Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up nom minecrafta notch pisał rok z tego co wiem(pierwszą wersję alpha.). Ale overland to już jako beta wystartował, ale tylko dla testerów(ktoś chyba nawet z tego lajwa robił i filmiki kręcił.). W dodatku notch siedzial w domu i żrał i pisał cały dzień, a ci tutaj developerzy nie siedzą w domu ino chodzą do pracy szkoły czy pośredniaka...

#edit pit był szybszy :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Może i tak, ale zważ na to, że każdy jest hobbistą i robi to dla przyjemności. A to, że nie powstanie. Cóż... To twoje zdanie :)

Wpuść ludzi na beta serwer, pokaż ze na tym serwerze da się cokolwiek robić i warto czekać.

Uprzedzam, że wszystkie wrzucone filmiki mnie nie interesują. Gameplay < normalna gra.

.

Opublikowano

beta (alpha) testy były dawno temu (aby wyszukać błędów) ale że ich był brak to zamknęli

tak patrze na pierwsze posty.

co to będzie co to będzie jakie wielkie WTF będzie jak ktoś z początków tej zapowiedzi wejdzie i zobaczy że jeszcze beta overlanda jest

no poprostu DAFUQ ( ale serio będzie śmiesznie )

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Wpuść ludzi na beta serwer, pokaż ze na tym serwerze da się cokolwiek robić i warto czekać.

Uprzedzam, że wszystkie wrzucone filmiki mnie nie interesują. Gameplay < normalna gra.

Testowanie już było. Niestety to właśnie przez namowy podobnym tobie i wypowiedzi "Pokażcie, że warto czekać" ugięliśmy się i zrobiliśmy testy o wiele wcześniej co skutkowało tym, że wiele osób miało problemy z ogólnym nawet wejściem na nie. Drugi raz tego samego błędu nie zamierzamy popełnić. Nie chce ci się czekać? Twoja sprawa. Cóż... płakać nie będziemy :)

Pozdrawiam!

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@2up Błędy były, ale naprawiał darecki wszystkie na bieżąco, a że nic nowego nie dochodziło to się skończyły beta testy.

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Darecki to jest świetny człowiek, podziwiam go za to co on z tym minecraftem potrafi zrobić :) Ogólnie takie projekty upadają ze względu na brak odpowiedniej organizacji, a w tym przypadku nawet nie ma o tym mowy :D I wszyscy którzy piszą, że to nie wystartuje nie muszą tego robić, ponieważ zostaliśmy o tym "poinformowani" już przez innych ludzi ;) A co do ankiety to jestem zdziwiony. Jest tyle magicznych, wspaniałych istot do wyboru a wy wybieracie najbardziej mroczną i potworną rase - człowieka ;)

mca.png

Opublikowano

@up wolnego kolego :P Ja wybrałem mojego kochanego gnoma :)

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Odnośnie tej ankiety... Może lepiej będzie, jeśli podasz wszystkie dostępne rasy?

Opublikowano

To są wszystkie dostępne rasy. Jeżeli zaś chodzi o "Anioły" to już dawno nieaktualny pomysł, aby była to rasa, którą można grać.

Opublikowano

Jestem pewien, że znacznie łatwiej będzie oddać głos, jeśli ludzie będą wiedzieć jakie właściwości ma dana rasa.

Opublikowano

@up Tu bardziej chodzi chyba o aspekt rpg-owski. Nie wybiera się rasy po statystykach tylko po tym kim chcesz grać. Chcesz grać górnikiem ? Graj krasnoludem !

Chcesz grać wkurwiającym małym gn*jkiem ? Graj Gnomem. Chcesz grać ale nie wiesz kim ? Wybierz najbardziej różnorodną rasę - człowieka.

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Tak wiem. Zorientowałem się po fakcie... Za cholerę też nie wiem jak ograniczyć możliwość wielokrotnego głosowania, że też facebook musiał usunąć możliwość tworzenia ankiet...

Opublikowano

Można zawsze zrobić ankietę w google i dać jakieś wymogi typu wiek ,nick ,po czasie mi by się np odechciało wymyślać nowe nicki ,chociaż ja tam aktywnie i tak nie spamuje ,może z 5 razy.

Opublikowano

W końcu mogę się z wami podzielić bardzo ekscytującą informacją.

Z wielką przyjemnością mogę powiedzieć, że do naszego grona przyjęliśmy osobę o nicku IfarPL, który objął stanowisko II programisty!

Co nie oznacza, że nadal nie poszukujemy programistów:

http://tnij.org/f8qap7i

Opublikowano

@up Witamy Ifara ! Mamy nadzieję, że z każdym nowym członkiem timu prace skaczą o kilka procent do przodu xD

Tak na poważnie to cieszę się, że są jeszcze ludzi którzy wiedzą czym się różni c++ od C#.... (U mnie w całej wsi może jedna osoba coś programuje pozamną )

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Odkąd jest z nami Ifar to praca nad kodem idzie sprawniej (no bo co dwie pary rąk do kodzenia to nie jedna :) ) Tak więc bądźcie dobrej myśli.

Przypomina, że nadal szukamy programistów!

Opublikowano

Poszukujecie tłumacza ,a fabulatora też ? Na czym dokładnie polega zajęcie tłumacza ? wkleja angielski tekst do Google Tłumacz ? :0 i poprawia błędy ?

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

@UP

Tłumacz nie wkleja tego do google tłumacza (skad wogle taki pomysł?! :P) tłumacz musi biegle posługiwac się angielskim i polskim, i być w stanie tłumaczyć teksty (w obie strony) oraz mówić w obu językach

mca.png

Opublikowano

Biegle posługiwać się angielskim i polskim w dwie strony? Da się zrobić, jednak.. Mówić w obu językach? To już będzie trudne... Nie wykonalne, nigdy się z czymś takim nie spotkałem, albo mistrzowsko mówisz po angielsku, albo po polsku. Jak chcesz rozmawiać na równi z anglikiem to akcent się zmienia utrudniając mówienie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...