Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się świetnie!

Jak to nie fake to będę odliczał do startu serwera ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

O kreatorze postaci było coś chyba na 15/16 stronie tak mniej więcej ^.^

@a tak btw zamierzacie mieć prywatny kanał na ts3?

Opublikowano

Pawel, niby tak, ale znając iDareckiego i Pitbulla, to się postarają tak, że wyjdzie kreator taki jak w simsach. ;D

Opublikowano

Pit Bull Jeśli możesz zdradzić nam to ile % macie już zrobione i czy przed świętami będzie start bo się doczekać nie moge zaraz popuszcze :D Taki fake ale spoko wasze serwery są fajne pamiętacie mnie? mieszkałem w mieście Loot5 "miasto elfów" Miałem taki wyrypisty dom z drzew :D jeśli tak to mój nick "Sniperz"

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Jak skończymy, to skończymy. Bilans tygodnia otrzymujecie w każdy weekend. Nie ma na co narzekać.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

ehh jak mnie dawno tu nie było. Widzę że pracą idzie pełną parą. Jak myślicie, wyrobicie się do marca?

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Pit Bull Jeśli możesz zdradzić nam to ile % macie już zrobione i czy przed świętami będzie start bo się doczekać nie moge zaraz popuszcze :D Taki fake ale spoko wasze serwery są fajne pamiętacie mnie? mieszkałem w mieście Loot5 "miasto elfów" Miałem taki wyrypisty dom z drzew :D jeśli tak to mój nick "Sniperz"

Ooooo Sniperz :D

Gramy razem? :D'

@offtopic

Srry Pitbull że tych questów nie przygotowałem ale się przeprowadziłem i póki co nie mam za dużo neta, co drugi dzień chyba :P

W środę lub czwartek będę miał zwykły net

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Co taka gildia, frakcja, czy też klan miałby robić ?

Potrzebne są jakieś modyfikacje z mojej strony ?

Dla jasności: to nie są pyt. retoryczne.

Jak ktoś ma wizerunek jak to mogłoby wyglądać, niech napisze w temacie.

Może coś na zasadzie cechów?

Jeżeli było by załużmy z 5 graczy i wyłożyli by oni daną kwotę ,to dostawali by jakiś teren lub budynek który byłby siedzibą ich cechu/gildi i musieli by potem rywalizować z innymi gildiami i ,np wpływy.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

@Up

Bezsens, takie rzeczy mogą być do ustalenia umownie. Władcy miast na pewno będą kompetentnymi osobami.

Opublikowano

@ Up i @UpUp cechy to nawet dobry pomysł, ale w trochę innej formię był proponował. 1- zamierzacie wprowadzić skille typu kowal, zbrojmistrz? jeśli tak to może na tej zasadzie, że w każdym mieście dany cech będzie miał wspólny dom, miejsce odpoczynku i pracy dla członków i sklep dla nie z gildii. Gdyby te cechy od siebie uzależnić (w sensie, kowale starają się być przyjacielscy do hutników, bo inaczej rudy nie zdobędą etc), nałożyć jakieś podatki na daną gildię, maksimum sprzedaży każde miasto ustalić (za nieprzestrzeganie kara) Pewnie to się nie przyjmie, ale jeśli cię to zainteresuję i będziesz chciał bym coś rozwinął to dawaj

PS. Wybacz PitBull że zawaliłem jako fabulator p; za dużo wziąłem sobie na głowę i czasu nie miałem p; i do tego bios mi padł, i się długo z tym męczyłem (musiałem płytę główną wymienić)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

@Up

Nie będzie profesji. No bo jak i po co?

Wyobrażasz sobie, żeby ktoś spędzał czas na serwerze kując żelazo ?

Bezsens

Opublikowano

#up nie wiem czy taki bezsens. Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie jedną z najważniejszych rzeczy jest klimat( i fabuła), a taki system pozwoliłby się w takie czasy wczuć. Nawet jeśli byście to zrobili na zasadzie członek gildii magów, członek gildii wojowników itd (co złym pomysłem nie jest) to już by miało wielkiego +. Ta idea z gildiami woj, magów itd też jest chyba warta przemyślenia - jesteś magiem to możesz zaklinać, miksturki robić etc. Taki mag z gildii miałby tańsze i lepsze usługi ze swojej gildii - teoretycznie wojownik może mieć ostrość max 3 za 100000 złota, a mag może 4 i płaci za to 110000. A wracając do mojej pierwszej myśli - zamiast "kuć żelazo " kowal dostawałby na dzień zestaw powtarzających się działań etc.

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

@2Up

Nie wiem czy o tym akurat czytałeś, ale nie będziemy mieli jako takich nakładanych z góry klas postaci (tj. wojownik czy też mag na przykład).

Pakujesz dużo pkt statystyk w siłę - jesteś umownie wojownikiem, pakujesz dużo w inteligencję - jesteś umownym magiem.

Ceny, które podałeś mogą być co najwyżej uzależnione od ww. posiadanych pkt statystyk.

Wojny ?

Czy do tego naprawdę jest potrzebny jakiś specjalny system do stworzenia z mojej strony ?

Ofc. będą party, można je i tutaj wykorzystywać.

Opublikowano

Ale jak to, nie będzie klas ? Mogło by to wyglądać tak że jak np. wybierasz wojownika masz więcej hp mniej many, mag ma mniej hp ale więcej many itd. (Oczywiście na start xD)

Nie bądź leszcz daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...