Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.No więc dzisiaj zabrałem się za robienie serwera hamachi- lecz w Virtual PC->Settings->Networking nie ma "Hamachi Network Interface"-czemu? hamachi mam cały czas włączone-wie ktoś o co chodzi?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestes pewny ze poprawnie zainstalowales hamachi i wygenerowales ip? masz online? zrob restart kompa nie pomoze to reinstall hamachi gdzies w poradnikach jest o tym..

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

Cze

chcialem zrobic strone reje na moj priv przez xamppa, znalazlem duoz tutorialu i zawsze mam taki blad :

"Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '5.67.175.100' (10060) in D:\xampp\htdocs\config.php on line 16

Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.

Fehlermeldung: Can't connect to MySQL server on '5.67.175.100' (10060)"

Co robie zle? beda 5

pozdro

Opublikowano

a ja mam taki problem :angry: mianowicie 2003 - Can't connet to MySQL server on '5.234.86.100' (10060) omg ;/ wyskakuje mi to w navicat :huh: juz sie zalogowalem itp i nic ;/ prosze o szybka od mojemu wybawcy wreczam 5 ale prosze nie pisac @up2 tylko @Darek09 dobra dzieki z gory

1600 ODWIEDZIN HARDKOR !

MPC3.9 DZIALA ZAPRASZAM DO MNIE POSZUKAJCIE INSTRUKCJI ODPALENIA I PREZENTACJI JESLI CI SIE PODBA LICZE NA + i 5

c19ef4fc9d4e4a89b2c451bd3d3628d3.0.gif

Opublikowano

@UP

Włączony serwer? Wpisałeś poprawnie passy?

Login: root, hasło: 123456, port 3306?

Pomagam przy stawianiu serwerów (bezinteresownie) GG: 10942439

Opublikowano

Seimka mam taki problem z serwerem , a mianowicie . Postawiłem serwer ja moge na niego wejść gram i wogule , a jak dalem go do użytku kolegą to oni maja Błąd Podczas Łączeniem sie z serwerem . Jak ktos wiedział by o co chodzie to niech napisze na PW : )

04.08.2010 = 1 k wejść

:) .

03.09.2010 = 100 postów ;-)

->> Nacisnij na Sygnature , a twoim oczą ukarza sie darmowe passy do konta premium na RapidShare !

sygnaso.png

Opublikowano

Oni mają spolszczenie takie jak ty czyli z końcówką .100 ? czy normalne z twoim IP z hamachi(zakładam ze hamach iserwer.)

Opublikowano

Mają z końcówką .100 .

@edit tak serwer hamachi :) . A wiesz może co może być przyczyną tego , że kumple nie mogą grać ??

04.08.2010 = 1 k wejść

:) .

03.09.2010 = 100 postów ;-)

->> Nacisnij na Sygnature , a twoim oczą ukarza sie darmowe passy do konta premium na RapidShare !

sygnaso.png

Opublikowano

Oni nie mogą mieć z końcówką .100 , mają mieć tą normalną :P

I jeśli chcesz żeby grał ktoś prócz Cb to musisz mieć jeszcze włączone porty w portmap'ie . :P

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Witam !!!

Mam problem bo moj koloega zrobil serwa i nie moge na nim grac przez spol a inaczej chyba nie idzie nie wiemy chyba jak zrobic spol ;0

Bo jak wpisujemy to nasze IP do connect changer to jak sie loguje to dupa blad laczenia !

A ma wlaczony port map serw wlaczony ma juz gma i wogole npc i inne ale nie moge na niego wejsc :( POMOCY

Opublikowano

Daj ip serwera to zrobię wam spolszczenie ,które powinno działać ;)

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Spolszczenie

http://www.speedyshare.com/files/20573723/Teppeikoike.exe

Skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/2178901524c9f2fb224cd94a6bd1454ea1198ab9b1b0bc6e7b3d52ed0743e797-1264526541

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

O co Ci dokładniej chodzi ?

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Jeśli wszystko działa kolegom na twoim serwie ,to jest dobrze :P

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

1. Wchodzimy do bazy danych.
2. Wchodzimy player -> item_proto
3. Dodajemy nowy item o tych samych wartościach co np. bojowy miecz+9 ale zamiast value 149 dajemy 300 i zapisujemy.
4. Wchodzimy do gry, wpisujemy /reload by wczytala sie baza danych na nowo.
5. Wpisujemy /item 300 i mamy miecz gma...

Link do oryginału ;P

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Witam :)

Stworzyłem swojego priva i gry kolega che dołączyć ma błąd logowania :/

Ma on spoloszczenie bez końcówki 100 i mam jakieś 7 Portów w PortMap

Niewiele postów wyżej problemem było spolsczenie więc prosiłbym o stworzenie pożądnego spolszczenia moje IP: 5.225.176.242

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...