Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

czyli nie będzie łupów wojennych z innych graczy? :(

moglibyście zrobić że itemy dropią niektóre tylko gry zginie się z ręki innego gracza :D

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pitbull, skoro nie będzie można przekazywać pieniędzy, to jak będzie działał handel między graczami? Chyba, że jakoś źle zrozumiałem Twojego posta.

Opublikowano

Być może będzie handel na zasadzie kliknięcia w innego gracza, akceptacje handlu i wtedy wyświetla się okienko wymiany.

Na takie cos jest plugin, ale skoro tutaj nie będzie pluginów być może inaczej to rozwiążą.

Opublikowano

PitBull możesz dać wszystkie zmiany od początku serwera? Nie mam zamiaru latać po 21 stronach ;/

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Podanie na fabulatora :

Mam wszystko co potrzebne ,również polszczyzna na dobrym poziomie . ; )

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

A ten mieszkanie gildii to będzie jako jeden zamek gdzie będą mieszkać wszyscy ludzie w danej gildii czy będzie to raczej jako małe miasto?

Opublikowano

Co sobie zbudują i na ile będzie ich stać, tak będzie...

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Tompork jest straszliwym pesymistą. Mówi mi, że ten serwer nigdy nie powstanie, że nie ma co czekać, bo i tak po tygodniu prowadzenie serwa Wam się znudzi.

Opublikowano

No to równie dobrze możesz mu przekazać, że jest co najmniej nie poważny...

Skoro budujemy ten serwer pół roku to prowadzenie go myślę, że będzie czystą przyjemnością i póki będą grali gracze ten serwer będzie działał...

Poza tym skoro mówi, że nigdy nie powstanie, a potem, że się nam znudzi po tygodniu. To jak to jest ? Jest dość niezdecydowany w tym co mówi.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

No wiem, Tompork taki jest. Najpierw się strasznie przejmuje, potem mu przechodzi, potem znowu się angażuje, potem znowu mu się nudzi. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...