Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm ciekawe czy serwer bd tak (za przeproszeniem) zajebisty jak P-Land :D Już informuje kumpli i koleżanki, tego nie można przegapić ;). Jeszcze jedno pytanko Team ten sam ?

Nie bądź leszcz daj +

Opublikowano

Nie wiadomo jak będzie dopóki nie zagramy ;) Ale też nie wyobrażam sobie żeby zrobili dziadostwo. To nie w ich stylu :D

Nie bądź leszcz daj +

Opublikowano

Tylko trzeba brać pod uwagę fakt, że ja nie jestem nie wiadomo jakimś wymagającym człowiekiem jeśli chodzi o wymogi aktywności dla budowniczych i to się tak mówi, że dużo osób, ale do wybudowania nie mało mamy...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

No tak, ale z tego, co widać na filmikach, budują ładnie. Budynki są fajne, pomysłowe, i o to chodzi.

Opublikowano

WItam. Jeśli jest jeszcze jaka kolwiek możliwość dołaczenia do "budowniczych" to z checia dołacze do współpracy , mam dużo wolnego czasu i fajnie by bylo go w jakis sposob zabic : ) napewno przydała by sie jeszcze jedna para rak i kreatywnego,innowacyjnego sposobu myslenia plus pelne zaangazowanie w kazdy postawiony "klocek" . WIec jesli jest jeszcze jaka kolwiek szansa to prosze o odpowiedz tutaj w temacie badz wysylajac prywatna wiadomosc .

Opublikowano

Nie doceniasz Pitbulla i iDareckiego. Grałem na poprzednich serwerach, i powiem ci, że to nie były zwykłe FB/survival. Na Avernusie gram. Powiem ci, że też tak suuuuper nie jest. Instancje są po prostu zabudowane. Na stronie głównej piszecie coś o magii. Nic tam z magii nie ma. Poza tym mało ludzi gra.

Opublikowano

Nie doceniasz Pitbulla i iDareckiego. Grałem na poprzednich serwerach, i powiem ci, że to nie były zwykłe FB/survival. Na Avernusie gram. Powiem ci, że też tak suuuuper nie jest. Instancje są po prostu zabudowane. Na stronie głównej piszecie coś o magii. Nic tam z magii nie ma. Poza tym mało ludzi gra.

Co to znaczy że "instancje są zabudowane"? Nie rozumiem Ciebie. Co do magii, to że nie posiadasz znajomości żadnych zaklęć bo nie chciało Ci się szukać bądź kupić ksiąg, albo nie znalazłeś nikogo kto by Cię nauczył, nie znaczy że magii nie ma na serwerze. Avernus nie jest serwerem Heroic Fantasy, gdzie każdy gracz po dniu grania napieprza fireballami i rzuca deszcz strzał. Łapiesz idee? A jesli chodzi o ilośc ludzi... Definijuąc jakość wegług ilości ludzi należałoby uznać, że serwery po 350 slotów typu majkrafci.pl są mega świetne, nieprawdaż?

Opublikowano

@Ran91

Oczywiście, że cały czas się można dostać na budowniczego ekipa jest duża, jednakże cały czas potrzebujemy chętnych osób :) Wyślij mi swoje podanie na ten nr GG - 16209771

@SlenderPL

Fabulatorów oraz Budowniczych, prezentujących wysoki poziom (budowniczy w budowaniu, a fabulatorzy w pisaniu opowiadań)

@AvernusRPG

Wiedziałem, że prędzej czy później napiszesz, bo zawsze to robisz w takich prezentacjach...

Więc zacznijmy od początku...

1.Jeśli chodzi o tzw: "znudzenie projektem". to i może przyznałbym tobie (nie szanuję Cię w ogóle więc dlatego napisane z małej, bo wg. mnie na to nie zasługujesz, ale o tym trochę niżej) rację, ale tylko w takim przypadku jakbym posiadał 2-3 budowniczych z którymi widziałbym się raz w tygodni. Jednak na dzień dzisiejszy ekipa liczy 45 osób i nie zajmujemy się tylko budowaniem, bo to by było bezsensu... Po prostu dobrze się bawimy grając razem (nie tylko w mc), śmiejąc się na ts'ie, opowiadając sobie żarty i przygadując nawzajem więc nie na pewno mi się nie znudzi. Technika znam od prawie roku i śmiało mogę powiedzieć, że mu się nie znudzi wystarczy spojrzeć kilka postów wyżej, aby zobaczyć, nad czym pracuje.

2. Kwestia typu serwera, bo wg ciebie jesteśmy 'FB/survival'... Otóż się mylisz, bo czym się charakteryzuję gra RPG ? :

- Dużym otwartym światem ? - 25tyś na 18 tyś taki duży jest nasz świat. (Będzie możliwość podróżowania konno i jeżeli warunki i czas pozwolą również statkiem, który będzie można własnoręcznie zbudować i kierować)

- Wieloma ciekawymi lokacjami ? - Na dzień dzisiejszy zbudowaliśmy już 250 lokacji

- Rozwojem postaci ? - https://www.dropbox.... - 14:32:50.png

- Zadaniami, które nie zajmą Ci jednego dnia ? Na dzień dzisiejszy posiadamy blisko 200 zadań.

- Rozmową z bohaterami niezależnymi ? - https://www.dropbox....01_18.17.17.png

- Magią ? - https://www.dropbox....nfoSkile_v2.png

- Dziesiątkami potworów ? - Są w przygotowaniu, nie zamierzam wiele zdradzać.

- Ogromnym arsenałem broni , który można wielokrotnie rozwijać? Produkujemy trailer w którym zobaczycie kilka nowych broni (z puli ponad 200), jeśli chodzi o ulepszania to polecam ten film http://www.youtube.c...RM&feature=plcp

- Możliwością wyboru postaci ? https://www.dropbox....06_20.38.03.png

3. Czyli "szacunek". Tutaj nie mam się co za dużo rozpisywać. Oczywiście krytyką się nie przejmuję, bo wolę się zajmować osobami, które są zainteresowane serwerem, gdyż jest ich znacznie więcej od tych drugich, ale dla ciebie zrobiłem wyjątek. Bo tak jak napisałem krytyka naszego projektu mi trochę zwisa, bo wiem, że to jest jak rzucanie kamieniem w pancerne drzwi, ale reklama swojego słabego serwera. Dlaczego takie określenie ? To widać po twoich żałosnych zagrywkach, którymi są reklamy swojego chłamu (bo nie można inaczej określić serwera, który posuwa się do takich kroków) w tematach innych serwerów. Zakończę to wypowiedzią Damiana12PL

Wasz serwer spamuje tylko po to żeby znaleźć wyaminowanych graczy bo sami tego nie potraficie jesteście zwykłym serwerem który próbuje się wybić ale jeszcze nie na was pora [...] zajmij się swoim serwerem nie cudzym.

Opublikowano

Serwer bd prowadzony najprawdopodobniej w 2 językach :) Także masz odpowiedź. No chyba, że "Trolle polskie pospolite" będą się za bardzo panoszyć to będziemy wyłącznie po angielsku...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...