Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na plikach by Badar masz (:

RyKoX , jak się teleportować komendami na inne mapy?

Cisne /warp i jakies kordy to ne teleportuje tylko pisze cos You got … i te kordy i nic.

A z /go to po mapce tylko lub te skroty ,np /go o - dolina seungryang.

Wyjasnisz, jak ty sie teleportujesz,np na mapke od 210 lvl? ( nie przez pt) :)

Opublikowano

witam mam problem wgralem pliki na pliki takiniesmiały all mi chodzi oprucz logowania sie na gre mam zostaniesz połonczony i nie wiem co mam robic pong po zmieniłem all i dalej mam to somo mam root moje i jest tylko zostaniesz połonczony HELP prosze jak naj szbszo odp na pw lub w temacie

Opublikowano

nie umie na gg odpisać bo sie uważa za lepszego i jakiegoś sławnego. ;/ pliki zajebiste jeszcze żeby działały to bym dał lajka

Opublikowano

nie umie na gg odpisać bo sie uważa za lepszego i jakiegoś sławnego. ;/ pliki zajebiste jeszcze żeby działały to bym dał lajka

Czy ty piszesz te słowa do mnie? Ja się uważam za lepszego? Wiesz co jak ty masz kompletny brak umiejętności to nie moja wina. Ciekawe że ja wgrywam i działają, tylko wy macie jakieś problemy. Trzeba mieć trochę wiedzy.

Ja mam takie pytanie. Czy client Nervil to przerobiony client rykox v2?

Nie wiem będzie patrzył;))

di-HLXD.jpg

Opublikowano

@up: nie spinaj się tak. Pliki działają. Ale ogólnie dużo zbugowane jest... Postawiłeś chyba głównie na System Ulepszeń, mapy itd.. Zbugował nam sie drop ogólnie. Zbyt duże ceny w shopach, ale to żaden problem zmienić.

@edit: byłbym wdzięczny jakbyś podał ID na Kowala, który atakuje

Opublikowano

@up: nie spinaj się tak. Pliki działają. Ale ogólnie dużo zbugowane jest... Postawiłeś chyba głównie na System Ulepszeń, mapy itd.. Zbugował nam sie drop ogólnie. Zbyt duże ceny w shopach, ale to żaden problem zmienić.

@edit: byłbym wdzięczny jakbyś podał ID na Kowala, który atakuje

Jak można zobaczyć w pierwszym poście, część bugów będzie naprawiona w v2.1

Nie znam.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

RyKoX sluchaj mam problem, gdy chcem zamienic tlo w menu ( edytuje locale pl) to jak wejde do gry zbugowana jest w grze zakladka info o postaci misje umiejetnosci itp. cos takiego jak w twoim nowym filmiku

,,Co zostanie zmienione i poprawione w update plików ''

co mam zrobic?!

Opublikowano

RyKoX sluchaj mam problem, gdy chcem zamienic tlo w menu ( edytuje locale pl) to jak wejde do gry zbugowana jest w grze zakladka info o postaci misje umiejetnosci itp. cos takiego jak w twoim nowym filmiku

,,Co zostanie zmienione i poprawione w update plików ''

co mam zrobic?!

tamten temat juz niewazny. teraz mam powazniejszy : moj kolega nie morze wejsc do gry : normalnie sie loguje ale przy wyborze postaci go wywala do glownego menu

Opublikowano

Siemanko zrobilem wszystko jak trzeba gdy wlaczam serwer i launchera wyskakuje mi na nim jakies blad wczesniej wyskakiwalo lex start i blad zwiazny z moim windowsem 64bit ale juz nie wyskakuje. Teraz mam blad ERRO i jakies dziwne znaczki. Jak to naprawic?

Opublikowano

tamten temat juz niewazny. teraz mam powazniejszy : moj kolega nie morze wejsc do gry : normalnie sie loguje ale przy wyborze postaci go wywala do glownego menu

Użyj lunchera v2 od kaszanka jeśli to hamachi to pomoże.

Siemanko zrobilem wszystko jak trzeba gdy wlaczam serwer i launchera wyskakuje mi na nim jakies blad wczesniej wyskakiwalo lex start i blad zwiazny z moim windowsem 64bit ale juz nie wyskakuje. Teraz mam blad ERRO i jakies dziwne znaczki. Jak to naprawic?

Nie wina plików, coś po knociłeś w kliencie pewnie.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

A ma któś link do tych plików Pc i Pc2 chodzi o ta paczke zamiast całego clienta

EDIT@

Fajne pliki kiedys na nich serwer robiłem leci +

Opublikowano

Mółgbyś dodać większe dmg mobą na tych nowych mapkach tzn. aby lduzie sie trudzili abrdziej i musieli używać buffa. np 110 zwiekszysz 2x a mapke 220 np. o 10x czy jakoś tak xD

Może się coś zdziała;))

di-HLXD.jpg

Opublikowano

RyKoX mam problem otóż edytowałem sobie root-ki a dokładnie uirefine żeby nie było widać ile % szansy na ulepszenie i mam problem bo zbugowały mi się zakładki ifno umiejętności w postaci ponieważ nie widać grafiki. Co mam zrobić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...