Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[howto] Robienie Własnego Serwera.

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 342
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema wszystkim

Kto pomozema taki problem jak wpisuje w freebsd te ip 192.168.5.100 tam gdzie trzeba wychodze z instalacji restartuje i jak wpisuje ifconfig to dalej pisze ten stary 192.168.2.100 o co chodzi

??????????????????????????mam viste x64 niemoge wogule zmienic ip kto wie o co chodzi???????????????

Jak wchodze do sysinstall i tam to mam cos takiego

http://img66.imageshack.us/img66/255/beztytuu3.jpg

post-91153-1255358755.jpg

sygnanampc.jpgStachuV.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zbieram +

:D

Opublikowano

e jak wpiszesz daj enter a nie strzalkom przechodz ja tez ciagle mialem stary bo strzalkom przechodzilem dalej a nacisnij enter i sie zapisz

Opublikowano

Mam takie pytanie.... zrobilem wszytko okey ip dobre, w freesb pisze time out mam zrobioną siec hamahi wlaczylem portmap zakaceptowalem wszytko i wlaczam lunchera i jak sie loguje to pisze chyba blad laczenia z serverem... prosze o pomoc!!!! bedzie duzo 5 ... acha i jak wlaczam ponownie freesb zeby sprawdzic serva to pisze tak deO:link down: cable problem? i cos mam wpisac.. ale co?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja nie mam microsoft network loopback czy jakos tak ;/ o co chodzi ?

(Sory za doubla, myslalem ze nie wyslalo posta)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...