Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o wszystkich czołgach gry :)

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mam problemów. xD Już wybrałem w jakie czołgi idę.

-=-

A poropo.. Krzychu.. jesteś w jakimś klanie ??

Nie, i narazie nie mam zamiaru mieć :D Bo musze kupić E-100, IS'a 4, T29 :D i dobić S-51:d a co? :D i nie patrz na ten licznik podemną:D To jest konto FUN:D czylo 0 złota i nic bez premek ;d

Pomogłem? ;) Daj like :)

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też traktuję gry 4Fun, ale on sam narzucił, że to konto jest 4fun więc pomyślałem sobie, że ma jakieś drugie.

x

Opublikowano

No ja mam 2 konta:D 1 na którym Gram z tatą a drugie takie do VI tierów ;D zeby nie psuć sobie statów;d

Opublikowano

Ja na staty nie bardzo patrzę, ale denerwuje mnie jak mam złe.. xD

Dla mnie głupotą jest np. procent trafień- czasami trzeba strzelić celowo w budynek aby odsłonić gościa i w ten sposób ten % spada

x

Opublikowano

To w wypadku usunięcia, WG bedzie musiało dać coś w zamian graczą :D Może darmowe premium albo inny czołg zastępujący T-50-2 ;P

Opublikowano

Siemanko ! Robię właśnie isa-7. I chciałbym sie dowiedzieć jakie wyposażenie dać do : is3,is8,is8 i jakie umiejętności na załogę wrzucić.

I jaki czołg jeszcze polecacie ? Mam juz jagdtigera. Lubię grać wszystkim ! :P

6cluij.gif

Opublikowano

Tu chodzi także o odczucia podczas jazdy. Każdy patrzy na czołg inaczej.

A plusy i minusy czołgów możesz zobaczyć na gameplay-ach n youtube, sam wtedy czołg oceniasz

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Ocena czołgu jest w 100% subiektywna. Dużo osób narzeka na M3Lee a ja wspominam go całkiem miło, tak samo ja uważam że najwspanialszy jestIS3 i inni że tiger II etc. Sam brałem się do stworzenia takiego poradnika ale zrezygnowałem opisując już 3 czołg byłem w rozterce, ponieważ każdy miał inne zdanie o nim.

Opublikowano

To może podyskutujmy o czołgu miesiąca oraz jak został opisany przez redaktorów WG, czyli ARL 44 .

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

To kiepski czołg, a tak wgl to na jakiej zasadzie wybierają ten czołg miesiąca ? :P

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Ja osobiście uważam, że jest to bardzo dobry czołg ale dopiero po wymaksowaniu ( jak większość tanków ), bez działa 90mm DCA 45 jest ciężko lecz po odblokowaniu go przebijamy VIII / IX tiery, topowy silnik daje nawet dobrą prędkość. Największą jego wadą jest obrót, robi to powoli, mocno zwalnia. W artykule o nim piszą, żeby zawsze stawać przodem do przeciwnika, według mnie totalny bezsens, ja stojąc tak dużo obrywałem, lecz kiedy kątowałem około 20' rykoszety były częste. Utrapieniem były gąsienice, które ciągle spadają. Prawdziwą mordęgą był dla mnie BDR G1B, bez mobilności, bez dobrego pancerza, działo może miało duże obrażenia ale za to było niecelne.

Na jakiej zasadzie oni wybierają czołg miesiąca, ja myślę że chyba losowo.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem ARL.. Szkoda gadać czołg złom <zwłaszcza stockowy> Pancerz jakiś taki miękki mi się wydaje.. Działo topowe też za dużo nie robi choć nie moge o nim złego słowa powiedzieć, ponieważ nie jest najlepsze, ale najgorsze też nie jest <napewno lepsze niż stock^^> Czołg jak większość FRA. to mordęga.. Ale po ARL'u jest poprostu świetny czołg ;) Więc warto się pomęczyć z ARL'em choć nie gra się nim najprzyjemniej z gry ^^ A teraz odwieczna zagadka ^^ Wiem że było dużo razy mówione no, ale cóż warto wracać do wspomnień;]

E-100 vs. Maus --- Co wygra!?:D

Opublikowano

Maus bo jak jedzie na Ciebie z górki i go zniszczą to jego zsuwające zwłoki są bardziej mordercze niż E-100 xD

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...