Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak mam na hostingu, a jak mogę zmienić, żebym miał najnowszy silnik? podmienić po prostu?

Ustawić w panelu serwera, jeśli takowego nie masz to podmienić.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ustawić w panelu serwera, jeśli takowego nie masz to podmienić.

jeszcze jedno pytanie =D jakie pliki podmienić? tylko craftbukkit-1.3.1-R2.0.jar czy może coś jeszcze?

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie =D jakie pliki podmienić? tylko craftbukkit-1.3.1-R2.0.jar czy może coś jeszcze?

Tak, ale lepiej jak wgrasz craftbukkit-1.3.2-R1.0.jar, lecz stawiam na 30%, że Ci zadziała własnoręcznie wciśnięty silnik do plików na hostingu.

Opublikowano

Tak, ale lepiej jak wgrasz craftbukkit-1.3.2-R1.0.jar, lecz stawiam na 30%, że Ci zadziała własnoręcznie wciśnięty silnik do plików na hostingu.

Super! Działa! Dzięki za pomoc! =D

Opublikowano

Bardzo mi się podoba ! /\_ Git !

Tylko jak pobrałem Pliki serwerowe by BR3ND [1.3.2] V2.1 Standard Jest tylko 17 pluginów i są to pluginy tylko te najpotrzebniejsze :(

Cześć.

Opublikowano

Bardzo mi się podoba ! /\_ Git !

Tylko jak pobrałem Pliki serwerowe by BR3ND [1.3.2] V2.1 Standard Jest tylko 17 pluginów i są to pluginy tylko te najpotrzebniejsze :(

Wystarczy przeczytać treść tematu. Pliki standard to uboga wersja.

Opublikowano

Jak usunac wiadomosc przy zalogowaniu "pliki stworzone przez br3nd dla mpc forum" ? ??

Troche wdzięcznośći do autora by się przydalo, chociaż, jak już musisz, to w config Essentials wiadomość powitalna.

Opublikowano

Hej, wersja 6.0 będzie dopiero w niedziele lub poniedziałek, ponieważ jutro mnie w ogóle nie będzie w domu, a dzisiaj się nie wyrobiłem. Pluginu jobs nie dodam.

Opublikowano

Hej, wersja 6.0 będzie dopiero w niedziele lub poniedziałek, ponieważ jutro mnie w ogóle nie będzie w domu, a dzisiaj się nie wyrobiłem. Pluginu jobs nie dodam.

Czemu Jobs nie? Dużo osób poszukuje (np ja też) Na pewno niektórzy się zadowolą :D

Opublikowano

BR3ND masz zamiar zrobić pliki serverowe osobno? Tzn. FreeBuild, Survival, Hardcore, RolePlay, 4Fun itd. fajnie by było bo niektórzy poszukują gotowych plików Survival, niektórzy FreeBuild, a jeszcze inni Hardcore, a jakbyś zrobił osobno paczki było by to świetnym rozwiązaniem.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...