Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie. Czasami jednak restartuje mi się serwer, jak gram z kolegami :F

Za mało ramu, za słaby komp lub jakiś plugin generuje błędy zobacz w logach z konsoli.

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POMOCY!!!! NIE MOGE ZROBIC SOBIE RANGI HeadAdmin PISZE /pex user <mój nick> group set HeadAdmin i nie działa tak jak wszystki inne rangi!!! PROSZE NAPISZCIE !!!!

Siemka Gram W Minecraft ,CS,Terraria,4Story i oglądam Anime

:D

Opublikowano

POMOCY!!!! NIE MOGE ZROBIC SOBIE RANGI HeadAdmin PISZE /pex user <mój nick> group set HeadAdmin i nie działa tak jak wszystki inne rangi!!! PROSZE NAPISZCIE !!!!

Jeśli wpisujesz w konsoli to wpisuj bez " / ".

Opublikowano

Przeboskie....

/spam

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Mam problem. Chciałem tu zrobić na no-ip.com server ale gdy włączam server to mi wyskakuje w konsoli "filed to bind to port!" "Perhaps a server is already running on that port?" co zrobić??

Opublikowano

Czemu nie moge //set za pomocą siekierki? Po prostu nic nie wyskakuje ?!

Wpisz //wand. Używaj diamentowej siekiery, a nie drewnianej. ;)

V 5.1

- Aktualizacja pluginu Essentials i EssentialsSpawn

- Aktualizacja pluginu Citizens oraz małe spolszczenie

- Dodanie pluginu "SimpleSpleef" oraz ustawienie w nim spolszczenia, V-TuT:

- Usunięcie pluginu UltimateSpleef

-

Wersja V2.1 plików Standard

DL będzie za niedługo w temacie.

;)

Opublikowano

Wpisz //wand. Używaj diamentowej siekiery, a nie drewnianej. ;)

V 5.1

- Aktualizacja pluginu Essentials i EssentialsSpawn

- Aktualizacja pluginu Citizens oraz małe spolszczenie

- Dodanie pluginu "SimpleSpleef" oraz ustawienie w nim spolszczenia, V-TuT:

- Usunięcie pluginu UltimateSpleef

-

Wersja V2.1 plików Standard

DL będzie za niedługo w temacie.

;)

A najnowszego WE nadal brak :(

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

Powiedz mi, BR3ND, jak mam ustawić permission i różne rangi, skoro notatnik premission.yml nie działa prawidłowo ? są 3, Wszędzie mam essentials.kittools ale to nie działa !

@ Up, to samo jest z rangami, dodaje range, ale permission w niej nie ma. :( ! HELP

Opublikowano

Powiedz mi, BR3ND, jak mam ustawić permission i różne rangi, skoro notatnik premission.yml nie działa prawidłowo ? są 3, Wszędzie mam essentials.kittools ale to nie działa !

@ Up, to samo jest z rangami, dodaje range, ale permission w niej nie ma. :( ! HELP

Jaki notatnik? Wszystko działa prawidłowo. Używaj programu Notepad++.

Opublikowano

Br3nd mam pewien problem nie moge postawćtabliczki która pozwala sprzedawac dzialki jak jąsie robi patrze na inne poradniki i nic nie dziala helpp !!!! Sory ze bez PL znakow

A co wpisujesz na tabliczce? Wpisuj:

[sell]
nazwa działki
koszt

Opublikowano

BR3ND jako że znasz się na pisaniu/przerabianiu pluginów bardzo bym cię prosił o zaktualizowanie mi pluginu Minereset [LINK] do najnowszej wersji Bukkit 1.3.2 R1, gdyż jego autor zaprzestał kontynuować projekt.

Opublikowano

A mógłbyś zbudować PermissionEx aby super vip różnił się od vipa, oraz miały więcej funkcji?

(I jeśli ktoś by mógł to by mógł dołożyć pluginy z Wojny Gildii?)

Lubisz mnie? JA CB TEŻ :P DAM mi plusa to też ci go dam :P

^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

Nie działa mi Essentials =( gdy próbuje coś wpisać, np. /help, /gamemode, /spawn, /cokolwiek z essentials to nic się nie dzieje, nawet na chacie nic nie pisze. W plikach zmieniałem tylko permissions więc na prawdę nie wiem dla czego tak jest. Pomóżcie!!!

Opublikowano

Nie działa mi Essentials =( gdy próbuje coś wpisać, np. /help, /gamemode, /spawn, /cokolwiek z essentials to nic się nie dzieje, nawet na chacie nic nie pisze. W plikach zmieniałem tylko permissions więc na prawdę nie wiem dla czego tak jest. Pomóżcie!!!

Zapewne serwer masz na jakimś hostingu, a tam ustawiony stary silnik. Najlepiej jakbyś posiadał 1.3.2-R1.0.

Opublikowano

Zapewne serwer masz na jakimś hostingu, a tam ustawiony stary silnik. Najlepiej jakbyś posiadał 1.3.2-R1.0.

tak mam na hostingu, a jak mogę zmienić, żebym miał najnowszy silnik? podmienić po prostu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...