Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stan pracy nad Emulatorem/Crackiem do Diablo III

infex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mowie wlasnie czytaj posty rejestracja jest zbugowana nie zalozysz konta lol

Nie gadaj głupot, bo mi się akurat udało założyć konto. Spróbujcie parę razy, za każdym używając innego maila. Możecie użyć zmyślonego, gdyż nie trzeba nic aktywować. Pozdrawiam

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

mowie wlasnie czytaj posty rejestracja jest zbugowana nie zalozysz konta lol

Człowieku ogarnij się, Twoje posty w tym temacie są po prostu żałosne, najlepiej wyjdź i już nic więcej nie pisz. Tak trudno spróbować się zarejestrować kilka razy, tym bardziej, że Infex napisał że mu weszło za 3 próbą (mi też)? Co do mojego problemu 3up zna ktoś może wyjaśnienie dlaczego tak się dzieje?

Opublikowano

Ludzi ktoś już napisał wyraźnie, że jest z tym problem ! i że 29 maja będzie update !!!

Ludzi ktoś już napisał wyraźnie, że jest z tym problem ! i że 29 maja będzie update !!!

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Człowieku, ostatnie posty dotyczyły serwera europebattle.net a nie Vendetty.

Opublikowano

Ja mam już konto ale mniejsza o to jak gry ściągnąć nie mogę.....Pomoże ktoś??

http://diablo.4vendeta.com/4VendetaDiablo3Beta8815.torrent

Ściągnij klienta z tego linku, odpal launchera i poczekaj na zakończenie aktualizacji. Po tym wykonaj wszystko tak jak opisane jest to na stronie serwera Europebattle.net

2007932960.png

Opublikowano

to jest inna wersja niż 9359 wiec jak potem to zmienić?Bo szukalem i nic nie znalazłem;/

Przecież napisałem, że po ściągnieciu tego Diablo (ver. 8815 o ile się nie myle) musisz odpalić Diablo III Beta Launcher. Gra ci się zaktualizuje do wersji 9359.

2007932960.png

Opublikowano

Jak sie loguje na konto ci tam stworzyłem, mam błąd There was an error Error 315003

Musi wyskoczyć komunikat: Account Succesfully created. Error 315003 występuje gdy próbujesz się zalogować na nieistniejące konto. Na prawdę polecam wam poczekać do 29 Maja :)

2007932960.png

Opublikowano

Ale, gdy robie konto to pisze ze niby juz jest stworzone konto na tym emailu. A jak wczesniej robilem na nim konto to był error

Opublikowano

Ale, gdy robie konto to pisze ze niby juz jest stworzone konto na tym emailu. A jak wczesniej robilem na nim konto to był error

Próbuj dalej. Możesz nawet wpisać mail typu: [email protected]

2007932960.png

Opublikowano

up2 czytając twoje wyjaśnienie tego erroru wnioskuję że na stronie podali passy do nieistniejących kont testowych , próbowałem się rejestrować na różne e-maile nie działa a logując się na konta podane przez serwis , wyskakuje właśnie ten błąd

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

@up Nie wiem, o którym z dwóch serwerów mówisz, ale myślę, że o 4Vendetta. No więc niezależnie od tego na jakim to serwie, czasami mam ten błąd (na vendetta najczesciej ,,You were disconnected by the Battle.net service.) to konta mam stworzone pomyślnie i mam ten błąd 315003. Jeśli Vendetta nie będzie działac 29 maja to już chyba żaden prywatny serwer nie wypali. Tylko czekać na info od SKIDROWA dotyczące pełnej wersji, bo wydaje mi się, że już raczej żaden programista nie będzie sobie zawracał głowy betą.

Opublikowano

up2 czytając twoje wyjaśnienie tego erroru wnioskuję że na stronie podali passy do nieistniejących kont testowych , próbowałem się rejestrować na różne e-maile nie działa a logując się na konta podane przez serwis , wyskakuje właśnie ten błąd

Sugerujesz, że to kolejny fejk ?

2007932960.png

Opublikowano

nic nie sugeruje , lecz robiąc wszystko według ich poradnika , do tego zmieniłem ip specjalnie na US wyskakuje ten błąd

@@ edit

Gryfek pisałem o tym serwerze który znalazł infex

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

Aa słuchaj na jakiej zasadzie będzie działał ten crack czy to będzie wtedy gra przez internet czy nie będziemy musieli potrzebować dostępu do internetu? Bo zrozumiałem tyle co nic - Single Player..

Opublikowano

@2up

Single Player - Gra samodzielna

@3up

Gdyż nie mogę się Ponownie zalogować ?

2007932960.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...