

-skkf

-madzi

-mandzia

-blowa

-reziego

-huska

-misterace

-verteza

-dussie

-ultraxa

-wicha

-pingwina

-kapitana aliena

-iniluxa

-bartkazbartka

-cichegowuja

-deltiego

-frixona

-cona

-minecraftpolska (patryka)

-plminecraftpl

-masterczulka

-brema

-sheo

-multigameplayguy

i inni :D

Opublikowano

Na poprzedniej stronie pisałem, że nie ma sensu pisać to takich osób, bo prawdopodobieństwo, że odczytają wiadomość wynosi 1 do 10.000, a to że znajdą czas to praktycznie jak 1 do 1.000.000. Takie osoby mają rozplanowane serie do końca tego roku. Poza tym w większości przypadków takie osoby przyciągają na serwery mało wartościowych graczy. To o tych największych, a do osób takich jak Ci poniżej napisałem. Ja stworzyłem listę około 70 Youtuberów wykluczając tych powyżej 100k widzów i do nich napisałem. Także podsyłanie mi kolejnych możliwości mija się z celem, bo albo ich odrzuciłem ze względu na widzów (za mało za dużo), albo też już do nich napisałem i nie uzyskałem odpowiedzi.

-misterace

-verteza

-dussie

-ultraxa

-wicha

-sheo

-multigameplayguy

-plminecraftpl

-kapitana aliena

-iniluxa

-bartkazbartka

-cichegowuja

-deltiego

-frixona

-cona

Opublikowano

Jak pacząc na tak więlką popularność do powinniście przynajmniej zrobić coś takiego że będzie można mieć slot prywatny czyli nawet na maks graczy wbić ale to dla tych co wygrają jakiś nie wiem super event albo zapłacą jakąś małą kwote.

Opublikowano

Wysyłaj :) Chociaż jeżeli byś chciał się na jakąś posadę zgłosić to wolałbym na GG, ale co mi tam mam dzisiaj dobry humor. Także wysyłaj :D

Opublikowano

Musiałem powalczyć trochę z teksturami bloków, by móc umieszczać je w plikach innych niż terrain.png.

14 nowych bloków, kilka stworzonych przeze mnie od zera, kilka zmodyfikowanych domyślnych i kilka wyciągniętych z gotowych texture packów, których autor pozwolił na redystrybucję:

2013-01-27_19.15.48.png

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

kiedy start? ta prezentacja jest starsza niż węgiel, a startu nie widać dalej.. -.-

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Pitbull będziesz miał dobry humor tak za tydzień? Bo w tedy może bym napisał opowiadanie które pisze od kilku miesięcy i nadal jestem w połowie ... wiesz nauka w gimbazie to nie igraszki! :3

@edit

I pytanie dla Idareckiego. Czy będzie można przerobić te twoje tekstury twych nowych bloków do teksturpacka z wspomaganiem dla tych teksturek na wyższe rozdzielczości np 32x ?

Opublikowano

@Rannathur, będzie znacznie więcej nowych bloków.

@2Up

Tak, ale nie będzie możliwości korzystania z dowolnych texture packów, a jedynie z tych, które zostaną oficjalnie zatwierdzone osobiście przeze mnie.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...