Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś na wzór diablo ?

A może lepiej zagrajcie sobie w samo diablo, po co się męczyć z minecraftem, co nie ?

@pawel500,

im więcej pakujesz w siłę(hart) tym więcej masz hp

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra dobra ale mi chodzi na start np. mag 80HP 120MP a wojownik 120HP 80MP <--- Na start potem pakujesz jak chcesz wiesz o co chodzi ?

Nie bądź leszcz daj +

Opublikowano

Niech robiąjak chcą oni wiedzą lepiej ich serrwer a my korzystamy więc nwm o co te pretnesje i wtrącanie sie ::)

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

Zupełnie bezsensu. Skoro wybierasz maga to logiczne, że powinieneś pakować w inteligencje. Więc po co ta szopka ? Po co komu się nazywać magiem mając 500Hp i 100 many ?

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

#ileś tam Up w górę

Zawsze ktoś będzie bardziej wojem, magiem itd. Wiem że klasy nie narzucacie, ale np; jak chcę zrobić elfa który będzie zarówno magiem i wojownikiem, a jak doszło by się do gildii wojowników dostawało by się możliwość lepszego kupienia eq dla woja. Za to gdyby dołączyć magów, dostało by się możliwość kupienia zaklęcia "ZajeFireBoll'a". Czyli w obu przypadkach grałbym jak chcę, wolę magię to bym do gildii magów poszedł, ale jednocześnie dobry by był ze mnie wojownik, za to świetny mag. Z mojego doświadczenia z rpg wynika że trzeba iść jedną ścieżką na mistrza, a resztę na dobry .

Poza tym zważ na klimat i grywalność. Co z tego jak gra ma fajną fabułę i ładną grafikę? Fabuła się liczy, ale ja bynajmniej chętniej gram w gry z gorszą fabułą i dużym klimatem niż na odwrót.

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Ogólnie nie mam ochoty się kolejny raz powatarzać na temat klas i profesji więc zacytuję szyszuPL

"Niech robią jak chcą oni wiedzą lepiej ich serwer a my korzystamy więc nwm o co te pretensje i wtrącanie się"

Bo sugestia sugestią, ale dążenia na siłę by coś udowodnić, gdy już decyzja została podjęta jest bezsensu...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

ja do niczego nie zmuszam, nikomu mojej woli nie narzucam ja jedynie dyskutuję i przedstawiam swój pkt widzenia.

#down wiem to, ale to że wiedzą co robią nie oznacza że nie można zrobić tego lepiej (broń Boże to nie są przechwałki itd) skąd wiesz że ktoś nie napiszę posta z propozycją która będzie wprost genialna?

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Makra do spamowania na czacie ?

Nie

Wszystkie potrzebne akcje będą od razu zabindowane.

Opublikowano

Tak, jasne

Opublikowano

Dobra pitbull mam już neta, mogę wracać do roboty

A co do serwer to wymyśliłem system ,,rozwoju wierzchowca" jakby ktoś chciał posłuchać :P

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Nie, czas do wystartowania serwera - nieokreślony ale iDarecki (albo Pitbull xD) powiedział że w tym roku serwer nie wystartuje :/ Szkoda

Nie bądź leszcz daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...