Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stan pracy nad Emulatorem/Crackiem do Diablo III

infex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To fajnie, że wam udaje się chociaż zalogować. Mi ta sztuka nie wychodzi.

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poczekajmy jeszcze z pare godz moze sie cos zrobi i bedzie dzialalo wszystko bez pospiechu,jest hyz 29 ale to nie znaczy ze juz od 00:01 bylo update ludzie...

Opublikowano

poczekajmy jeszcze z pare godz moze sie cos zrobi i bedzie dzialalo wszystko bez pospiechu,jest hyz 29 ale to nie znaczy ze juz od 00:01 bylo update ludzie...

To są normalni ludzie ! Oni też chodzą na studia, pracują, śpią... To nie roboty, które pracują 24/7... Żeby wbić na ten serwer wymagana jest CIERPLIWOŚĆ... Bez niej możecie co najwyżej kupić trial keya albo pełną wersję. Pozdrawiam.

2007932960.png

Opublikowano

Otóż to!trzeba cierpliwosci poczekac,mamy piekna pogode idzcie ludzie po poludniu na piweczko nad jeziorko z dupeczkami sie pomiziac a nie przed kompem 24/h...

Opublikowano

Nosz kur** mac...Ci debile myślą że postawią jakiś super pro serwer a nawet się gry ściągnąć nie da.....Pie**ole to!Ściągałem te gówno 3x i za każdym razem pisało żeby reinstalować......

Opublikowano

Nosz kur** mac...Ci debile myślą że postawią jakiś super pro serwer a nawet się gry ściągnąć nie da.....Pie**ole to!Ściągałem te gówno 3x i za każdym razem pisało żeby reinstalować......

Mówić ludziom, żeby ściągali z torrenta, to nie instalkę na siłę ściągają...

2007932960.png

Opublikowano

spokojnie bez nerwow zawsze jest jakies wyjscie,sciagnij z torrenta tak jak infeks ci podpowiada powinno pomoc przynajmniej wiekszosci pomoglo

nie odrazu Rzym zbudowano niema pospiechu pozatym zanim jakikolwiek serwer zacznie poprawnie dzialac to zdaza wszyscy dobra wersje zainstalowac takze bez pospiechu i nerwow''nerwy skracaja zycie''Dog Soldiers

Opublikowano

Weź pobierz tego clienta przez torrenta, nie wiem ja nigdy torrentem nie pobieralem. Szybciej się ściąga przez torrenta? Może ktoś to opisać.

Peace.

Opublikowano

Jak masz dużo seedów to ładna prędkość wręcz wyciąga ci prędkość maksymalną pobierania z twojego neta :)

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Weź pobierz tego clienta przez torrenta, nie wiem ja nigdy torrentem nie pobieralem. Szybciej się ściąga przez torrenta? Może ktoś to opisać.

Peace.

dużo seedów = maksymalna prędkość

2007932960.png

Opublikowano

Czyli trzeba utworzyć skrót potem dopisać

-launch -auroraaddress 79.124.67.3:1345

i już można gra?Jak tak to u mnie po zrobieniu tego wyskakuje komunikat podczas włączania skrótu że trzeba reinstallować;/

Opublikowano

Czyli trzeba utworzyć skrót potem dopisać

i już można gra?Jak tak to u mnie po zrobieniu tego wyskakuje komunikat podczas włączania skrótu że trzeba reinstallować;/

Podaj dokładnie komunikat/error

2007932960.png

Opublikowano

@Up ciekawe o której ten Update dzisiaj.

Napisałem, że to są normalni ludzie, którzy pracują, chodzą do szkoły etc. Update będzie prawdopodobnie po południu (O ILE W OGÓLE BĘDZIE). Sądzę, że to jest jeszcze za wcześnie, gdyż na fanpage'u ktoś z administracji pisał, że update'ują na retail... Ale kto wie, pożyjemy zobaczymy ;)

2007932960.png

Opublikowano

Chuy ... Ja mogę i dzień czekać . Zebym tylko zagrał :D

Jest jedna opcja, testowałem, ale emulator ma wirusa ;x

2007932960.png

Opublikowano

Ok ... Dzięki . Konto zrobione jeszcze 40 min ... Ale t wymagania niewiem czy pojdą ;/

Zajrzyj do tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/628609-info-czy-pojdzie-mi-diablo-iii/

ale gryfek jak bedzie update to wersja tego diablo sie zmieni wtedy chyba na 9359 jak sie myle to popraw

http://diablo.4vendeta.com/download.php

W torrencie wyraźnie pisze 8815, więc pewnie jak nie odpalisz pliku Diablo III Beta Launcher.exe to ci się nie spatchuje, musisz grę odpalać z Diablo III.exe.

Opublikowano

[MiniTut]Jak wejść na serwer 4Vendetta a nie na oficjalną Blizzardowską Betę?

Heh. Wszystko fajnie, tylko nie ma możliwości wejścia na Blizzardowską Betę, gdyż jej nie ma oO.

2007932960.png

Opublikowano

ok , mam problem . Pobrałem clienta zrobiłem all jak trzeba jak włanczam diablo z skrótu to wyskakuje Local Specific files are missing or failed to connect to Agent .Please reinstall the game

Opublikowano

ok , mam problem . Pobrałem clienta zrobiłem all jak trzeba jak włanczam diablo z skrótu to wyskakuje Local Specific files are missing or failed to connect to Agent .Please reinstall the game

Usuń obecny skrót i stwórz nowy :D

@down:

Nie ma za co ;)

2007932960.png

Opublikowano

infex ... normalnie ja cię . Ukocham . Dzięki :DxD

@Edit

Teraz 2 błąd

Failed to extract requiment files fron an archive . Please try again

Please click the link below for more information or contact Customer Support if the problems persists

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...