Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh spk ,ale nie liczcie na pro jakość ,cichy głos,ale obraz jest i frapsów dosyć dużo ,no sry ale nie mam neta do tego ,robie to tylko dla was ,że marnuje mój limit^(10gb miesięcznie:()

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale masz limit na download czy upload ? D:

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@UP

A może fryti do tego? -,-

To dawaj, sam postreamuj ;). Ludzie chcą gameplaya, a ja mogę takowego i nagrać i mogę też postrimować. Ty możesz? Jeśli tak, to sory, jeśli nie to zamilknij.

Opublikowano

Kuźwa będziecie gadać, zamiast coś robić! Tylko assasyn cokolwiek zrobił ! :D

Kiedy ten filmik assasinku ? :p

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Macie możliwość testowania do godziny 24.00. Zrezygnowaliśmy z ciągłego testowania ze względu na małą ilość rzeczy do robienia (w pierwszym BT chcieliśmy przetestować tylko walkę)

Potem serwer zostanie zamknięty do następnego losowania (osoby, które wygrały w tym losowaniu rzecz jasna ponownie udziału brać nie muszą), które odbędzie się w piątek wieczorem lub w sobotę do południa.

Co do gameplay'a z rozgrywki. Cóż... nie ma nic więcej do pokazania niż to jest na pierwszym gameplay'u. Jednak assasyn chciał nagrać i pokazać swój film, a my nie mamy ku temu przeciwskazań.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano
Przesyłanie filmu. Pozostały 12 minuty. Twój film zostanie opublikowany na: ...
92%

Wie ktoś czemu to cholerstwo dalej nie chcę iść!!!

Chyba dzisiaj tego nie uda mi się przesłać wybaczcie ,popróbuje jutro o 18 ale jak zaznaczył pibul nic więcej niż na filmie nie pokażę :)

Opublikowano

Ja nawet pierwszego gameplaya nie widziałem(oprócz tego od dareckiego, ale nie wiem czy można to gameplayem nazwać...).

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@kajsksas

serio myślisz że dostaniesz dostęp do bety boś ty wielki i postrimujesz? -,-

Gdzie jest napisane, że jestem wielki? Podaj konkretny przykład, jeśli takowego nie znajdziesz, to nie pierdol

@Anty-Offtopic-Spam-Warn itd itp

Następne losowanie odbędzie się o której godzinie? (nic lepszego nie mogłem wymyślić, sory ;x)

Opublikowano

nieno od tych beta testów to sie temat ożywił dawno nie widziałęm tylu świeżych postó naraz x d

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Czekamy do piątku..(i na filmik assasyna :P)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Heh, mimo wszystko widać castowanie fireballa :P

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Beta testy były tylko w weekend. Teraz serwer jest wyłączony, a aktualizacja naprawiająca zostanie wypuszczona w piątek/sobote. Kiedy to znów rozpoczniemy weekend beta testów.

Opublikowano

Hey przewidujecie jakiś system klas pobocznych(Dark elf idący w piromanię np.), albo craftingu ? Że jeden gracz może wytwarzać albo zbroje, albo miskturki, albo miecze, albo tarcze, albo garbować skóry itp itd.

Jaki w końcu klimat będzie panował na serwerze ? Bo się zastanawiam nad kupnem tarczy wikinga, a kolekcji scotta pilgrima....

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@up

To musisz naprawić po stronie klienta....

PS. Czy ty wgl. byłeś na beta testach?

Mhhh..Nie mogłem wejść bo coś nie działało mi.Nick mam zasukey xD na mpc chyba nie moge zmienic ;/

Opublikowano

@UP

Od tego jest podany kontakt do mnie by takie rzeczy zgłaszać. Błąd zostaw wykryty i na przyszły tydzień będzie juz naprawiony. Cóż... nie byłeś na tych, ale zbyt wiele Cię nie ominęło więc nie masz się co martwić :) Drugi raz się nie będziesz musiał zgłaszać i w ogóle...

@UP2

Od początku wychodziliśmy z założenia, że nie będzie klas, a specjalizacje to nic innego jak specificzne i ukierunkowane w konkretnym kierunku profesje.

Co do wytwarzania przez gracza itemów... To zależy od wielu czynników. Raczej będziemy się starali ułożyć gospodarkę tak by wszystko można było kupić od NPC'tów rozsianych po świecie (objezdnych olejkarzy, malarzy, szotów i innych obwoźnych "sprzedawców) i skupionych w aglomeracjach. Jak starczy czasu to może się w tym kieunku pomyślimy, ale aktualnie nic nie obiecuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...