Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam wymyśliłem taki mini wykres dla ,,skilli natury":

Władca natury ------------------> Ciernie ----------------> Duch dębu ----> Transfuzja (PN) ----> Przywołanie Podróżnika

Błogosławieństwo ziemi ----> Przywołanie wilka --> Zagryzienie (PZ) ---- Przywołanie niedźwiedzia

V ^

Błogosławieństwo wiatru---->Podmuch -----> Władca Grzmotów -->Przywołanie Orła ----> Wierzchowiec

Błogosławieństwo wody ----->Zamrożenie ---->Przywołanie ducha lodu ------> Lodowa Kula (PW)

PN - Skill dla chowańca natury

PZ - skill dla chowańca ziemii

PW - skill dla chowańca wody

Opis skilli:

Władca Natury - Stojąc na dircie lub grassie szybciej regeneruje nam się życie i mana.

Ciernie - Ciernie oplątują przeciwnika, zostaje on spowolniony i otrzymuje obrażenia podobne jak trucizna

Duch Dębu - Przywołuje enta, który pomaga ci, przyciągając na siebie przeciwników (Oni rzucają się na niego, taki jakby tank :D)

Transfuzja - Wysysamy życie z naszego Enta, regenerując je sobie

Przywołanie podróżnika - Przywołuje handlarza, u którego możemy sprzedać EQ.

Błogosławieństwo ziemi - Szybciej podróżujemy po dircie oraz grassie

Przywołanie wilka - Przywołuje wilka, który pomaga nam w walce

Zagryzienie - Wilk lub niedźwiedź (Zależy od przywołanego chowańca) atakuje swoimi szczękami w przeciwnika

Przywołanie niedźwiedzia - Przywołuje niedźwiedzia, który jest 3 razy mocniejszy niż wilk

Błogosławieństwo wiatru - Buff aktywny, gdy użyjemy go na kimś, porusza się 2 razy szybciej oraz skacze wyżej.

Podmuch - Odrzucasz przeciwnika na ok. 5 kratek, jednak nie zadaje DMG

Władca Grzmotów - Jeżeli jesteś na powierzchni (W podziemiach nie działa) na twojego przeciwnika spada grzmot, który zadaje mu obrażenia od skilla oraz obrażenia od podpalenia

Przywołanie orła - Przywołuje orła, którego jest trudno pokonać, ze względu na jego umiejętność latania

Wierzchowiec - Pozwala osiodłać chowańca (Tylko: Orzeł, wilk i niedźwiedź)

Błogosławieństwo wody - Pozwala dłużej oddychać pod wodą

Zamrożenie - Użyte na wodzie - zamraża ją na pewien czas, użyte na graczu - spowalnia go

Przywołanie ducha lodu- (Tylko, gdy w okolicy jest woda) Skill użyty na wodzie, przywołuje z niej lodową wersję blaze, która pomaga w walce

Lodowa Kula - Lodowy sługa oprócz normalnego pocisku złożonego z lodu, potrafi wystrzelić większy i potężniejszy pocisk.

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@Up Co do tego podróżnika z którym handluje się wszystkie skille są spoko :P

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

@up

O popatrz Pitbull :D

Twój temat jest baaaaaaaaardzo popularny :D

Który raz te nooby cię atakują?

Szósty?

A co do serwera to gówno, które potrzebuje reklamy żeby odnieść sukces, a i tak nie odnosi, cały dzień jest 3/60

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Kotkowski na czym dokładnie polega Twój problem? Masz serwer którego nie ma ale chciałbyć go mieć i cię to najwyraźniej męczy. Ale trudno się zrealizować, jak nie możesz mieć serwera na 1000 slotów. Bo przecież taki serwer bankowo będize zajebisty. Według twoich kryteriów xD

Opublikowano

@up

No no no :D

Ktoś tu się daje ponieść emocjom :P

Zresztą ty łamiesz regulamin, a taką reklamę można również zgłosić na policję :P

Myśląc że tak robiąc zrobisz sobie reklamę mylisz się, ten twój serwer to poprostu gówno, na którym nikt nie gra.

Atakując popularne prezentacje tylko robisz z siebie pośmiewisko

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Popularność twojej prezentacji polega na tym, że piszecie o rzeczach których nie ma. To się nazywa fantastyka i powinieneś ksiażki pisać, lepiej byś na tym wyszedł :]

a na policje dawaj, czekam

ponieść "emocją" hahaha

to teraz pojechałeś gościu. już widać z kim mam do czynienia. sorry, z dziećmi i analfabetami nie dyskutuję xD

Opublikowano

@up

Każdemu się zdarza taka rzecz, a to że siedzisz ciągle ze słownikiem w ręce to moja wina? :P

Tak tak, fantastyka, ale:

- Ten serwer postanie

- Jakbyś nie widział kod jest w 70% wykonany, SS-y są

- Ten serwer przynajmniej nie będzie gównem :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@Papaton99, odpuść sobie, nie pluj się w nie swojej piaskownicy.

@kotkowski, kilka z twoich propozycji na pewno się pojawi w finalnym wydaniu.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Sorry za to xD

Nie wiem po co się do niego odzywałem, przecież wiedziałem że on to wykorzysta :(

Potrzebujesz jeszcze jakichś pomysłów? :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Na której stronie(jeśli jest) znajduje się rozpiska postaci?Nie lubie przeszukiwać tego ssyfu (nie reklamy,tylko dużej ilości postów) w poszukiwaniu danego postu.Bardzo prosze dam + ;P

//BR3ND

Opublikowano

@UP nie chodzilo mi o rasy,tylko o klasy postaci typu "Mag","wojownik",itp bo chciałbym wymyślić troche skilli do różnych class ;)

//BR3ND

Opublikowano

@up

Nie ma czegoś takiego :P

Tutaj jest ,,mieszanie" klas :P

Można naraz być bardzo silnym, przy tym ciskając deszczem meteorów

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Uuuuuu to nieźle,dzięki temu jeszcze więcej skilli przyszlo mi do glowy ;P

//BR3ND

Opublikowano

Chodzi po prostu o to, że my nie narzucamy klas, bo to jest bez sensu. Chcesz być silnym magiem (rozwijasz siłę i inteligencję oraz moc/manę), ale cierpi na tym zwinność (zadawanie ataków) oraz szybkość (poruszanie się) także obrona. Sam wybierasz w jakim kierunki się rozwijasz. Możesz zostać tzw. 'tankiem', który ma wysoką obronę oraz atak, ale wiadomo zadaje mniejsze obrażenia na sekundę, jest wolny i może jedynie kilka podstawowych czarów mieć lub nawet wcale (bo nie jestem pewien czy do niektórych czarów nie będzie potrzeba mieć wystarczającej ilości inteligencji, bo przecież nie każdy 'półgłówek' - tutaj mam na myśli postać z niską inteligencją, nie będzie mogła poprawnie wypowiedzieć inkantacji lub/i złożyć w odpowiedni znak swoje ręce).

Niech zgadnę. Patapon reklamował swojego słabiutkiego Avernusa ? (bo dopiero wbiłem i już jego wiadomość była "usunięta").

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Mogą być tzw,skille iluzji przeznaczone dla osób z Średnią ilością inteligencji i średnią zręcznościa..Taki Assasynomag Ale jeszcze bardziej Nieprzewidywalny...NA początku źle zrozumiałęm temat rozgrywki na serverze...Myślałem że kokretnie beda klasy itp...ale rozwijanie postaci niezaleznie od klasy w jakimkolwiek kierunku to BArdzo dobry pomysł ;P

//BR3ND

Opublikowano

Oto Pare skilli jakie udało mi się wykminić w temacie "Iluzji"...Jeśli jakieś się nie spodobają,pisać ;P

Klon ----------------> Sztuka Znikania -------------------> Entuzjazm --------- > Niewidoczny Mur ---------------> Hipnoza ----------------> Przynęta ------------> Prezent

Opis Umiejętności:

Klon - Jest to lustrzane odbicie ciebie,Powtarza każdy twój atak,lecz zadaje mniejsze obrażenia i jest słabszy

Sztuka Znikania - Ty i twój klon znikacie na 3 sec.Po czym pojawiacie sie za swoim przeciwnikiem,zadając przy tym obrazenia.

Entuzjazm - Ty i twój klon Otrzymujecie bonus do prędkości ataku i ruchu.

Niewidoczny Mur - Tworzysz Mur z Cegiel Zamykając swojego przeciwnika na 5 sec.W tym czasie przeciwnik może zniszczyć mur.

Hipnoza - hipnotyzujesz Wroga,który z czasem zbliża się do ciebie.W tym czasie przeciwnik Przeżywa straszny koszmar,zadający mu obrażenia w czasie.

Przynęta - Twój klon Rusza Szarżując na przeciwnika,skupiając jego uwage na sobie.Po chwili Klon Wybucha Wystrzeliwywując serpentyny w każdą strone,zadając przy tym obrażenia.Wtedy przez okres czasu nie ma twojego klona.

Prezent - Zostawiasz na miejscu Paczuszke - Prezent.Po bliższym kontakcie z wrogiem Paczuszka wybucha,zadając obrażenia każdemu w pobliżu.

Oto wszystkie skille.Bądzcie szczerzy i napiszcie co o nich sadzicie

@Pitbull Bo te tzw.Pseudo RPg nie mają tego czegoś ;P...zawsze spotykam na takich RPg pluginy,i to badziewnie dobrane,a ten jakoś wyróżnia się ich brakiem :P

//BR3ND

Opublikowano

Kotkowski, czy mi się wydaje, czy grałeś w Runes of Magic? Tam było coś podobnego do tego Enta, tylko nazywało się to Duch Dębu. Tak samo tank, skill, który wysysa z niego życie i daje sobie. ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...