Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No bo pomyśl, o co można jeszcze pytać? Wiemy sporo o shaderach, mamy SSy miast, widzieliśmy paski HP, many, paski HP stworzeń. Wiemy trochę o skillach. A resztę iDarecki i Pitbull trzymają w tajemnicy.

Opublikowano

My nic nie ukrywamy! >.< Ani bajta danych!

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

A tak btw będzie jakiś nether? Czy będzie może ten projekt zamiany netheru na jakiś tam inny świat który miał być na p-landzie?

Opublikowano

...raczej nie

Opublikowano

Przyciągamy aż tak ogromną uwagę? Hmm

Pracuję aktualnie nad dodatkowymi efektami wizualnymi do skilli, ale z powodu shaderów uzyskuję strasznie dziwne artefakty graficzne.

//EDIT

@2Up

Jeszcze się zastanowię, ale w każdym razie, jeżeli się pojawi coś podobnego, to będzie to wymiar wyłącznie dla überkoksów.

Opublikowano

Dla überkoksów w sensie trzeba będzie wbić maksymalny lvl, żeby się tam dostać, czy potwory będą tak cholernie trudne?

Opublikowano

Pewnie będzie automatycznie generowany.... a do budowy jest Immuna!

Opublikowano

Jescze pytanka są :)

Bedzie możliwosc robienia układów z redstone ? i czy bedą uzwględnione nowe bloki ?

Czy technika działania redstona bedzie takla sama ?

Opublikowano

W sumie będzie można budować, ale ów proszek zapewne trzeba kupić by było od alchemika lub innego NPC'ta...

Poza tym nowi gracze nie będą mieli możliwości tak od razu budować, bo teren pod budowę za ciężką kasę (walutę na serwerze zdobywana głównie za zadania i handel) nieosiągalną dla pojedynczego gracza...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Kolejne pytania :)

Czy będzie takie coś jak czołganie i ukrywanie się w zaroślach (w trawie ) w łukiem w ręku żeby na innych graczy kampic ? :)

Czy będzie tez dana możliwość siadania na siedzeniach (nie kucanie)?

Ile będzie trwała doba w grze ? noc i dzień ? czy będą równe ?

Będą anomalie pogodowe takie jak huragany ?

A jak będą to wiatr będzie oddziaływał na gracza np utrudniając chodzenie i skakanie ?

czy będzie można mieć własnego skina ? (w sensie ze jak będzie np klasa wojownika to będzie więcej możliwości wybrania skina żeby każdy tak samo nie wyglądał ?)

Czy każda klasa będzie miała inny wygląd zbroi ?

Czytałem wcześniej że będą rumaki. Będą różne klasy ? mające inne właściwości takie jak życie i określoną możliwość sprintu (zwierzę się męczy) ?

Ile ma osób wasza ekipa wliczając budowniczych ?

Za odpowiedzi z góry (nie jestem bogiem) dziękuję. :)

Opublikowano

1. Nie lubię kamperów (taka moja uwaga) ale Smart Moving będzie, tylko była też taka koncepcja, aby możliwość PvP była tylko za pozwoleniem. Czyli wyzywasz kogoś na PvP o jakiś item, pieniądze lub ogólnie

2. Po co taka opcja dla graczy ? NPC będą w przeróżnych pozycjach, ale wam to do niczego nie potrzebne...

3. To zależy od Dareckiego, może jak będzie miał czas to pory roku zrobi. To on już musi odpowiedzieć.

4. Ruchome piaski na pustyni braliśmy pod uwagę, ale czy będą to nie zdradzę, co do huraganów to troszku zbyt mocno zżerające pamięć by były i jak już to tylko na wyznaczonych terenach... W sumie to tak jak odpowiedź na pytani 3. zależy od Dareckiego

5. -

6. Po wybraniu rasy będzie do wyboru kilka/kilkanaście skinów, także nie będzie można mieć własnych skinów, będą narzucone z możliwością wyboru

7. Nie będzie klas

8. Darecki o tym gdzieś wspominał, że jakieś różnicę będą.

9. Ja wiem waha się ta liczba, także najtrafniejsza odpowiedź to 50 osób :)

Mam nadzieję, że zaspokoiłem twoją ciekawość.

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...