Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się teleportować na warpy za pomocą guzika?

Warp ustawiasz komendą /bw make nazwa, a w guzik umieszczasz komendą /bw link nazwa.

ps: Wersja 2.0 z silnikiem beta już do pobrania w temacie. ;)

Nowicjusz
Opublikowano

Dlaczego u mnie np. Vip nie może się teleportować na spawn warpy i nie działa mu mc ?? Tylko jest prefix przed nickiem tak to nic nie ma. W Permissions nic nie zmieniałem :/ Tak samo jest z SuperVip.A i Gracz nie ma dostępu do komendy kit start?? Jeszcze by się dużo rzeczy pewnie znalazło co nie działa :/ Proszę o szybką odpowiedz

Opublikowano

W jednym pliku napisałeś "Jeśli nie chcesz cały czas pobierać plików na najnowszej wersji skorzystaj z łatek.

Pobierając łatkę dostaniesz instrukcję gdzie wrzucić dany plik.

Dzięki tej możliwości będziesz posiadał najnowszą wersję bez podmieniania wszystkich plików. " Czy będziesz mógł wklejać te "łatki " do każdej wersji która się pokarze. Lub dawać link do downlanda ?

1378331621-U719057.png

Opublikowano

BR3DN Dodaj plugin Spectate :D

Możliwe. ;)

W jednym pliku napisałeś "Jeśli nie chcesz cały czas pobierać plików na najnowszej wersji skorzystaj z łatek.

Pobierając łatkę dostaniesz instrukcję gdzie wrzucić dany plik.

Dzięki tej możliwości będziesz posiadał najnowszą wersję bez podmieniania wszystkich plików. " Czy będziesz mógł wklejać te "łatki " do każdej wersji która się pokarze. Lub dawać link do downlanda ?

Przecież zawsze gdy wychodzi nowa wersja to łatka jest dostępna jako pierwsza. :)

Opublikowano

Mam problem mianowicie jak chce zmienić np. ilość graczy na serwie czy wyłączyć nether to gdy chce już zapisać pisze mi "Odmowa dostępu" -,-

Nie mogę przez to ustawić nawet IP i nie wiem jak to naprawić. Proszę o pomoc.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Mam problem mianowicie jak chce zmienić np. ilość graczy na serwie czy wyłączyć nether to gdy chce już zapisać pisze mi "Odmowa dostępu" -,-

Nie mogę przez to ustawić nawet IP i nie wiem jak to naprawić. Proszę o pomoc.

Musisz edytować przy wyłączonym serwerze.

Dziś nowa wersja plików - V2.1.

Opublikowano

kamilos1999 "Jak zainstalować plugin Citizens?"

Ten plugin przecież jest już w paczce, a dokładnie w folderze "plugins"i jest już zainstalowany -,-

Jak go używać? Polecam Youtube, albo google ;)

-------------------------------

A co do mnie BR3ND.. mam pytanko dlaczego gracze nie mogą używać podstawowej komendy /tell bądź /me co mam dopisać w premissions? Niby takie proste a nie mogłem znaleźć w necie podobnego błędu bo każdemu działa ;)

Proszę o jak najszybszą odpowiedz Pozdrawiam ;]

Opublikowano

Zainstalowałem teraz ,ale chyba jest "nieaktywny" bo jak wpisuje plugins to wszystkie pluginy na zielono a citizens na czerwono ,a jak wchodze na serwa i wpisuje /npc to nic nie wyskakuje

Hmmm... może pobiorę od nowa pliki ,a i jak robie portale to mnie tp :(

Opublikowano

A co do mnie BR3ND.. mam pytanko dlaczego gracze nie mogą używać podstawowej komendy /tell bądź /me co mam dopisać w premissions? Niby takie proste a nie mogłem znaleźć w necie podobnego błędu bo każdemu działa ;)

Proszę o jak najszybszą odpowiedz Pozdrawiam ;]

Tutaj masz wszystkie permissions do essentials:

http://ess.khhq.net/wiki/Command_Reference

Citizens został tymczasowo usunięty z paczki, ponieważ nie działa na 1.4.2. Są tylko wersje developerskie, lecz gdy je sprawdzałem to wywala masę błędów w konsoli.

Opublikowano

Panie BRAND(xDDDD) może wiesz czemu nie można nikogo bić? Zwykłego gracza, NIKOGO!

robiłem:

/region flag __globla__ pvp allow

nie działa

/ungod dla graczy

nie działa

/gm dla graczy

nie działa

/vanish

nie działa

/NIE WIEM CO JESZCZE MIAŁEM WPISAĆ

nie działa

help?

svh03y.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...