Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam, nawet jak jest wkurzony nie odzywa się tak do nikogo.

A krzysztofa może pliki serwerowe robiłeś fajne ale kiedyś teraz czasy się zmieniają.

Do robienia serwerów się może raczej nie zabieraj zostaw do normalnym osobom, teraz znów potwierdzam zdanie BR3ND'a nie było na twym serwerze zabezpieczeń przez co wykopałem piękne surowce :>

Pliki są zrobione w pełni profesjonalne i przyzwoicie nie ma takich już na mpc spolszczone z dużą dokładnością !

A teraz proszę nie pisać ze go bronię bo ja sam umiem myśleć i wyrazić swoje zdanie :}

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawda o krzysztofie jest wstrząsająca, ja już znam fakty o nim, sam się przekonałem kto to jest.

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Wiecie dlaczego pan Krzysztof walnął tutaj taką opinię? Ponieważ ja w jego publikacji napisałem, że nie ma jakichkolwiek zabezpieczeń na serwerze.

http://www.mpcforum....a/#entry5395609

Pozdro pincet. :P

Dodatkowo dziwnym trafem, ale jakoś ponad miesiąc temu miałeś inne zdanie:

toip.jpg

Jeśli część plików jest skopiowana to proszę wrzucić dowody tutaj do tematu. :)

Sorry, ale chyba coś Ci się pomyliło. Nigdy takim tonem nie piszę do użytkowników nawet gdy poniosą mnie emocje. Po prostu się tak nie zachowuję. Raczej wszyscy co do mnie pisali czy na forum, czy na gg o tym wiedzą...

ps: Mam całe archiwum rozmów z Twoją osobą, więc mogę przedstawić. :)

Brawo za spostrzegawczość. WIdzę, że sprawia CI przyjemność oczernianie czyjejś pracy, kiedy według Ciebie twój shit jest zawsze najlepszy. Zmieniłem zdanie na twój temat nie tylko z powodu twojej opini dotyczącej mojego serwera lecz wielu innych aspektów.

Jak chcecie dowodów to je dostaniecie.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Mam dziwnego buga z tabliczkami, nie wiem jak ze skrzynkami, ale - gdy stawiam tabliczke, znika bez żadnego komunikatu.

Już rozwiązaliśmy ten problem na GG. :)

Gdy usunąłem np. range Architekt w permissions, zresetowałem serwer i dalej jest. Czy jest jakiś inny plugin wgrany gdzie blokuje te rangi czy co?

Nie ma, a sprawdź w grze czy dalej ta ranga ma uprawnienia? Może zły plik podmieniasz?

Brawo za spostrzegawczość. WIdzę, że sprawia CI przyjemność oczernianie czyjejś pracy, kiedy według Ciebie twój shit jest zawsze najlepszy. Zmieniłem zdanie na twój temat nie tylko z powodu twojej opini dotyczącej mojego serwera lecz wielu innych aspektów.

Jak chcecie dowodów to je dostaniecie.

"Oczernianie czyjejś pracy", ale ja oczerniłem zgodnie z prawdą podając dowody i argumenty, a Ty straszysz mnie tym, że kopiuje od kogoś pliki <lol>... Od kogo mam je kopiować skoro nikt inny takich nie opublikował? xD Dawaj dowody, czekamy z niecierpliwością! Kończę tą dyskusje, nie będę się zniżał do Twojego poziomu.

Shogun, niestety ludzie potrafią być naprawdę fałszywi.

Opublikowano
a Ty straszysz mnie tym, że kopiuje od kogoś pliki <lol>

Buahhahahah straszę?

Znasz w ogóle pojęcie straszenie?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zastraszanie

23 kwietnia 2011 roku! Moje były już po polsku!

http://www.mpcforum.pl/topic/339739-dl-pliki-serwerowe-by-krzysztofa-na-minecraft-100/

A ten beszczelnie przypisuje sobie to pod siebie, więcej dowodów na PW, bo szkoda czasu.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano
Nie ma, a sprawdź w grze czy dalej ta ranga ma uprawnienia? Może zły plik podmieniasz?

Zły to nie, wiem gdzie jest permissions.yml ;p Dalej ma uprawnienia i kolor. Gdy dodałem range to nie miało uprawnien ani koloru. Gdy daje moje stare permissions też tak jest. Jakiś musi być inny plik z rangami ; d

Opublikowano

Buahhahahah straszę?

Znasz w ogóle pojęcie straszenie?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zastraszanie

23 kwietnia 2011 roku! Moje były już po polsku!

http://www.mpcforum.pl/topic/339739-dl-pliki-serwerowe-by-krzysztofa-na-minecraft-100/

A ten beszczelnie przypisuje sobie to pod siebie, więcej dowodów na PW, bo szkoda czasu.

tumblr_m3dbuuncdp1r3z3v5.png

Zły to nie, wiem gdzie jest permissions.yml ;p Dalej ma uprawnienia i kolor. Gdy dodałem range to nie miało uprawnien ani koloru. Gdy daje moje stare permissions też tak jest. Jakiś musi być inny plik z rangami ; d

Ale w pliku permissions.yml jak pobierzesz z plików to ona dalej tam jest?

Opublikowano

Usuwam range, włączam serwer, jest ranga. Patrze w permissions - nie ma. Cuda :D

a usunąłeś ją w iChat?

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Nie polecam, część plików nie skopiowana od innych osób a przypisana jedynie swoim nickiem, chętnych po dowody zapraszam na PW, podam Wam wszystkie kopie z których skorzystał Nas pro znawca BR3ND.

Tu nie chce podawać, ale jak zajdzie taka potrzeba to podam.

Pozdrawiam Krzysiek.

Oj Krzysiu miałem twoje pliki, fakt jest taki, że były dobre i spolszczone. Jednak nie wiem czy Bernard by skopiował od Ciebie pluginy. Z tego co mi wiadomo WorldEdit jako pierwszy spolszczył ten pluginy.

Jednak mnie zainteresował ten temat i jakbyś mógł podaj więcej tych dowodów...

Ja tu do nikogo nic nie mam, jednak chciałbym zobaczyć dowody.

Co do Krzysia to pisałem na gadu wczoraj i chciałbym odpowiedź ^^

Opublikowano

Oj Krzysiu miałem twoje pliki, fakt jest taki, że były dobre i spolszczone. Jednak nie wiem czy Bernard by skopiował od Ciebie pluginy. Z tego co mi wiadomo WorldEdit jako pierwszy spolszczył ten pluginy.

Jednak mnie zainteresował ten temat i jakbyś mógł podaj więcej tych dowodów...

Ja tu do nikogo nic nie mam, jednak chciałbym zobaczyć dowody.

Co do Krzysia to pisałem na gadu wczoraj i chciałbym odpowiedź ^^

Nie odpowie Ci i nie da żadnych dowodów bo ich nie ma... Od 23 kwietnia zeszłego roku każdy plugin zmieniał swoją wersję kilkadziesiąt razy. Więc ja musiałbym mieć stare pluginy z plików krzysztofy z wersjami na minecrafta 1.6, 1.7... Innego wyjścia nie ma. Dodatkowo jak wychodzi nowa wersja pluginu to trzeba spolszczać wszystko od nowa oraz nie da się edytować już spolszczonego pluginu... Jedynym wyjściem jest sięgnięcie po source.

Nie dajcie się nabierać. ;)

Opublikowano

Zaje pliki, ale mam problem- chce używać worldedit, bo robie duuużą mape, ale kurczę biorę drewnianą siekierke, i ona nie działa, jakiś innym przedmiotem teraz trzeba?

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Zaje pliki, ale mam problem- chce używać worldedit, bo robie duuużą mape, ale kurczę biorę drewnianą siekierke, i ona nie działa, jakiś innym przedmiotem teraz trzeba?

Diamentową siekierą. Wpisz //wand. :)

Opublikowano

Dzięki bardzo za pomoc, ale mam kolejny problem :D

Widziałem na serwerze teleporty, takie że po naciśnięciu przycisku, teleportuje w dane miejsce, więc mam parę pytań:

-Czy ten skrypt jest wgrany w Twoich plikach?

-Jak tak, to jak to zrobić?

-Musze zrobić odzielny świat?

I tak inne pytanie:

Robie serwer, i pojawiają się te teksty o Twoich plikach, mogę je zmienić na własne?

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Nie odpowie Ci i nie da żadnych dowodów bo ich nie ma... Od 23 kwietnia zeszłego roku każdy plugin zmieniał swoją wersję kilkadziesiąt razy. Więc ja musiałbym mieć stare pluginy z plików krzysztofy z wersjami na minecrafta 1.6, 1.7... Innego wyjścia nie ma. Dodatkowo jak wychodzi nowa wersja pluginu to trzeba spolszczać wszystko od nowa oraz nie da się edytować już spolszczonego pluginu... Jedynym wyjściem jest sięgnięcie po source.

Nie dajcie się nabierać. ;)

Z jednej strony prawda. Ponieważ sam posiadam swoje pliki, i przy aktualizacji tłumaczenie szlag trafił, teraz na nowo muszę spolszczyć każdy plugin. Jednak ja moich nie umieszczam :D może kiedyś...

Wiem że ty tworzysz dobre pluginy tak jak i Krzysztof kiedyś... i chyba nikt od nikogo nie kopiował (bynajmniej ja mam taką nadzieje) - ale to tak na marginesie.. :D

Ja kończę swoją dyskusje, chyba, że zostanę sprowokowany :D

Opublikowano

Dzięki bardzo za pomoc, ale mam kolejny problem :D

Widziałem na serwerze teleporty, takie że po naciśnięciu przycisku, teleportuje w dane miejsce, więc mam parę pytań:

-Czy ten skrypt jest wgrany w Twoich plikach?

-Jak tak, to jak to zrobić?

-Musze zrobić odzielny świat?

I tak inne pytanie:

Robie serwer, i pojawiają się te teksty o Twoich plikach, mogę je zmienić na własne?

Tak, jest to plugin ButtonWarp, po wpisaniu /bw będziesz miał wypisane komendy. Czy chcesz robić inny drugi świat to już zależy od Ciebie. Teksty, jasne, możesz zmienić. ;)

i chyba nikt od nikogo nie kopiował

Jednak druga osoba będzie dalej po mnie jechała z tego powodu, że wystawiłem negatywną opinię na temat jego serwera. Teraz pomyśl czy taki osobnik jest godny zaufania, bo w moich oczach stał się zerem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...