Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stan pracy nad Emulatorem/Crackiem do Diablo III

infex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zwróci Ci się, haha za jakiś dobry item to co najwyżej 2 złote dostaniesz ^^

Grosz do Grosza a będzie...

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa to, fake. Autor próbuje wysłać wam wirusy i keyloggery, wszystkie komentarze są fałszywe wykonane przez jego konta.

Dodatkowo usunął ocenianie, by nie było widać minusów oraz komentarze mogą zostać dodane po zatwierdzeniu przez niego.

Opublikowano

Witam

Jeżeli poszukujecie działającego cracka/emulatora do Diablo III, znajdziecie go na moim chomiku: http://chomikuj.pl/Diablo.III

Umieściłem tutaj jedynego (jak na razie), w pełni działającego cracka do gry Diablo III, którego na chwilę obecną nigdzie indziej nie znajdziesz. Ten crack pomija weryfikację z serwerem poprzez podłożenie fałszywego serwera, inne cracki przerywają łączność z nim, co nie daje możliwości gry.

Instrukcje instalacji cracka znajdziecie w archiwum. Jeżeli będziecie mieli jakiekolwiek problemy z crackiem piszcie na PW, albo na chomikuj.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Jeżeli poszukujecie działającego cracka/emulatora do Diablo III, znajdziecie go na moim chomiku: http://chomikuj.pl/Diablo.III

Umieściłem tutaj jedynego (jak na razie), w pełni działającego cracka do gry Diablo III, którego na chwilę obecną nigdzie indziej nie znajdziesz. Ten crack pomija weryfikację z serwerem poprzez podłożenie fałszywego serwera, inne cracki przerywają łączność z nim, co nie daje możliwości gry.

Instrukcje instalacji cracka znajdziecie w archiwum. Jeżeli będziecie mieli jakiekolwiek problemy z crackiem piszcie na PW, albo na chomikuj.

Pozdrawiam

Dzieki, działa

Opublikowano

Ten emulator to jak narazie kicha. Demon Hunter nie dostaje kuszy na start przynajmniej u mnie. Nie dziala 1 quest...

Opublikowano

Uuu... Zawiodłem sie tym emulatorem. Strasznie dużo błędów, nie można wchodzić do wielu pomieszczeń, mobów do bicia prawie wcale nie ma. Najgorsze jest to, że spotkałem miejsce w którym nie są czytane tekstury i zostaje tylko duża biała dziura :/ Zobaczymy z czasem jak to będzie wyglądać a jak narazie to nie kręci mnie gra na bugach.

BskPq.png

Opublikowano

ten emulator jest demonstracja na jakim poziomie stoja dajcie im czasu ludzie!

+1

2007932960.png

Opublikowano

http://skidrowcrack....erver-emulator/ sciagnalem to i robie wszystko wedlug instrukcji i gdy wlaczam launcher pisze ze update setup files... i tak juz od godziny.... wiecie o co chodzi????

NIE WŁĄCZAJ LAUNCHERA BO TO CI AKTUALIZUJE GRE.. Boze !!!!!!!

2007932960.png

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/656246-dla-chcacych-grac-w-diablo-3-emulator-mooege-tutorial/page__pid__4726260#entry4726260

2007932960.png

Opublikowano

To nie jest Piractwo?

Szczególnie to od Skidrowa? :)

Podobno MPC nie popiera takich rzeczy. Ciekawe ;P

Mowa jest o mooege a nie o SKIDROW...

2007932960.png

Opublikowano

@up:

3. SKIDROW

Znana grupa SKIDROW również pracuje nad Crackiem oraz emulatorem pod Diablo III. Najpierw wyjdzie crack do Diablo III, umożliwiający rozgrywkę SINGLE PLAYER. Praca nad emulatorem potrwa znacznie dłużej, gdyż nie jest to lada wyczyn stworzyć emulator pod retail version. Proszę o cierpliwość.

Piszę o tym :)

Co do topicu, lepiej poczekać na "dopracowną" wersję. Poczekaliście tyle to poczekacie drugie tyle.

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...