Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Nowe zdjęcia powinny być wrzucane w miarę regularnie, ale trzeba zrozumieć, że jest przerwa świąteczna i najzwyczajniej osoba, która się tym zajmuje nie robi tego tak regularnie.

106071453484304291456.jpeg

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne.. spodziewałem się spamu "SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!" na kilka stron. Czy Ekipa Overland wzięła pod uwagę cheaterów/oszustów itd? (Chcę wiedzieć czy będzie anty-cheat jakiś.)

Opublikowano

@UP

o to się nie martw :D zabezpieczenia będą na wysokim poziomie, nawet nie wiadomo czy cheaty będą działać, ponieważ overlandowi naprawde daleko od zwykłego minecrafta ;)

mca.png

Opublikowano

Jakiekolwiek próby manipulacji w kodzie będą automatycznie wykrywane. Najzwyczajniej jeżeli się coś nie będzie zgadzać nie launcher nie wpuści Cię do gry.

Opublikowano

Mam kilka pytan dotyczacych rozgrywki ;)

1)Czy będzie można budować?(wie że nie wolno integrowac z swiatem, ale wytlumaczyles to tym ze nie wolno niszczyc blokow , a o budowaniu nie wspomniales)

2)Wyczytałem że będą skiny do wyboru... ile ich będzie ?

RADA

Wyczytałem tez żebroń bedzie mozna zrobic i kupic ;) liczę na to że nie za grosze ;) i że łatwo surowców (żelaza,diamentów i tych co pewnie wy dodacie ) nie będzie można znaleźć ani dostać ;d

ale to wasz serwer to tylko rada ;)

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

@UP

Z tego co wiem poziom trudności jeśli chodzi o zarabianie bedzie dość wysoki dlatego najlepiej grać z kilkoma osobami :D skinów będzie sporo, graficy cały czas nad nimi pracują ;) A jeśli chodzi o budowanie to nie chce podać błędnych informacji dlatego poczekaj na Pit'a ;)

mca.png

Opublikowano

Okey ;), w sumie budowanie nie potrzebne ...xD

sygnatura.png

Opublikowano

SzyszuPL

1) Nie będzie można budować, ale rozważa się pomysł tzw. piaskownicy, czy taki singlepayer z trybem creative i płaską mapą.

2) Tak będą skiny do wyboru. Na początek z 10 na rasę. Chociaż chcielibyśmy stworzyć jakiś kreator postaci, ale wiadomo chcieć a móc to dwie różne rzeczy.

Opublikowano

no wiadomo...kreator postaci to byłoy coś ... nawet mi to do głowy nie przyszło że na java można by było zrobić kreator ... to byłoby...to by przebiło Wiedźmina 3 :D

sygnatura.png

Opublikowano

@up bo w wiedzminie 3 nie ma kreatora postaci i musisz grać geraltem ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

mówie o tym że overland moze byc bardziek wyczekiwana premiera od wiedzminka wujaszku staszku.... wgl offtopic...

sygnatura.png

Opublikowano

Szyszu no niestety niezbyt trafne porównanie...

Tak z innej beczki. Coś w czeluściach internetu znalazłem (film sprzed kilku msc.)

http://www.youtube.com/watch?v=NAjYj2YDMTA

Hyyym, cos powoli te hp im leciało :D te pvp chyba nie będą trwały po 3 godziny? xD

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Nie... Po prostu taka ilość hp miała na celu wyszukiwanie błędów w walce, co jest raczej mało możliwe gdy traci się życie po 10 sekundach :)

Opublikowano

Szyszu no niestety niezbyt trafne porównanie...

Tak z innej beczki. Coś w czeluściach internetu znalazłem (film sprzed kilku msc.)

http://www.youtube.com/watch?v=NAjYj2YDMTA

a no nie trafiłem ;)

"Start serwera przewidywany jest na Grudzień lub Styczeń 2013/2014r." opis filmiku ;d

sygnatura.png

Opublikowano

mam nadzieje że różnorodność skilli będzie duża i żeby nie dało sie wymaksować (wszystkie dostępne skille znane)

mam nadzieje ze będą skille grupowe

nawiasem mówiąc ludzie zawsze biorą jakiegoś maga wojaka lub łucznika by sie tłuc i mieć duży dmg a ja prosze aby dało sie pójść pod takiego kapłana co sam to jest słaby ale jak w grupie to [KOX] bo bez takiego supporta to nudno zawsze

opis takiego healera: W pojedynkę ledwo sobie radzi z czymkolwiek, lecz gdy umierasz on da ci drugą szansę.

(lubie supportować na yonie byłem druidem z potężnymi healami i prawie bez dmg I [koksiłem na pvp])

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Ten serwer nigdy nie powstanie, można sobie odpuścić :p

Zapowiedź trwa już 7 miesięcy, tyle to trwają beta testy całych produkcji mmorpg.

.

Opublikowano

@up Żarty sobie robisz czy cię głowa boli ? To jest zapowiedź i trwa już z 2 lata.....

Zapowiedzi porządnych gier mmo są z 3-4 lata przed premierą, czyli tak samo jak tutaj :p

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@UP aaaa data założenia tematu to 2012 a nie 2013.... Kurde, samego minecrafta chyba szybciej stworzyli :-D

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...