Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć :) Gdzieś przeczytałem / zobaczyłem że oficjalna premiera będzie jeszcze tego roku. Czy to prawda?

PS: Mam dość słaby komputer. Czy wymagania sprzętowe będą o wiele większe, niż w "czystym" Minecrafcie?

Pozdrawiam i trzymam kciuki za cały projekt :)

Opublikowano

@UP

Staramy się wyrobić w tym roku :) ....to bardzo zależy od aktywności ekipy. A wydajność prawie wogle się nie różni :P (póki co, ale raczej jak działa ci zwykły minecraft to ten też pójdzie)

mca.png

Opublikowano

Z tego co wiem aktualnie są 3 wersje launchera. Wersja na komputery z 1 GB ramu(Ilość ramu przeznaczona na javę) z 2GB i 4GB. Nie wiem czym się różnią, ale są.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

A co bedzie w wikend ? :D

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

ja mam 2,5 Gb ramu ale mam 32 bit xp i minecraft bez optifine u mnie nie działą więc x d

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

ja mam 4 Gb. Działa na najwyższych. U mojego kumpla chadza na 1.5GB i to na Win 7 :P Może procek masz słaby(o kartę graficzną nie pytam :P ).

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Pit, Można się dowiedzieć co bedzie w weekend ?

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@Pit

Jeżeli o sterowiec chodzi, jest epicki :D Tylko zdaje mi się że trochę za chudy, gdzie się w nim to "powietrze zmieści"?

@edit

Jeżeli chodzi o FPS'y itp, to mi Overland chodzi lepiej niż zwykły minecraft :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Mam pytanie.. w którym patchu macie zaplanowane enchantowanie itemów na cooldown reduction?

Opublikowano

@up nie wiem czy wogle będzie enchant, taki jak jest aktualnie....

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

nieno ale tutaj cisza kiedyś to pół godziny dziennie trzeba było poświęcić żeby przeczytać posty z 24 godzin

@edit tak patrze a post pierwszy 19 czerwiec 2012 no cóż to sie trzyma ponad rok ta zapowiedź a prace pewnie jeszcze dłużej

@edit2 patrze tak i patrze i dynmapa działa > :)

btw weź pitbull mi wkońcu usuń tego młodszego bud na ts3 bo dziwnie sie czuje X D

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Jest cisza bo czekomy na Beta-testy (czy tam alpha :P) Wszystko co ważne było już napisane wcześniej :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Heh.... znalazłem na magazynie ojca 2 tzw. lutnie romantyczne mają po ok 100-150 lat :D chętnie bym coś na nich nagrał, ale problem polega na tym że raczej na lutni nikt mnie grać nie nauczy, najwyżej na gitarze, spróbuje się sam pouczyć, zobaczymy co z tego wyjdzie :) może niedługo overland będzie miał muzyke na instrumentach pasujących do tamtej epoki? :P

Ok praktycznie napisałem już 8 utworów, a szacowałem że wyrobie się do grudnia :D więc muzyka ewoluowuje i oto próbka mojej symfoni :D

http://www.youtube.com/watch?v=dBwpxI-tOTo
Barok pełną gębą! Piszcie jak się podoba :D

mca.png

Opublikowano

Jak już napisałem pod filmikem, mi kawałek do gustu przypadł. Btw. Zapraszam na serwer metro. link w sygnaturce :P

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...