Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stan pracy nad Emulatorem/Crackiem do Diablo III

infex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I nie działa..

Przecież napisałem, że po ściągnieciu tego Diablo (ver. 8815 o ile się nie myle) musisz odpalić Diablo III Beta Launcher. Gra ci się zaktualizuje do wersji 9359.

Nie idzie wogule odpalić tego Launchera

Dobra......Tera się naprawdę wkur*iłem na Diablo....Na początku cały dzień pieprzyłem się z D2 bo myślałem ze D3 nie ma...Okazało się że jest no to odrazu zacząłem ściągać.Normalnie przy ściąganiu wyskakiwał mi błąd okazało się że muszę usunąć jakiś cholerny folder którego sie nie da;(No to ściągnąłem przez Torenty, zrobiłem wszystko jak jest opisane na stronie i wyskakuje komunikat aby reinstalować gre....Pie***le te prywatne serwery...Wole już kupić ze sklepu a nie czekać aż naprawią te problemy....

Opublikowano

@up Czyżbyś miał tak jak ja? To znaczy, gdy próbujesz go włączyć to masz tylko przycisk PLAY? Ja też potrzebuję pomocy z tym launcherem, jakby ktoś mógł się wypowiedzieć to byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Czyli jak pobiorę klienta ze strony 4Vendety to po 29 maja będę mógł na nim grac ?

Hej. Jutro wszystko się wyjaśni, na jakiej wersji będzie stał serwer. Ale prawdopodobnie będzie update na 9359, więc moim zdaniem możesz śmiało pobierać. Na 4Vendeta jest wersja 8815, więc jeżeli serwer przejdzie na nową wersję, to wystarczy odpalić launchera i zaktualizować.

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

@topic Ciekawe skąd wziąłeś to info na temat SKIDROW. xD

Zapewne z jakiegoś fan portalu.

Skidrow, ani żadna inna grupa nie chwali się tym co w danej chwili robią. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@UP

Jak byś czytał temat to byś wiedział o czym on pisze !! Tu nie chodzi o Skidrow tylko o serwer 4V

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@topic Ciekawe skąd wziąłeś to info na temat SKIDROW. xD

Zapewne z jakiegoś fan portalu.

Skidrow, ani żadna inna grupa nie chwali się tym co w danej chwili robią. :)

Oj Oj Mylisz się. Nie będę podawał linka do strony skidrowa, gdzie podał informację na temat cracka, gdyż rodzi się dyskusja na temat piractwa.

2007932960.png

Opublikowano

Żartujesz sobie z ludzkości.

Znalazłeś ich stronę w sieci z której w tej chwili używasz?

Nie wierz w takie info, jest to omamianie ludzi poprzez używanie url, który wygląda jak oficlany, ale są to strony założone przez fanów SKIDROW'u.

W sieci z której teraz korzystasz nigdy nie znajdziesz strony team'u SKIDROW.

Gratuluję, że dałeś się wkręcić w "oficjalne" strony sceny.

Aby znaleźć jakieś rzetelne informację musiałbyś zainstalować sieć *******.

Nie mogę podać nazwy, ale spróbuj znaleźć w internecie info na temat "innej strony internetu". :)

85.jpg

Opublikowano

Dobrze. Informacja na tej stronie 'fanowskiej' jest bardzo wiarygodna, bo jest podobna do tej informacji od developerów Mooege. A nie sądzę, że grupa SKIDROW nie posiada umiejętności by stworzyć cracka/emulator. Prędzej czy później na tym forum znalazła by się ta informacja, więc nie wiem w czym widzisz problem. Staram się przekazać tylko wiarygodne informacje. Poza tym robisz off-topic...

2007932960.png

Opublikowano

Próbuję Cię uświadomić. :)

Jeżeli moja pomoc jest dla Ciebie nie związana z tematem, to proszę o usunięcie postów.

Jeżeli chcesz trochę informacji, to napisz do mnie na priv spróbuję Ci pomóc w znalezieniu kilku ciekawych rzeczy. :)

85.jpg

Opublikowano

Próbuję Cię uświadomić. :)

Jeżeli moja pomoc jest dla Ciebie nie związana z tematem, to proszę o usunięcie postów.

Jeżeli chcesz trochę informacji, to napisz do mnie na priv spróbuję Ci pomóc w znalezieniu kilku ciekawych rzeczy. :)

Nie mówię, że twój post mi niczego nie uświadomił ani w niczym nie pomógł. Wręcz przeciwnie. Poprzez off-topic miałem na myśli wzmiankę o "innej stronie internetu".

Poza tym, dzięki twojej wypowiedzi w innym temacie, edytowałem tutejszy. Dzięki :)

2007932960.png

Opublikowano

Typ jest dobry bez kitu xD Nie istnieje strona Skidrow ? Jakoś cały czas ściągam od nich gry xD On maja od groma pieniędzy za reklamę na tej stronę !!

Jak nie ogarniasz nie pisz i nie rób off-topic !!

Opublikowano

według mnie skidrow nie ma własnej strony a jak ma to dobrze ukrytą, gdyby można było ją łatwo znaleźć złapali by go i do widzenia :D

Opublikowano

@UP

Następna pompa heheh !!! Powiedz mi czy ta strona nie rozpowszechnia piractwa ?? Z twojego rozumowania on już dawno powiń siedzieć !! Gratuluje :)]

Pic polega na tym, że oni nie pobierają opłat !! Więc za co mają ich wsadzić ?

Opublikowano

Jak każdy, oczywiście poczeka na najsławniejszego SKIDROW'a! Albo Razorek coś zrobi... Był crack, działał, lecz miał strasznie dużo wirusów - czekamy na SKIDROW'a, Razora bądź kupimy Diablo III.

Opublikowano

A jak bedzie jutro ten "update" czyli naprawią logowanie to trzeba bedzie nowego klijęta ściagać?

Wszystkiego dowiemy się jutro !

2007932960.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...