Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

raczej nie

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Łukasz ale jakieś 100 stron do tyłu była mowa o tym że nie będzie raczej za dużo przerywników (jeśli nie w cale) filmowych bo po prostu za dużo by warzyły i przekładały by się na wydajność czy coś tam :)

Opublikowano

Cicho się zrobiło... a utworu mojego, jak nie było, tak nie ma... ale to dla tego, że cookie zażyczył sobie symfoni do traileru dla tego będzie gotowe dopiero w weekend :)

mca.png

Opublikowano

Zrobiłem drobną alternatywę do shaderów, tak więc teren wygląda już dość ładnie bez nich. O dziwo nie zaobserwowałem spadku FPS, a ich wzrost.

Gdy skończę zabawę, wrzucę filmik.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Darecki co masz na myśli? A tak btw fajnie by było jakby czary te wszystkie obszarowe miały możliwość rozwalania klocków ^^ . Dzięki temu można by podczas zabijania jednego bossa zniszczyć całe miasto prawie jak w fairy tail ^>^ . ale to tylko mój pomysł ... Tak btw na serio mało tutaj piszecie ostatnio :unsure:

Opublikowano

2500 post? ;f

Ruszajcie sie, 1 rok czekac ;f dalej jestem za tym, by nie bylo czegos z RP'ka bo wszysstkie serwery RP padly i beda padaly, poprostu ludzie sie napalaja, a jak dochodzi co do czego to 1 dzien i im sie nudzi

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

@Up oraz ogólnie do tych, którzy pierdolą, a nie widzą...

Mamy się ruszyć, bo się "obijamy" ? No to skombinujcie nam fabulatorów, którzy nie spierdolą po tygodniu zostawiając 3-4 pracę, które trzeba gruntownie poprawić. Grafików, którzy nie mają 12/3 lat i nie żądają za swoją pracę kilku setek, gdzie ta ich "ów" praca sprowadza się do gradientu i kilku cieni. Skin makerów, aby wykonali dobrej jakości skiny, dla npc'tów. Tłumaczy, którzy umieją poprawnie złożyć zdanie po angielsku. Budowniczych, którzy dzień w dzień by mozolnie budowali wyznaczone lokacje... Powiesz nie da rady ? Za taką pracę wypadałoby zapłacić ? I tu się zgodzę, ale tak się składa, że na nazwisko nie mam Kulczyk, Gazik, ani Solorz. Wszyscy członkowie to wolontariusze, aktywiści itd. iDarecki ? Utalentowany informatyk, który zajebiście posługuje się wieloma językami programowania. Po prostu lubi to co robi. Budowlańcy ? Budują dla przyjemności i nie mogę od nich wymagać by coś zbudowali w danym czasie. Fabulatorzy? To zapaleni/niespełnieni pisarze, którzy kochają do to robią. Graficy ? Często młodzi ludzie, którzy chcą się szkolić w fachu na każdy możliwy sposób. Mógłbym tak dalej wymieniać. Wszystkim im bym chętnie zapłacił za to co robią. Tylko jest jeden mały problem. Musiałbym chyba trafić 6 w Lotto, abym mógł im wszystkim "dogodzić".

Zapowiedź powstała tak dawno temu, aby właśnie zgromadzić takie osoby... I nadal tutaj jest byśmy mogli oznajmiać postęp naszych prac, tym którzy śledzą nasze poczynania, a praca będzie trwała jeszcze długo. Nie podoba się ? Cóż zacytuję Bogusia Lindę: "WYPIERDALAĆ!"

Powyższymi słowami chciałbym podsumować 2500 postów, które zostały napisane w tej zapowiedzi :)

Wiem wiem... Sam się nie stosuję do "mojej" zasady - Nie karmić troll'a...

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...