Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BR3ND masz zamiar zrobić pliki serverowe osobno? Tzn. FreeBuild, Survival, Hardcore, RolePlay, 4Fun itd. fajnie by było bo niektórzy poszukują gotowych plików Survival, niektórzy FreeBuild, a jeszcze inni Hardcore, a jakbyś zrobił osobno paczki było by to świetnym rozwiązaniem.

no też się z tym zgadzam

każdy by miał coś dla siebie

Opublikowano

no też się z tym zgadzam

każdy by miał coś dla siebie

Dokładnie

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Zadam pytanie jeszcze raz dla pewności żebyś zobaczył:

To jak BR3ND? Masz zamiar zrobić pliki serverowe osobno? Tzn. FreeBuild, Survival, Hardcore, RolePlay, 4Fun itd. fajnie by było bo niektórzy poszukują gotowych plików Survival, niektórzy FreeBuild, a jeszcze inni Hardcore, a jakbyś zrobił osobno paczki było by to świetnym rozwiązaniem.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Zadam pytanie jeszcze raz dla pewności żebyś zobaczył:

To jak BR3ND? Masz zamiar zrobić pliki serverowe osobno? Tzn. FreeBuild, Survival, Hardcore, RolePlay, 4Fun itd. fajnie by było bo niektórzy poszukują gotowych plików Survival, niektórzy FreeBuild, a jeszcze inni Hardcore, a jakbyś zrobił osobno paczki było by to świetnym rozwiązaniem.

Nie, ponieważ nie specjalizuję się w plikach hardcore, sg itp. bo mnie taka rozgrywka nie interesuje. Co do typów survival/rpg/rp to wydaje mi się, że jest to kwestia pomieszania pluginów z moich plików, dodatkowo pliki standard są przybliżone do survivalu.

Jutro będzie wersja 6.0.

Opublikowano

Te wszystkie wasze pytania te typu: jak dac sobie op, ja sprzedac dzialke (SRM)jak dac sobie range czy jak zrobic shopa. Wystarczy, że wpiszecie te wasze pytania w wujka google i po sprawie, a nie niepotrzebnie spamujecie forum.

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

To co ja napisałem to nie jest spam, ja tylko chce pomóc BR3ND zeby nie musial odpowiadac ciagle na te same pytania w jednym temacie :)

@SHOP

Stawiasz skrzynke a nad nia tabliczke na tabliczce piszesz:

1 linijka: Nick

2 linijka: ilosc np. 5

3 linijka: cena np. 2

4.linijka: id itemu do sprzedazy np. 5

Dajesz DONE wkladasz itemy do skrzyni i ooo proszę moga kupowac klikajac prawym PPM na tabliczke.

Przy adminshopie dziala to tak, ze w polu nick wpisujesz AdminShop i nie wkladasz nic do skrzyni (poniewaz po wpisaniu adminshop, sklep robi sie nielimitowany)

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

Co zrobić aby gracze mogli maksymalnie kupować 1 działkę a gracze z VIP 2 działki?? Bo mam problem i gracze nawet po 4 działki kupują...

W pliku limits.yml w folderze SRM możesz sobie wszystko ustawić jak chcesz. ;)

@update

V 6.0

- Wgranie najnowszej rekomendowanej wersji bukkit'a - 1.3.2-R2.0

- Dodanie pluginu "EpicBoss", V-TuT:

- Spolszczenie pluginu EpicBoss

- Dodanie pluginu "SmokeTrail", video, komendy:

/smoketrail - dym

/firetrail - ogień

/endertrail - cząstki enderu

/hearttrail - serca

- Dodanie pluginu "NoCheatPlus"

- Usunięcie pluginu AntiCheat

- Wersja V3.0 plików Standard

DOWNLOAD W TEMACIE!

;)

Chciałbym także ogłosić taki jakby mini konkurs, nie wiem czy to konkurs, potrzebuję po prostu filmu, który prezentowałby moje pliki serwerowe... :P

Film na Youtube - Prezentacja plików serwerowych by BR3ND

Linki do filmików wysyłać na PW.

Czas do końca października. Wyłonię jeden, a może i więcej filmów.

:D

Nagrodą będzie oczywiście umieszczenie filmu do tego tematu. Mogę także zarzucić jakimiś tam lajkami czy dać vip'a na moim serwerze...

;)

ps: Przepraszam za zepsuty center, lecz jest to wina bb-code na forum i nie wiem kiedy zostanie to naprawione.

Opublikowano

Wpisuję /eb spawn spiderqueen here i wyskakuje mi napis :That boss dosen't exict!

Musisz wpisać /eb spawn SpiderQueen here. Nazwy, drop, skille, hp możesz sobie ustawiać w config'u. :)

Opublikowano

Nie polecam, część plików nie skopiowana od innych osób a przypisana jedynie swoim nickiem, chętnych po dowody zapraszam na PW, podam Wam wszystkie kopie z których skorzystał Nas pro znawca BR3ND.

Tu nie chce podawać, ale jak zajdzie taka potrzeba to podam.

Pozdrawiam Krzysiek.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

@UP

Masz racje , wydawało mi sie to podejżliwe takie[...] umie robic pliki.

Jak do niego pisałem na GG [bR3D] to pisal

Odwal sie

Spier***** Noobie.

Itp..

Krzysztofa masz racje.

rhnvu.jpg

By Me

:)

Opublikowano

Nie polecam, część plików nie skopiowana od innych osób a przypisana jedynie swoim nickiem, chętnych po dowody zapraszam na PW, podam Wam wszystkie kopie z których skorzystał Nas pro znawca BR3ND.

Tu nie chce podawać, ale jak zajdzie taka potrzeba to podam.

Pozdrawiam Krzysiek.

Wiecie dlaczego pan Krzysztof walnął tutaj taką opinię? Ponieważ ja w jego publikacji napisałem, że nie ma jakichkolwiek zabezpieczeń na serwerze.

http://www.mpcforum....a/#entry5395609

Pozdro pincet. :P

Dodatkowo dziwnym trafem, ale jakoś ponad miesiąc temu miałeś inne zdanie:

dolv.jpg

Jeśli część plików jest skopiowana to proszę wrzucić dowody tutaj do tematu. :)

@UP

Masz racje , wydawało mi sie to podejżliwe takie[...] umie robic pliki.

Jak do niego pisałem na GG [bR3D] to pisal

Odwal sie

Spier***** Noobie.

Itp..

Krzysztofa masz racje.

Sorry, ale chyba coś Ci się pomyliło. Nigdy takim tonem nie piszę do użytkowników nawet gdy poniosą mnie emocje. Po prostu się tak nie zachowuję. Raczej wszyscy co do mnie pisali czy na forum, czy na gg o tym wiedzą...

ps: Mam całe archiwum rozmów z Twoją osobą, więc mogę przedstawić. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...