Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy można spodziewać się game i mysql? V2.1?

Raczej będą większe opóźnienie. teraz nie mam nawet 30 minut czasu na to. mam dużo pracy, nauki, nadrabiania w szkole. Jedynie jak coś to będę w weekend dał radę coś zrobić ale to też nie jest pewne bo mam jakieś obowiązki też. Więc jak tak dalej będzie to pliki dopiero zrobię po świętach w przerwie świątecznej.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

1. Zostanie naprawiony drop itemków (do dropienia nowych ulepszaczy nie będzie trzeba 250lvl, tylko taki na jaki jest mapka, np mapa na 130lvl to nawet gdy jakimś sposobem dostaniemy się tam wcześniej nie będą nam dropiły itemki.

2. Drop z metków zgodnie z lvl metka ( metin na 70 lvl, drop z niego dopiero po wbiciu 70 lvl).

3. Zmniejszona szansa na drop kd +0 z metków z 10% na 2.5%.

4. Drop kamienia duchowego z każdego metka, 1 kamyk G do P, szansa na drop 10%

5. Szansa na drop itemków z mobów 1%

6. Zmiana wartości sztabek o x10 ( sztabka 2kk będzie warta 20kk i tak dalej ).

7. Usunięta możliwość ulepszania z broni na 65/70lvl.

8. Poprawka w Pierścieniu teleportaci ( śrudziemie od 220lvl ).

9. Poprawa respu metinów i bosów ( jeśli jest po 1 bosie, metinie na mapie to co 600s, po 2 to 1200s, po 3 to 1800s. i tak dalej ).

10 Dodanie polowań z dobrymi nagrodami na 80,100,130,160,190 i 220lvl, czyli na każdą nową mapę.

11. Poprawa Atlantydy v3 ( dodanie metina na 80lvl, usunięcie 3 z 4 bosów ).

To wszystko co masz do poprawy? Czy masz jeszcze jakieś bugi nie napisane tu?

Podziel się to sam postaram się zrobić :P

1355504898-U363840.png

Opublikowano
To wszystko co masz do poprawy? Czy masz jeszcze jakieś bugi nie napisane tu? Podziel się to sam postaram się zrobić :P

Nie wiem mówię że czasu nie mam, nie pamiętam a sprawdzić nie mam kiedy.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Ej ja mam problem z poziomem konia.Jak robię nową postać to piszę,że 30 lv konia,ale jak się logne to już tego konia nie mam i piszę że umiejętność nie opanowana.Proszę o pomoc

I jeszcze jedno.Jak zrobić,by magiczny metal miał 50 % szansy na ulepszenie,a nie 100 ?

Opublikowano

mam problem z logowaniem ja sie loguje i pt jest git ale jak ktos sie chce zalogowac to pisze ciongla (blond podczas lonczenia z serverem ) porty wlonczone navicat tez i lipa co robic !!!

GG:33999093

Opublikowano

Witam ! :)

Jaka jest komenda na Zombieumhang na inne postacie (Sura, Szaman , Ninja) , znam tylko na woja 41900 , a jakie na 3 pozostałe ? :D

Jest tylko na woja.

mam problem z logowaniem ja sie loguje i pt jest git ale jak ktos sie chce zalogowac to pisze ciongla (blond podczas lonczenia z serverem ) porty wlonczone navicat tez i lipa co robic !!!

GG:33999093

1. Port mapa - ma być ip z końcówką 100 w każdym ( oczywiście twoje z hamachi ) i porty włączone.

2. Wyłączona zapora systemu.

3. Luncher v2 od kaszanka.

4. IP w kliencie z normalną końcówką.

5. Musi być gracz w twojej sieci.

Pliki jak pisałem szybko się nie pojawią bo robota stoi w miejscu.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

prosil bym o link do launchera v2 od kaszanka

A nie czasem:

Mc 2010 V2 - Launcher

http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/

Prosze o szybkie dodanie v2.1 już się niecierpliwie xD

Brak postępów w pracy, brak czasu na to mam do zaliczania oceny bo wystawienie mam chyba 17 grudnia a tu 5 pał mi grozi, a nauka dla mnie teraz ważniejsza, bo to pierwszy rok.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Mam problem prosiłbym o wyjaśnienie go:

Gdy wchodze w pierścień teleportacji i chcę się teleportnąć do av2 (atnaltyda v2) to przenosi mnie do komnaty w av1.Wiecie jak to zmienić ?

I jeszcze jedna prośbą:

Gdzie zmienić koszt danego przedmiotu np. Zęba Orka, w Navicat'cie w ItemProto jest tylko id broni i nie ma tych pierdołek jak Ząb Orka. Wiecie gdzie to zmienić, za pomoc dam + !! :D

Opublikowano

Gdy wchodze w pierścień teleportacji i chcę się teleportnąć do av2 (atnaltyda v2) to przenosi mnie do komnaty w av1.Wiecie jak to zmienić ?

I jeszcze jedna prośbą:

Gdzie zmienić koszt danego przedmiotu np. Zęba Orka, w Navicat'cie w ItemProto jest tylko id broni i nie ma tych pierdołek jak Ząb Orka. Wiecie gdzie to zmienić, za pomoc dam + !! :D

eh.. w itemproto jest każdy itemek wystarczy wysilić mózg i poszukać..

1379958827-U247153.png

Opublikowano

I jeszcze jedna prośbą:

Co do TP racja jest tak nie wiem dlaczego tego nie zmieniałem. jeśli się chcesz z tym po bawić to jest ot quest o nazwie

tp.quest

Co do cen itemków. Wchodzisz w navi>player>item_proto i tam szukasz tabelki coś z shop gold i gold

shop gold - cena sprzedaży w sklepie

gold - cena kupna

Sprawdzaj więc 2 być czasem nie wbił sobie bua na kasę.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Jakie jest hasło do navicata ( bo takiniesmialy nie działa )

Hasło do navi się nie zmienia, lecz jak na plikach niesmialego to spróbuj:

id. strona

hasło. strona

di-HLXD.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...