Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stan pracy nad Emulatorem/Crackiem do Diablo III

infex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie odnosnie europebattlenet.

Jak próbuję się zarejestrować to prób pisze błąd, a za szóstą pisze że na tym mailu już jest konto. To znaczy że udało mi się zarejestrować ?

I w grze wywala mi błąd 315003.. Co to oznacza ?

Opublikowano

ja juz sobie odpuscilem z zalozeniem tam konta.bez sensu zakladasz a tu ci wpiera ze juz jest takie konto mimo ze napewno niema...

Zgadzaliście się ze mną, że CIERPLIWOŚĆ to warunek aby wejść na serwer prywatny d3, a teraz na forum same trolle, które płaczą, bo za pierwszym razem im się nie loguje, smutne... Ja nadal nie mogę wbić na 4vendeta, mimo że codziennie próbuję, ale jakoś nie płaczę...

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

Mooege zrobił już że można się zalogować i tworzyć postać nic więcej.

"Almost a month after release of retail, we're finally able to login and create characters! It's a start.. creating worlds will take a while."

"Add current status to readme. http://dlvr.it/1j3xDr "

Opublikowano

To podobno jak z tego wynika to że już działa. http://www.blizzhack...?f=239&t=489771

OMG !! Nie przeczyta tematu do końca tylko patrzy na pierwszy post. To jeszcze nie działa !!!

Current Status:

• You can Login and create characters.
  • Client requires patching.
  • YOU CANNOT START A GAME.

2007932960.png

Opublikowano

Wyszedł już emulator :)

Fakt wyszedł. Pograjcie sobie... Z każdego mobka dropi recka dla kowala, magiczny item, z którego nie da się odzyskać materiałów bo nie działa ta opcja, pierwszy quest nie działa... Jest tak jak na becie ;] Poczekajcie jeszcze pare miesięcy/tygodni/dni zanim to naprawią. Pozdrawiam

2007932960.png

Opublikowano

Zauważyłem, że wyszedł już SKIDROWCRACK do Diablo 3 ciekawi mnie czy działa ;]

http://www.youtube.com/watch?v=MEEAW5oSdDQ

Jak ktoś może to niech przetestuje ^ ^

Opublikowano

Zauważyłem, że wyszedł już SKIDROWCRACK do Diablo 3 ciekawi mnie czy działa ;]

http://www.youtube.com/watch?v=MEEAW5oSdDQ

Jak ktoś może to niech przetestuje ^ ^

1` To nie crack tylko emulator serwera

2` Działa, chociaż niektórzy mogą mieć problemy bo nie zrobili wszystkiego co jest napisane w instrukcji (tzw. PŁACZ I LAMENT)

3` Jest wiele bugów min: nie działa pierwszy quest rozpoczynający fabułę, drop golda i itemów jest masakryczny, odzysk u kowala nie działa

4` Polecam poczekać na oficjalne wydanie emu od mooege

2007932960.png

Opublikowano

Infex, mozna uzyc emulatora na inna wersje niz ta od skidrowa?? :)

Wspomniana wyżej grupa wypuściła D3 pod wersję 9359 i wystarczy zrobić update, tylko najgorsze jest to, że wyszedł nowszy patch niż 9991. Ale jeśli chodzi o klienta nie z edycji kolekcjonerskiej to TAK. (Oczywiście nie może być beta ;) )

2007932960.png

Opublikowano

testowalem emulator wczoraj ale nie jest do konca zrobiony wiec niema sensu go sciagac i sie napalac ze sobie pogracie bo Q nie dzialaja i wejscia do katakumb to nie zrobicie q z krolem szkieletow

Opublikowano

Czy te prywatne serwery działają na zasadzie tego co mam za guest pass tzn. do pokonania Króla Szkieletów, czy umożliwia mi całą gre ?

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ja tam już dałem sobie spokój, w najbliższym czasie to chu...sto a nie privy będę

Opublikowano

Czy te prywatne serwery działają na zasadzie tego co mam za guest pass tzn. do pokonania Króla Szkieletów, czy umożliwia mi całą gre ?

to jest jeszcze bardziej okrojone;d nie dziala 1szy quest i ogolnie taka beta to jest, poczekajmy ok miecha, albo jak ktos jest nolifeto polecam oryginal kupic i bawic sie z ah i sie gra zwroci

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Ja tam już dałem sobie spokój, w najbliższym czasie to chu...sto a nie privy będę

To nie pisz durnych postów i żegnam ;];]

Pisałem przecież, że oprócz CHOLERNEGO EMULATORA potrzebna też jest CIERPLIWOŚĆ, ale wy jesteście jak dzieci i nie wiecie co to... Tylko dostajecie info o emu i od razu komenty " JA PIERDOLE NIE DZIAŁA co za shit omg!!111"...

2007932960.png

Opublikowano

to jest jeszcze bardziej okrojone;d nie dziala 1szy quest i ogolnie taka beta to jest, poczekajmy ok miecha, albo jak ktos jest nolifeto polecam oryginal kupic i bawic sie z ah i sie gra zwroci

zwróci Ci się, haha za jakiś dobry item to co najwyżej 2 złote dostaniesz ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...