Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ooo ja sie dopisze, mam 570mb ramu i portmapa od merkona z wszystkimi portami a nie po tepnieciu gdzies postac sie buguje i już nie mogę na nią wejźć, co teraz??

Opublikowano

skasuj tą postać i załóż nową, a jeśli ci na tej postaci zależy to poszukaj tematu z przenoszeniem postaci

Opublikowano

@Hermi10

Bo głowę wsadzasz do Chińskiego metka a nie polskiego ... jeśli masz w chińskim to reinstall lub złą wersję masz ....

Do polskiego 2008 wsadzasz spolszczenie ...

PS zapraszam do PW każdemu chętnie pomogę

@Modki

Looknijcie moją aplikację w dziale aplikacje ^^

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Hej. Mam pewnien problem. Otóż:

Serwer juz stoi spokojnie pisze timed out :P. ale oto moj problem.

Jest juz spolszczenie . wszystko dziala ladnie piekne. Jednak:

Loguje sie na konto. Wybieram postac i zaczyna sie ladowac.

Gdy skonczy ladowac niby juz gra zaraz ma sie pojawic a wylacza mi cala aplikacje...

jak to naprawic?

prosze o szybka pomoc!!!

Opublikowano

Mam taki 'problem'. Wszystko ładnie, pięknie, tylko po uderzeniu mobów przychodzą po 3 sekundach, a dmg leci od razu.. da się to jakoś naprawić?

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pomocnik
Opublikowano

gdy uruchamiam serwa wyskakuje mi Starting devd i juz potem nic sie nie dzieje serwer sie dalej nie wlacza ;/ jak ktos wie jak usunac ten blad dam 5 i +

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

mam problem jeśli chodzi o samo właczenie serwera właczam tą głowę sury otwiera się takie okienko z surą ale z babą i klikam takie chińskie znaczki w prawym dolnym rogu i pojawia się że coś tam local errror nie pamiętam co dokładnie czy może mi ktoś powiedzieć o co może chodzić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

od wczoraj próbuje założyć ponownie swój serwer na plikach serwerowych Rain'a. Otóż mój błąd polega na tym : Uruchamiam FreeBSD wszystko konfiguruje tak jak w poradnikach wpisuje ip z Hamachi potem to drugie z końcówką .100 , potem te 255.0.0.0 .... Robie etc/rc.d/netif restart i wkońcu ./start .... Wszystko jest ok w konsoli 0 błędów ...Jednak gdy próbuje dostać się do bazy Navicata wyskakuje błąd " Can't connect to MySQL server (10060)" mam taki błąd zawsze ...Gdy wchodze na serwer wyskakuję błąd z połączeniem się na serwer...Dodam że porty w port map mam włączone , Ip z hamachi z końcówką .100 , jednak serwer nadal nie działa , próbowałem uruchmić także z wyłączoną zaporą i wyłączonym antywirem ale nadal się nie łączy ani w navicat ani z serwem ,,, Oczywiście karte w networking wybieram tą hamachi .... Dodam że tak samo mam gdy robie serwa bez hamachi tzn z moim IP zewnętrznym , kiedyś normalnie serwer działał mi z hamachi jak i bez hamachi czyli na zew-ip...Co mam robić pomocy !!!

Opublikowano

Problem:

Normalnie wszystko ładnie serwer założony wchodzę sobie przez Chinskiego Clienta, lecz kiedy dałem Chinskiego CLienta koledze i włączyłem portmapa spolszczonego, hamachi i serwer. Kolega próbował wbić przez mc.txt z Chinskiego Clienta i tak nie mógł wejść... Patrzyłem, że konto u mnie działa... Proszę o pomoc...

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Witam wszystkich.. Ja mianowicie mam taki problem że jak wchodzę na konto na swoim serverze (np raina) wybieram postać.. i gdy pasek postępu naładuje się do końca wyżuca mnie do pulpitu.. i tak na każdym koncie... Dodam że port map mam dobry (Bo z MPC Forum ten spolszczony) kiedyś normalnie (przed formatem) servery stawiałem i grałem .. A teraz ani rusz.. prosze o szybką odpowiedź.. Z góry dziękuje ;)

Opublikowano

Mój problem jest następujący:

Gdy już jestem w virtual PC 2007 wyskakuje mi coś takiego:

http://img405.imageshack.us/i/vpcu.jpg/

Próbowałem to rozwiązać na wiele sposobów, ale nic nie zdziałałem. Może ktoś mógłby mi pomóc. Z góry dziękuje ^^

Zapraszam na FP o H1Z1 ;) Dopiero zaczynam, ale staram się wstawiać ciekawe rzeczy! 

https://www.facebook.com/fpH1Z1

Opublikowano

Mój problem jest następujący:

Gdy już jestem w virtual PC 2007 wyskakuje mi coś takiego:

http://img405.imageshack.us/i/vpcu.jpg/

Próbowałem to rozwiązać na wiele sposobów, ale nic nie zdziałałem. Może ktoś mógłby mi pomóc. Z góry dziękuje ^^

to błąd bin/sh można go rozwiązać następująco : gdy pojawia się tobie ten błąd , wpisz : fsck

Potem naciskaj y lub n ....Po skończeniu najlepiej zresetuj konsole i odpal od nowa.....Jeśli pomogłem daj +

Opublikowano

to błąd bin/sh można go rozwiązać następująco : gdy pojawia się tobie ten błąd , wpisz : fsck

Potem naciskaj y lub n ....Po skończeniu najlepiej zresetuj konsole i odpal od nowa.....Jeśli pomogłem daj +

ok dzieki wielkie juz smiga serwer ;p leci + i 5

Zapraszam na FP o H1Z1 ;) Dopiero zaczynam, ale staram się wstawiać ciekawe rzeczy! 

https://www.facebook.com/fpH1Z1

Opublikowano

Ja mam problem jak chce uruchomic VirtualBoxa tnz. serwer w Virtualu to wyskakuje 'Cannot access the kernel driver!

Make sure the kernel module has been loaded successfully

PROSZE O POMOC :|

Edit. Niewiem masz tutaj link dokladny z tym problemem http://w430.wrzuta.pl/obraz/0rbtoSVPeS1/mpc

Robie reklamy serwerow pisac na gg ; 18353757

50 postów [V]

100 postów [V]

150 postów [V]

200 postów [V]

250 postów [X]

300 postów [X]

350 postów [X]

400 postów [X]

450 postów [X]

500 postów [X]

Prosze Zdejmijcie Mi 10% ;/

Opublikowano

Witam

Otoz zrobilem sobie serwer metin2.;]]

Kiedy chcialem zrobic sobie konto(Przez Navicat)

Przez przypadek skasowalem haslO(Password) raina ;//

I wpisalem tam 12345 ;///

Co mam wpisac teraz w to passord ?)(Pamietam z tutka ,,jak zrobic wlasny priv,, ze jakis dlugi kod tam ma byc..

Teraz niemoge zalogowac sie nawet na Raina ..

Prosze O pomoc dam 5

Ss:

http://i39.tinypic.com/24ewg7n.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...