Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[howto] Robienie Własnego Serwera.

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 342
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki masz problem znalezc 42 i 43 linijke tekstu? To nie wymaga nawet ździebka inteligencji... No ale jak widac, niektórych to przerasta. Skoro tego nie potrafisz to nawet nie stawiaj tego servera...

down#

Bo taki cel miała ta wypowiedź

Opublikowano

przy microsoft visual 2007 gdy prosi mnieo login i password to pisze

login : root

a haslo wpisuje 12345

to mi pisze incorrect i o co kaman ??

tez jak sciagnolem to 700+ mb od raven to chcem cos wypakowac to pisze mi ze plik moze zostal uszkodzony to tak ma byc czy sie cos zle sciagnelo ?

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Gość PanZagłady
Opublikowano

Jesli mam byc szczery to poradnik textowy + video poradnik od robo jest miliony razy lepszy i jasniejszy dla kazdego ;/ . Bo ten to jest na byle odwal. Bo zapomnial o kluczowym momencie ustawiania Ip ;). u niego jest DHCP NO ;) a u robo YES i dziala u robo . Nie polecam tego poradnika.

Opublikowano

Jak mam 512 mb ram to da rade odpalić serva? Max moge dać memory 400mb ale wtedy wyskakuje błąd. Czy jak bym dokupił 512 mb ram żeby mieć 1024 mb ram to wtedy bym odpalił serva?

Gość PanZagłady
Opublikowano

... TIRINA brakuje Ci ramu pewnie . Mi virtual sam od siebie wzial 827mb ramu mimo tego ze nie ustawialem. Wiec pewnie to niezbedne minimum by nie lagowal serwer.

Opublikowano

@PanZaglady, każdy ma swoje poglądy. Napisałem zgodnie z tutorialem niemieckich graczy :) A robo z doświadczenia.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Może ktoś objaśnić jak odpalić bazę danych SQL przez Navicat ? Bo niestety coś nie idzie lub nie wiem jak się połączyć...

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

a jak skasowac

$

$

$

$

$

bo mam przed karzda linijka

a ./start mi nie wchodzi

Oddajcie minusy! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...