Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie by było, gdyby administracja wróciła do ogarniania servera, jakieś zou czy cokolwiek co by przyciągnęło graczy ...

A tak po za tym to nie działa rejestracja na forum - nie wysyła klucza aktywacyjnego, przydałoby to się naprawić ;s

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa wam ten glador ? mi od dłuższego czasu nie działa strona ani serwer jaja se robicie ? wydałem ponad 90zl na is i serwer mi nie działa ...

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro żyjesz to:

- Is nie działa.

- Bug na 10k na luda.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Hahahhaha dark sie obudził chyba mature pisał xD 

To tak chłopie

Bug z psw na pierwszy slocie buty wiatru na drugim psw drugie psw nakladasz na 1 kumaci wiedza o co chodzi

The devils catacombs nie działa.

qhnkxc.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gall przestan spamowac i hejtowac pokolei serwer :)

myslisz ze hejtujesz i masz w sygnie inny serwer to wiecej osob tam przyjdzie?

glador i tak sie dlugo trzyma.

ps. matury byly od 5 maja a nie 27 kwietnia.

Opublikowano

gall przestan spamowac i hejtowac pokolei serwer :)

myslisz ze hejtujesz i masz w sygnie inny serwer to wiecej osob tam przyjdzie?

glador i tak sie dlugo trzyma.

ps. matury byly od 5 maja a nie 27 kwietnia.

Gralem tam i znam sytuacje.Myslisz,ze dlaczego w ciagu tak krotkiego czasu liczba online spadla z 400 do 100-150os? Przede wszystkim ze wzgledu na glownego administratora,ktory chyba zapomnial o gladorze.Przez 2miesiace dzialal bug dzieki ktoremu mozna bylo wyciagnac 10k na ludzi.Daje sobie glowe uciac,ze nadal dziala.Pvp praktycznie nie istnieje.Serwer sie sypie i musisz sie z tym pogodzic.

Srij9JT.png

Opublikowano

Również gram na tym serwerze, już 3 rok, wiem jaka jest admnistracja.. Olewająca i denna. Dark wchodzi na serwer raz na rok.. Bugi z Pierścieniem siły woli, to jeszcze nic, zarejestrować się już nie można na serwerze, GladoR S1 Upada przez olewającą admnistracje, upadł już Divine World S2, GladoR S2, teraz czas na GladoR S1, szkoda.. :)

Ps:

http://www.mpcforum.pl/topic/1208436-glador-twoje-konto-jest-zablokowane/page-2

image.png

Opublikowano

Nicku, nie podam, nie zmusisz mnie ;p Wiem ile gram, może lekko przesadziłem serwer startował w 2012 roku, nie pamiętam którego miesiąca, ale gram z 2,5 roku :)

A co do nicku, mogę zdradzić mój nowy :) Kavashi. Konto w sumie ma okoo miesiąca w tej chwili, jest założone na starym loginie z 2012 r. -_- Bo Administracja się opie*dala i nic nie robi w stosunku do naprawienia rejestracji oraz bugu na psw.. :<

@LikeWeed Hah, dobre :D Dark by się pewnie zgodził *.* ~ Hajsy się nie zgadzają xD

image.png

Opublikowano

Również gram na tym serwerze, już 3 rok, wiem jaka jest admnistracja.. Olewająca i denna. Dark wchodzi na serwer raz na rok.. Bugi z Pierścieniem siły woli, to jeszcze nic, zarejestrować się już nie można na serwerze, GladoR S1 Upada przez olewającą admnistracje, upadł już Divine World S2, GladoR S2, teraz czas na GladoR S1, szkoda.. :)

Ps:

http://www.mpcforum.pl/topic/1208436-glador-twoje-konto-jest-zablokowane/page-2

Można by kupić pliki od administracji i postawić Re-Divine :p

nlcEZxg.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Według mnie był to najlepszy priv w polsce. No ale jak widze obecność online to szkoda gadać ;/ a pograłbym

Jeżeli administracja się w ogóle nim nie zajmuje to nie ma co się dziwić, nawet na forum nie wchodzą kompletnie nigdzie. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...