Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[howto] Robienie Własnego Serwera.

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 342
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam ten bład no such or directory czy jakos tak naciskam print i chce hasło od nowa, jak zmienie IP naunchera z koncówka 100 to i tak nie działa...co z tym zrobic?

The past has gone

Opublikowano

ten oba poradniki nie są dokładne, robie wszystko jak jest po kolei iteż mam cały czas błąd.... pomóżcie no, tym któryms ię udąło

Rekrut
Opublikowano

co probuje zrobic serwa to albo Connection time out albo zawiesza sie na "Tescie łącza" nie dam 5 robie wszystko wg instr. mam Windows 7 ultimate

wątpie że to przez system

Opublikowano

ten silnik to jest to Microsoft Virtual PC 2007 ????

@edit

ups

chyba archeologie walnolem ;/

sry znalazlem to w podklejonych ;D i szukam pomocy ;(

Opublikowano

Siema, a ja nie wiem, czy to IP to 1 jest gataway to wiem, a drugie IP do zmiany to ejst ten IPv4 czy ten mask costam? Bo jak startuje serv to owszem ejst blad cant connect do myql bla bla ale to potem jeszcze raz pliczki leca w dol i caly czas ten sam blad! A jak wkleilem te pliczki z sura i launcher itd. do folderze z newlongju to będzie działać bo sie nie mgoe polaczyc.. Plis help dam pare 5*!!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@ szyf

Jak juz mowilem do plynnego szybkiego dzialania gry (ladowania postaci grania i logowania) jest niezbedny 2xrdzeniowy proc. CHyba ze lubisz tak slimaczyc z gra to graj na 1xrdzeniowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...