Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stan pracy nad Emulatorem/Crackiem do Diablo III

infex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

infex ... normalnie ja cię . Ukocham . Dzięki :DxD

@Edit

Teraz 2 błąd

Failed to extract requiment files fron an archive . Please try again

Please click the link below for more information or contact Customer Support if the problems persists

Spróbuj uruchomić jako administrator.

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to samo;/

@Edit

Jak daję właściwości i skrót to mam coś takiego

"C:\Users\Grzesiek\Downloads\4Vendeta Diablo 3 Beta - 8815\Diablo III.exe" The Diablo III server will be updated on 29th May... We will give you more information about the update soon, please be patience!

Opublikowano

to samo;/

@Edit

Jak daję właściwości i skrót to mam coś takiego

"C:\Users\Grzesiek\Downloads\4Vendeta Diablo 3 Beta - 8815\Diablo III.exe" The Diablo III server will be updated on 29th May... We will give you more information about the update soon, please be patience!

A dodałeś frazę -launch -auroadress do skrótu ? Wygląda na to, że odpalasz grę przez Launcher :/

2007932960.png

Opublikowano
Local Specific files are missing or failed to connect to Agent .Please reinstall the game

To tez mi wyskakuje.....ZAWSZE!Już sobie 6skrótów zrobiłem i caly czas wyskakuje....

Opublikowano

dałem zapisałem to odpaliłem potem jak weszłem we właściwości to miałem takie coś ;d

Usuń folder Bnet. Jeżeli to nie pomoże, to już nie wiem jaki ci pomóc :(

2007932960.png

Opublikowano

działa w końcu ten ruski serv? xD bo nie wiem czy ściagać klienta :P

Działa, ale tak jak wcześniej wspominałem, trzeba cierpliwości. Czasem potrzeba 50 prób żeby w końcu się zalogować :)

2007932960.png

Opublikowano

Haha, to są informacje z serwerów battle.net

2007932960.png

Opublikowano

Haha, to są informacje z serwerów battle.net

Wcale nie. Tam pisze ze 29 maja jest przerwa techniczna wiec napewno to nie jest od battle.net

Opublikowano

Poprzednio była informacja o Auction House, więc to na 100% info z Battle.net...

2007932960.png

Opublikowano

Jeżeli wyskakują jakieś błędy to pobierzcie jeszcze raz klienta mi za trzecim pobraniem zaczął działać :) długo nie pograłem(5-10min) bo wybieram postać i ładuje się w nieskończoność ten pasek:P

Nie dziwcie się że po dwóch tygodniach od premiery będę profesjonalne serwery:P

Opublikowano

Wyszła już ta aktualizacja dzisiejsza ? Działa serw ?

PS, Diablo zajmuje nie całe 4 GB? Bo tyle mi sie pobiera z 4Vandety xD

Opublikowano

@Nagi

Specjalnie dla Ciebie napiszę kolejnego posta z informacjami na temat piractwa i świata anonimowości. :)

Otóż nie wiem czy wiesz, ale nasza scena crackingu i piractwa ukrywa się w innej sieci, tzw. Ciemnej stronie internetu.

Mają oni kontakt z naszą siecią poprzez pośredników jak np: NFOhump.com (nie znajdziecie na tej stronie żadnego linku do gier itp., do tego nie jest to reklama, gdyż cel tamtego portalu mija się z celem mpcforum.pl). Grupy typu SKIDROW, Razor1911, czy RELOADED nie są idiotami, są to osoby dążące do wolnego internetu, bez komercji. Kolejna informacja wszyscy, którzy używają powszechnej sieci wysyłają pakiety i posiadają IP. Więc użyj tutaj mózgu i połącz fakty. Internet, który dla nas jest bezpieczny nie jest bezpieczny dla sceny. Użycie naszej sieci, skończyłoby się dla sceny odnalezieniem i aresztowaniem.

Podsumowanie: Gdyby scena używała sieci z którą my wszyscy jesteśmy tak związani zostawialiby po sobie zbyt dużo informacji. Używają więc oni pośredników (patrz wyżej), którzy poprzez sieć emaili rozsyłają linki do wstawek, które w dalszym toku postępowania umieszczane są na wszelkiej maści torrentach i forach. :)

P.S. Myślę, że informacje, które teraz Ci przekazałem przydadzą Ci się w dalszym toku kształcenia i przestaniesz już wyśmiewać ludzi, którzy są od Ciebie dużo starsi doświadczeniem. ;)

@Do administracji,

proszę o pozostawienie moich postów przynajmniej przez jakiś czas, nie łamią one regulaminu, a mogą pomóc ludziom w zrozumieniu działań jakie wykonuje scena. Dziękuję.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Dlaczego nie mogę nic zrobić ... Robie all wklejam tam gdzie trzeba i jak włanczam to wyskakuje coś o reinstalu gry ... HELP

Opublikowano

Jak narazie nikt z forum nw. jak to naprawic i nie radze Ci 2z ściagać bo ja 5x ściagałem i cały czas to samo

Opublikowano

Jak narazie nikt z forum nw. jak to naprawic i nie radze Ci 2z ściagać bo ja 5x ściagałem i cały czas to samo

Jakoś tylko wy dwaj macie problem ;x

2007932960.png

Opublikowano

Mam pytanie jak pobiore diablo 3 z tej strony to:

bedzie dzialac multi, albo singleplayer bo ja za bardzo nie umiem angielskiego i nie wiem czy pobierac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...