Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

echo na początku jak robiłeś swoje pierwsze wersje utworów to nie byłem z nich zadowolony, ale teraz poprostu idzie ci coraz lepiej chyba nie będzie sie chciało tej muzyczki wyłanczać podczas gry

btw zakupiłem na allegro kartę graficzną Asus 9500GT więc teraz mi pójdzie może na normalu pierwszy raz od 2 lat minecraft xD

(ostatnim razem działał na normalu w alphie) jeszcze tylko zasilacz i dysk twardy jakiś bo na 80GB nic sie nie zmieści a na zasilaczu za 40 złotych to będzie problem

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

@up minecraft mi scina ma moim komputerze z nasa, więc sorry bardzo ale będzie ci lagować.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Radosnych Świąt Bożego Narodzenia

oraz pomyślności w Nowym Roku

wraz z podziękowaniami

za dotychczasową wytrwałość w czekaniu.

Życzy ekipa Overlandu!

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Wesołego Jajka i szczodrego kruliczoka życzy ekipa Obersleisencraft.

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Mam pytanie dotyczący gry,czy będzie tutaj możliwość dzierżenia dwóch broni naraz? Tak zwany Dual Wield :D

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Dajcie jakiś nowy trailer?

Jest takowy w planach. Jednak tak się składa, że komputery mamy na węgiel. Sezon grzewczy się zaczął i mamy dylemat, czy palić w piecach czy dorzucić "do komputera" by wydajność była odpowiednia do nagrania :)

A tak zupełnie serio... Myślę, że aktualny "trailer" (bo w sumie nie wiem czy można go tak nazwać) w zupełności wystarczy, bo od tamtego czasu, aż tak wiele pod względem mechaniki się nie zmieniło. Poprawiono kilka błędów, usprawniono animacje, dodano wiele nowych broni, jak i tarczy, nowe skille oczywiście nie można nie wspomnieć o blokach czy meblach. Ostatnie miesiące spełzły nam na pracach wykończeniowych jak i dopracowywaniu fabuły. Przystosowywaniu oMC (Overland Minecraft) dla budowniczych. Więc w sumie nie ma sensu nowego Traileru kręcić.

Mam pytanie dotyczący gry,czy będzie tutaj możliwość dzierżenia dwóch broni naraz? Tak zwany Dual Wield :D

Oczywiście, że tak. Skoro można walczyć brońmi dwuręcznymi lub w połączeniu miecz + tarcza to i Dual Wield'ing się pojawi!

Opublikowano

Aha to cieszę się bardzo ;D

Mam nadzieję że wystartuje serwer gdzieś w styczniu,ponieważ wcześniej nie zdołam zrobić ekipy,jak na razie nikt nie wierzy że taki serwer będzie i wcześniej będę grał solo <_< ,chyba że solo nie będzie tak źle się grało xD

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

@UP

Nie wystartuje raczej w styczniu, ale nie martw się ;) raczej nie będziesz miał problemu ze znalezieniem ekipy

(tak właściwie to nikt nie wierzy że to wystartuje :P czyżby ateizm ewoluował? :D)

mca.png

Opublikowano

Echo ja wieże :P A tak wogle to ekipy już są pełne, ale myślę że łatwo się do jakiejś podłączysz :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

mam jeszcze jedno dość istotne pytanie,czy przedstawiciele różnych rasy będą mogli grać ze sobą już na początku,czy wszystkie będą się nawzajem zmuszeni zabijać?

klqo.png

Opublikowano

@UP

Nie, nie, tu nie będzie raczej (napewno) takiego "rasizmu" że tak to nazwe ;) Wojny będą raczej wynikały między frakcjami a nie między rasami

mca.png

Opublikowano

Aha,bo ja myślałem że jedno państwo będzie grało tylko jedna rasa xD,źle czasami myślę,ale i tak wolę być postacią niezależną i podróżować z teamem po całej mapie bez obaw o brak ''paszportu polsatu'' :D

klqo.png

Opublikowano

mam jeszcze jedno dość istotne pytanie,czy przedstawiciele różnych rasy będą mogli grać ze sobą już na początku,czy wszystkie będą się nawzajem zmuszeni zabijać?

Jeżeli chodzi o sam początek jako taki (czyli od razu po wejściu do gry) nie będzie możliwości zakładać teamów składających się z różnych ras. Chociażby dlatego, że każda z nich będzie miała inny region startowy, bo jednak konflikty na tle etniczno-rasowym istnieć będą i raczej nie ma możliwości by wszyscy zaczynali w jednym miejscu (właśnie ze względów różnorodności ras jak i zwykło ekonomicznej, czyli zapobieganiu przeludnieniu lokacji).

Oczywiście gracze będą ponad to i jeżeli jakieś konflikty (na większa skalę) między rasami wybuchną to nie widzę problemu by np. krasnolud opowiedział się po stronie elfów, a nie swoich pobratymców.

Opublikowano

Devir, jeśli twoi koledzy nie wierzą, to pisz do mnie na PW, mam gameplay z Overlanda z bety ;).

Jak idą prace? Proszę o SSy mebli, budynków i paru broni (chcę zobaczyć jak epicko to wygląda). Będę wdzięczny :D.

Opublikowano

@UP

Nie wystartuje raczej w styczniu, ale nie martw się ;) raczej nie będziesz miał problemu ze znalezieniem ekipy

(tak właściwie to nikt nie wierzy że to wystartuje :P czyżby ateizm ewoluował? :D)

echo tak Ci się tylko wydaję ;) , ja osobiście nie umiem doczekać się startu i ma wrażenie że ten powstały serwer na minecrafcie może się okazać lepszy niż nie jedna gra RPG zawododowego studia ;P brawo panowie , nie zdziwiłbym się gdyby zrobili o was temat na onecie np :D

A kiedy wrzucicie nowe screen'y Pitbull ^^ ?

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...