Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Techniczne Z Serwerami

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!

Wczoraj założyłem serwer i nikt nie może się z nim połączyć każdy ma "Server Down"

Ale ja mogę grać chodzę sobie bije itp...

A inni nie mogą się połączyć proszę o pomoc !!!

Pozdrawiam

ZBIERAM - !!

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Nie wiem co zrobić aby mieć server. Szukałem poradnika jakiegoś ale nie znalazłem.

A z plikami to mam taki problem:

http://yfrog.com/5bcosbj

Ten 1 plik się otwiera i nie wiem czy go wypakować

Proszę o pomoc i o link do jakiegoś poradnika.

2.Wiem jak dawać + do posta ale nie wiem jak dawać 5.

Z góry dzięki

Opublikowano

Odpalam maszyne przed zalogowaniem sie odpalam port map i hamachi i sie loguje ./start (serwer juz postawiony) i gdy jest juz operation time out x7 odpalam metka i mam błąd połąćzenia wie ktoś może co mam zle? Serwer stawiany w 100% z poradnikiem i powinien dzialac;/

Opublikowano

Witam. Mam problem. Włączam serwa, loguje się (root...), włączam navicata, wysztko robie i nie zmieniają się ceny itemków, wysztko inne działa tylko to nie. Mógłby mi ktoś pomóc?

我是: Koli :)

TradeHack

kolinew.jpg

userbar2.jpg

bejeweledblitz.jpg

userbar3a.png

ouserbar.png

orleta.png

Opublikowano

otóż mam wielki problem. Postacie zrobione na kontach z strony rejestracyjnej nie maja misji, co wiąże się też z brakiem możliwości wyboru profesji.

Czy wie ktoś jak to naprawić ?

Opublikowano

A ja mam problem że właczam serwa dobrze jest all ale nic niemam w porcie a z 4 tygodnie temu miałem co się dzieje??? trzeba jakiś program zaistalować?? piszcie gg 17210828

a42612f26.gif
Opublikowano

Ja mam problem gdy włączam spolszczenie do serwera pokazuje mi się pasek ładowania mapki i gdy cały pasek się załaduję okienko gry się wyłącza i tak cały czas.

Co zrobić?

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

@2up złe spolszczenie

@up było na forum , może nie masz odpowiedniego portu , jak nie pomoże reinstall serwa ^^

@koli może nie zapisujesz ? albo nie w tej tabeli zmieniasz ?

Opublikowano

Ja mam problem z dropem yang.

Itemki i drop ok lecz gdy ustawie nawet x1000 drop yang to i tak nie dropi wogole.

probowalem dawac taki sam lvl jak np bos czy mob rozwalam itemki wylatuja ale nic yang

wiecie jak to zrobic zeby bylo dobrze?

Opublikowano

Ja mam pytanie :

dlaczego na serva loguje się bez problemu a u mojego kolegi jest błąd połączenia i jakie ma być ip w spolszczeniu z końcówką 100 czy normalne?

Za pomoc z góry dzienx.

sygnak.jpg

18706.pngwarrockplayerym9.png

" Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia Nie mam się czym bronić - popatrz Trzymam ręce w kieszeniach . "

Opublikowano

@up z normalną może nie jest sieci ? ^^ zapora off ? , może router blokuje ? port map on ? ^^

@2up : zbugowana tabela dropu yangu ^^ spróbuj reinstall serwa ^^

Opublikowano

Robię server wg. tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/64947-jak-zalozys-swoj-wlasny-priv/

Jak odpalić grę, nie posiadam chińskiego lanchuera jedynie polski z 2008 09 08, czy on się nada i jak odpalić żeby to wszystko grało?

Opublikowano

@up da się ale musisz zrobić spolszczenie lub kogoś po prosić by zrobił :)

@2up gdy odpalasz maszyne w VPC to ci się FreeBsd włącza o.O i czekasz aż po prosi cię o wpisanie loginu i hasła.

Opublikowano

To teraz ja

1.pod koniec robienia serwera w VirtualPc pisze networking is uncherable

2.gdy wlanczam lanchuera metek mi sie wylancza

Opublikowano

@up naciśnij prt sc sys rq zaloguj sie ponownie i zrób action ---> reset ;>

wywala z metina bo może źle spolszczenie ;>

Opublikowano

Witam. Podczas robienia forum zgodnie z tym turtioalem http://www.youtube.c...h?v=ww0e1QLZ21o podczas 3:50 sekundy wyskakuje mi zę mam wpisac Login ROOT i Hasło MCNCC.COM gdy to wpisuje, nic sie nie dzieje tylko wyskakuje mi jeszcze raz formularz a przy loginie pisze Incorrect (Pl. Nieudane/Niepoprawne). Mógł by ktoś pomóc?

Opublikowano

Siema

Wszystko gra server jest ok ale jak sie loguje to pod koniec logowania wywala mnie z serva o co chodzi??

Odpowiedzcie plisssss :P:P:P:P:P

sygnanampc.jpgStachuV.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zbieram +

:D

Opublikowano

1. wszystko poprawnie chodzilo jak robilem reje w xampp tzn na zielono sie swiecilo mimo to nie chcialo sie polaczyc ze strona

2. zrobilem na yoyo tylko mam jakis blad <patrz ss>5929c9b57fb9a_post-68948-12641824758_thumb.jpg

3. wczesniej moglem sie laczyc z navicatem kolegi teraz nie moge

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

Siemka. Mam problem z wlasnym serwerem metin2. A właściwie taki:

Mam już wszystko zrobione daje komende ./start i wyskakuje w h** "connect: connection refused" daje na launchera albo spol. i pisze caly czas zostajesz połączony z serwerem. Niewiem co robic Posze o pomoc Daje 10x *5 :D

Opublikowano

Witam. Podczas robienia forum zgodnie z tym turtioalem http://www.youtube.c...h?v=ww0e1QLZ21o podczas 3:50 sekundy wyskakuje mi zę mam wpisac Login ROOT i Hasło MCNCC.COM gdy to wpisuje, nic sie nie dzieje tylko wyskakuje mi jeszcze raz formularz a przy loginie pisze Incorrect (Pl. Nieudane/Niepoprawne). Mógł by ktoś pomóc?

Opublikowano

bo jak wpisujesz login to normalnie root a jak haslo to nie widac ;D tak jakbyc wogole nic nie pisal id root haslo mcncc.com

edit napisz malymi literkami

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...