Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spolszczę go w najnowszej wersji, lecz potrzebuję na to trochę czasu. Zapewniam, że będzie on w następnym update. ;)

To czekam

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

pisze, że nie moge - enough permisson.

To znaczy, że nie masz OP'a lub rangi z wszystkimi prawami. Wpisz tą komendę w konsoli.

Opublikowano

Czemu jak edytuje permissions wyskakuje mi błąd jak wchodzę na serwer ?

Inter server error

1348939498-U482456.png

Lubisz Barcelone ? Daj Lajk!!

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak przeznaczyć większą ilość RAM'u na serwer?

Mam patcher'a NON-PREMIUM.

Pliki wyśmienicie zrobione, dobrze spakowane, jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń :).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Czemu jak edytuje permissions wyskakuje mi błąd jak wchodzę na serwer ?

Inter server error

Może dlatego, że źle edytujesz? :)

Opublikowano

@UP spoko, chciałem pomóc, a po za tym nie masz spolszczonych wszystkich pluginów z tego co zauważyłem, a czasem to niektóre komunikaty zostawiłeś.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Dlaczego w PermissionEx nie mogę dodać nowej rangi? ;o

NP: Chce stworzyć range: Niezniszczlny hfhf. Kopiuje wszystko od gracza usuwam default, i tworze poprostu nową range. w IChat także robię nowy prefix z tą ranga.

I gdy wchodzę na serwer ta ranga tak jakby wgl nie powstała lub serwer się psuje i wykasuje " Wewnętrzny Błąd Serwera" . Kilka postów wyżej ktoś miał już podobny problem, lecz ja nie sądze abym źle to edytował.

A jeśli tak, to jakie mogą być według ciebie przyczyny moich błedów, które tam popełniam.

Opublikowano

NP: Chce stworzyć range: Niezniszczlny hfhf. Kopiuje wszystko od gracza usuwam default, i tworze poprostu nową range. w IChat także robię nowy prefix z tą ranga.

I gdy wchodzę na serwer ta ranga tak jakby wgl nie powstała lub serwer się psuje i wykasuje " Wewnętrzny Błąd Serwera" . Kilka postów wyżej ktoś miał już podobny problem, lecz ja nie sądze abym źle to edytował.

A jeśli tak, to jakie mogą być według ciebie przyczyny moich błedów, które tam popełniam.

Źle tworzysz rangę. Pan wcześniej co pisał to ruszał rzeczy w permissions, których nie powinien to potem mu nie działał serwer. Wyślij mi nazwę rangi, kolor i uprawnienia jakie ma mieć na PW to Ci wyślę pex gotowe z tą rangą.

Opublikowano

Nie usuwa się default, tylko zmienia na false :)

1351969276-U240495.png

Opublikowano

'Czemu pewna osoba na serwerze nie moze "grać normalnie" Dałem mu op i gm1 i jak wchodzi na serwer to nie ma nic? Tak jakby wpisywał nie to hasło. Wygląda tak jakby mial tylko survival.

Opublikowano

Pytanie do BR3ND'a:

Znasz jakieś zabezpieczenia serwera przed hakerami ? Nie przed zwykłymi serwerowymi typu FlyHack itp.. Chodzi mi o włam do konsoli ;D

Opublikowano

Pytanie do BR3ND'a:

Znasz jakieś zabezpieczenia serwera przed hakerami ? Nie przed zwykłymi serwerowymi typu FlyHack itp.. Chodzi mi o włam do konsoli ;D

Z tego co wiem na ovh.pl są profesjonalne dedyki

I do czego zmierzam.

Oczywiście, możesz zabezpieczyć swój serwer odpowiednim programem. Z tego co wiem trzeba go kupić (jednak jest sposób aby tego uniknąć, ale wiadomo może być później z nami źle :) ) Wracając do tematu.

Program nazywa się

Firewall (czy coś takiego)

Opublikowano

Mam problem a mianowicie taki gdy wbije nowy gracz na mój serwer to nie wiem jakim cudem ale każdy inny gracz co wbije nowy ma inną ilość kasy na start i nie wiem jak to usunąć a i jeszcze wie może ktoś jak ustawić ilość pieniędzy dla graczy na start

junior.jpg

Opublikowano

Mam problem a mianowicie taki gdy wbije nowy gracz na mój serwer to nie wiem jakim cudem ale każdy inny gracz co wbije nowy ma inną ilość kasy na start i nie wiem jak to usunąć a i jeszcze wie może ktoś jak ustawić ilość pieniędzy dla graczy na start

Każdy na start powinien mieć 30 dollarów. Możesz to ustawić w config.yml w iConomy.

Opublikowano

Ale właśnie nie wiem która to linijka i jeszcze wystąpił mi problem na serwerze że graczę bez niczego podczas gry dostają w chu.. kasy i nie wiem jak to zablokować żeby im ta kasa przestała wpływać na konto

junior.jpg

Opublikowano

Ale właśnie nie wiem która to linijka i jeszcze wystąpił mi problem na serwerze że graczę bez niczego podczas gry dostają w chu.. kasy i nie wiem jak to zablokować żeby im ta kasa przestała wpływać na konto

Może po prostu odbierają pieniądze z maszyny?

Opublikowano

Może po prostu odbierają pieniądze z maszyny?

Właśnie nie bo jej nie robiłem już nie wiem co mogę zrobić by im ta kasa nie płynęła tak sobie na konta

junior.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...