Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O jaką ekipę ci chodzi ? O twórców overlanda czy o ekipę jako starą ekipę ? (JFG, Ja , Menel, kalidor i reszta bandy) ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie o serwerze wujka & company proszę rozmawiać w jego temacie :)

Zaś jeżel to pytanie ogara było do nas skierowane, to niby po kiego nam okultysta?

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Żeby wykonywać tzw. channeling, przyspieszać serwer, czyli w skrócie wchodziłby do przyszłości jako duch podczas sesji okultystycznej, przeglądałby patch notes serwera i mówił wam co dodaliście, co się nie będzie opłacało itd.. trochę się kontinuum porypie ale kit z tym

Opublikowano

@UP

z tego co wiem kiedyś ostatni planowany wypadł jakiś rok temu więc nie chcemy tutaj za dużo w ty temacie rozkminiać i gadać :) by nikogo nie wprowadzać w błąd, aczkolwiek powiem, że do startu dość szybko się zbliżamy, dość długo trwa budowa mapy, ale to w tej chwili (chyba) już największa i naprawde prześliczna mapka RPG

mca.png

Opublikowano

Nie znam dokładnej daty startu, ale wiem że podczas wakacji będzie działał

Opublikowano

@UP

Nie wiem skąd wiesz, bo z tymi informacjami to już chyba Pit jest do tyłu.... No chyba ze jesteś tym "okultystą" który przemieszcza się w czasie O,o

mca.png

Opublikowano

Nikt prawdopodobnie :P Start będzię jak będzie :P

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę cicho było przez ostatni tydzień, ale to tylko dlatego, że ostro pracowaliśmy :)

Ze spokojem możemy powiedzieć, że zbliżamy się wielkimi krokami do końca naszej długotrwałej pracy. Z pełną odpowiedzialnością możemy się pochwalić na arenie międzynarodowej tym co osiągnęliśmy do tej pory dlatego też zamierzamy powoli szukać partnerów na zagranicznym YT. Jednak do tego potrzebujemy tłumacza - osobę biegle posługującą się językiem angielskim w mowie jak i w piśmie. Osobę, która bez problemów dogada się z ludźmi posługującymi się ów językiem na co dzień.

Przewidujemy wynagrodzenie - wysokość w zależności od zaangażowania i rezultatów.

Kontakt standradowo:

GG - 16209771

Skype - Dawidienko2

Opublikowano

Heh, ja mogę co najwyżej z angielskie tłumaczyć na polski :p Tak jednostronnie.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

tak tutaj cicho : p

żeby wyrobiliście sie przed nowym rokiem to chyba full ekipa by musiała siedzieć 24 na dobe cały czas

i tak będe grał taki fajny zrobiliście underland to overland będzie piękniejszy

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

@up da mu ktoś w końcu bana ? Juz 3 czy 4 raz widzę jak poleca serwer który jeszcze nie wystartował :/ Nabijacz postów :p

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@up

Mógł być beta-testerem ;C

@WIELKI POWRÓT KOTA :D

PS. Bardzo długo mnie nie było, może mi ktoś powiedzieć czemu nie mogę się zalogować na overlanda? :C

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Bo ni ma już bety od paru tygodni :P

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Jakby wyglądała praca tłumacza? Rozmowa na TS i opisywanie zagranicznemu YouTuberowi wszystkiego? Chętnie spróbowałbym swoich sił, ale nie wiem, czy dałbym radę opisywać to, co zawarte jest w grze. Ale zawsze można spróbować. :D

troopek || 94Livebox || AdamsRX

Opublikowano

@up Bardziej tłumaczenie na angielski questów i tekstów w grze. Ale nie jestem pewien, poczekaj na pita :D

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

A w ogóle jakie będą wymagania ? Bo mam kompa 6 lat na 2008 rok był b. dobry a teraz no 6 latek robi swoje i w najnowsze gierki gram na małych detalach ;0 ;D a normlanie mc działa mi ok :D

mam

AMD Atholn 63 X2 Dual

ore Processor 5000+2.61 GHx,2,00 GB RAM

Windows XP HE SP3

Nvidia GeForce GT 220

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

@up powinno ruszyć. U mnie na kompie działała beta lepiej niż zwykły mc.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

@94livebox

Jeżeli chodzi o tłumaczenie tekstów w grze to, że tak to ujmę nie szukamy nikogo, bo najzwyczajniej po przetłumaczeniu kilku tekstów każdemu zainteresowanemu się odechciewa.

Praca bardziej polegać będzie na tym co sam napisałeś. Tłumaczyłbyś na bieżąco rozmowę między kimś z Overlandu, a właśnie zagranicznym YouTuberem + przetłumaczenie wiadomości zachęcającej danego YouTubera by się w ogóle zainteresował naszym projektem.

@SzyszuPL

Stawiamy bardzo mocno na optymalizację tego wszystkiego, by gracz jak najmniej odczuwał dyskomfort na słabszym komputerze. Tutaj się z wujkiem zgodzę. Jeżeli bez większych problemów działa Ci zwykły minecraft to spokojnie będziesz mógł grać u nas, a poza tym w launcherze będziesz mógł spokojnie przypisać więcej RAM do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...