Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stan pracy nad Emulatorem/Crackiem do Diablo III

infex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

biedne polaczki :< nie mogą pograć w diablo 3 :< jak to dobrze ze ja kupiłem dwie kopie po 180zł :]

btw. kokosz mnie zadziwia wstawię info o cracku np do Assassins Creeda BAN, wstawię info o cracku do D3 np bro chcesz blue membera?

nie czekajcie na emulatora :] najpierw na 100% wyjdzie jakiś SP crack dopiero potem EMU :] długa droga przed wami :}

To już szczyt wszystkiego... Zachowujesz się jak testosteron z yt (czy jak mu tam)... Po prostu nie mam słów na takiego człowieka jak ty... "biedne polaczki" dojebałeś do pieca...

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

Bo kurwa taka prawda, biedaki, chcecie pograć w taką gre jak diablo to ją kupcie. Wielcy fani kurwa czekają na cracka. Oby wyszedł jak najpóźniej. Poza tym ciekawi mnie bardzo od kiedy na tym forum piracimy i gadamy o crackach i innych syfach.

Opublikowano

Tak będę dawał 180zł za grę która będę musiał przejść 50 razy żeby mieć wszystkie skille odblokowane wole czekać na pirackie serwery...

Opublikowano

heh szmaciarze wyzywaja od biedakow a sami siedza na garnuszku u starych i mozliwe ze czasem sie dokladaja do paru buleczek a tak to uwaga cytuje ''mamo pozyczysz(kupisz mi) diablo 3?pierdolenie o szopenie gadac se mozecie ze macie siana ale tutaj to niema znaczenia na rl juz dawno bys stracil kły za taka wypowiedz.dziekuje za uwage!

Opublikowano

Bo kurwa taka prawda, biedaki, chcecie pograć w taką gre jak diablo to ją kupcie. Wielcy fani kurwa czekają na cracka. Oby wyszedł jak najpóźniej. Poza tym ciekawi mnie bardzo od kiedy na tym forum piracimy i gadamy o crackach i innych syfach.

Syf to ty. Zapierdalaj mi do sklepu po Diablo 3 a ja moge ci oddac forsę. Wiesz że nigdzie nie ma lamo?

Opublikowano

Jesteś taki wygadany, a pewnie nie siedzisz jeszcze na swoim. Lepiej zastanów się zanim coś napiszesz... Niektórzy na chleb nie mają, a co dopiero na d3... Kurwa, to jest masakra.. Polak nazywa rodaków "Polaczkami"... Normalnie mnie nosi jak czytam takie posty jak twoje i tego fagasa. Wiele ludzi czeka na dostawe, a już teraz chcą pograć, ale niee kurwa, są biedakami... Pozdro.

2007932960.png

Opublikowano

Dla chcącego nic trudnego, wystarczy poszukać w necie masz wiele ofert diablo, poza tym do grania wystarczy sam klucz który dostajesz na maila. Skoro kogoś nie stać to nie pogra, proste.

A poza tym troche boli was dupka ze was nie stać, no nic macie prawo zazdrościć.

Opublikowano

Mam pytanie jak mozna zaktualizowac bete?

bo pobralem 4vandetta a chce zagrac na europebattle net. I mam wersje 4vandetta pomoze ktos?

Bo patcher mi nie dziafa.

h6IduA1.png

Opublikowano

Mam pytanie jak mozna zaktualizowac bete?

bo pobralem 4vandetta a chce zagrac na europebattle net. I mam wersje 4vandetta pomoze ktos?

Bo patcher mi nie dziafa.

Włączyć Diablo III Beta Launcher.

Dla chcącego nic trudnego, wystarczy poszukać w necie masz wiele ofert diablo, poza tym do grania wystarczy sam klucz który dostajesz na maila. Skoro kogoś nie stać to nie pogra, proste.

A poza tym troche boli was dupka ze was nie stać, no nic macie prawo zazdrościć.

Beka z Ciebie :D Dużo osób z tego forum zamówiło diablo 3 i czeka na dostawę. Jesteś śmieszny a zarazem żałosny. Nie wnikam czy jesteś gimnazjalnym gimbusem czy może "dorosłym" człowiekiem, ale serio potrzebujesz lekarza

2007932960.png

Opublikowano

Żal mi ciebie i twoich rodziców że zrobili coś takiego jak ty. Na gram.pl, gamecodes.pl i tym podobnych stronach wszystkie klucze są sprzedane. A tu się odzywa kolejne dziecko mocne w mordzie, co rodziców okrada i się jara na forum że ma grę. Już raporcik na ciebie poleciał pizdusiu.

Opublikowano

arabb ty jestes mala pizda zamknij morde i sie chowal do starej pod spodnice nikomu tu nie pojedziesz wyzywajac od biedakow i ze kogos dupka boli,to raczej cb pewnie boli jak dajesz na lewo i prawo i sie chwalisz ze masz na diablo hahaha xD

siedzi na garnuszku u starych i jeszcze sie szczyci hahaha wstyd jak cholera!!!ale nic no gimbusek musi sie powywyzszac,buty nike tez masz?xD

Opublikowano

A co za problem wypaczyć Guest Pass? Jeśli nawet to szkoda wam 6 zł? Nie ma sensu grać na takich betach...

Opublikowano

"skąd miałeś pieniądze na Diablo mamusia mi kupiła" Nie wiem jak wy ale ja gierki za swoje pieniążki kupuje :D

Opublikowano

no ja tez za swoje dzis dzien wyplaty ;D trza zamowic juz bo taki arabb wykupi za kase starych i bedzie sie podniecal az mu tatuaze sie rozmyja hehehe

Opublikowano

@arabb

Twoje posty są bezsensowne ... Myślisz że każdy daje dupy jak ty i pos*wa każdego i ma kasę ???... Nie , nie dla każdego komp to świat ...A dla cb ważniejszy zapewne komp niż przejść się po parku z panną ;d lub coś innego ... Sprzedał byś własną rodziny tylko żeby dostać hajs na gre...

Opublikowano

Ło Jezu, ale z was są dziwni ludzie, co wy się tak sracie, że dwóch typów nie lubi piratów i ludzi, którzy z tego korzystają ?

Jak ma kase, no to ma, niech się cieszy, że sobie kupił, wy nie macie nic do gadania, taki jest świat, kto pierwszy ten lepszy, koniec i kropka.

Zrobiliście tu dyskusje o typkach, którzy kupują gry za swoje i za rodziców...

Ogarnijcie rządzę i już.

P.S. Denerwuje mnie gadanie "

.A dla cb ważniejszy zapewne komp niż przejść się po parku z panną ;d lub coś innego ... ". Chłopie, ty piszesz to z kompa (no chyba, że jesteś kozak i z telefonu) i ty też się zachowujesz jak no life. Napiszesz pewnie, "No bo godzinke to se moge pograc, no nie ?", to czyli ty możesz, ale jak on gra / korzysta z internetu to już no life, brak dziewczyny, ciągły fap fap...

fb.com/myrodj

Opublikowano

Oj widzę że te forum powoli schodzi na .... zła drogę. Jeszcze kiedy tutaj bywałem :) to było fajnie, dzieciom się usuwało konta, mocno ingerowało się w wypowiedz użytkowników a teraz jak widzę syf, kiła i mogiła. Powiem tak ja mam kasę stać mnie było wydać 1.1k zł na iPhona 4s bo wiedziałem po prostu że będę z tego zakupu zadowolony gdyż miałem i mam iPhona 4. Powiem tak szczerze niech nikogo nie interesuje czy ta osoba ma kasę czy nie rany jest taki świat ktoś ma wydać 200 zł na grę a druga po prostu jej niema bo może szkoda jej wydać tyle kasy a chcę sobie zagrać, albo ma tą kasę ale musi przeznaczyć na nią no nie wiem przykładowo opłacić za prąd albo za telewizje, internet i inne pierdoły moim zdaniem te osoby które mówią " ściska Ci dupka bo ja kupiłem diablo a Ty biedaku będziesz czekać na cracka hahaha i żeby crack szybko nie wyszedł życzę wam tego itp" są to w ogóle posty nie etyczne nie związane tak na prawdę z niczym. Masz kasę to się ciesz ale w żaden sposób nie musisz krytykować osób które tych pieniędzy nie mają. Ale powiem szczerze gdzie tutaj jest logika jak Ci rodzice zrobili prezent na dzień dziecka. Jeżeli ktoś kupił diablo za własne zarobione pieniądze ( mówię zarobione a nie oszczędności co rodzice mu dawali i sobie odkładał ) to takich ludzi podziwiam bo tak na prawdę zarobili na to żeby sobie kupić jakaś przyjemność. Oczywiście też zbytnio nie dyskryminuje ludzi którzy nie mają 18 lat i ciężko jest z pracą ok dostałeś kasę kupiłeś sobie ale chociaż nie komentuj takich rzeczy " bo ja jestem fajny bo kupiłem sobie diablo hahah a wam dupe ściska " to nie jest w cale w żaden sposób dobra i sensowna wypowiedz dodatkowo nie związana z tym tematem postu :) powiem tak byli, są i będą ludzie którzy mają mniej pieniędzy a nienawidzę ludzi typu nowobogackich co oni nie mają itp itp. Dla takich ludzi to powinno być oddzielne miasto i by sobie żyli w sufie itp itp. Powiem przykład nie mielibyście żadnych pieniędzy jeżeli w waszej firmie budowlanej nie było robotników którzy układają cegłę, chodzą z taczkami, łopatami normalni pracownicy a dlaczego ? Bo to jest siłą robocza bez której nie było by żadnych budowli bo architekt może być 1 ale na budowli jest około 12 pracowników. Zanim coś napiszecie proszę pomyśleć dzięki komu tak na prawdę macie pieniądze i dzięki komu prosperuje firma. Ja zajmuje się prowadzeniem przyjęć weselnych i sam posiadam dom weselny i dla każdej osoby mam takie samo poszanowanie. Czy dla " ciecia " czy do "sprzątaczki" traktuje ich jak normalnych pracowników bo wiem że jeżeli bym ich bym nie miał sam bym musiał to robić a każdy ma jakieś zadanie w życiu nie którzy więcej zarabiają nie którzy mniej ale dużo osób o tym nie wie ale są piramidy które prezentują bardzo dobrze cały system pracowniczy. Przypuszczam że osoby nawet która mają ponad 20 lat nie zrozumieją tego bo nie studiowali a nawet jak to robią no to na większości kierunkach nie mówią o tym :) jedynie na zarządzaniu i logistyce i innych tego typu studiach. Oczywiście ja jestem w trakcie studiów dziennych Logistyki ale nie będę się o tym już rozpisywać.

Dlatego na prawdę ludzie szanujcie Siebie wzajemnie i najpierw proszę pomyśleć czy firma twoja/rodziców nie upadnie czy nie znajdziesz się w takiej samej sytuacji i nawet gorszej i czy nie było by Ci przykro jeżeli ktoś by Ci powiedział " no i kur.. co ściska Ciebie dupka że mnie stać a Ciebie nie co nie biedaku " myślenie i ludzkie uczucia idą w parzę proszę to zapamiętać a co do tematu

Czekam z nie cierpliwością na dalszy rozwój wydarzeń jeżeli chodzi o crack lub emulator do D3 bo chciał bym zobaczyć co programiści nam pokażą :)

Opublikowano

Boże jaki płacz, trollowałem i tyle. :D Sam sobie zarobiłem na diablo a kupiłem je bo mam znajomości i miałem odłożone,tyle.

Opublikowano

Boże jaki płacz, trollowałem i tyle. :D Sam sobie zarobiłem na diablo a kupiłem je bo mam znajomości i miałem odłożone,tyle.

Ostatni post w tym temacie. Dobrze i po co trolowałeś ? Pokazałeś na prawdę że jesteś mało co interesującą i intelektualną osobą. Jeżeli po moim poście jeszcze nie zrozumiałeś tego co chciałem Ci przekazać :) I to nie jest płacz tylko to jest wyjaśnienie jak podchodzicie do tego. Widać że jednak twoja osoba została w gimnazjum :)

Opublikowano

@UP2

Jak kupiłeś grę to już możesz skoczyć udzielać się w tym temacie ! Jak powstanie jakiś crack lub emulator to infex na pewno napisze wam o tym ! Więc nie warto spamować !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...