Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm Ten Swój Ostatni Update Nazywasz Wielkim <3 Hahahahah. Śmiech.

Jebnij Like.
1344668628-U671491.jpg

To Nic Nie Kosztuje.
Proszę kochaną Administrację o zdjęcie poziomu ostrzeżeń, choć trochę / dziękuje

Opublikowano

Następny hejter. Cwaniaczku napisz sam paczkę pluginów, chociaż taką jak moja (małą ale dobrą)

Paczka jest zajebista i update też był dobry.

Opublikowano

@up ja Tylko Napisałem Ze Ten Update Nie Jest Wcale Taki Wielki I Prawie Nie Różni Się Od Pozostałych .

Za Dużo YouTube - To Nie Reklama !

Jebnij Like.
1344668628-U671491.jpg

To Nic Nie Kosztuje.
Proszę kochaną Administrację o zdjęcie poziomu ostrzeżeń, choć trochę / dziękuje

Opublikowano

@up ja Tylko Napisałem Ze Ten Update Nie Jest Wcale Taki Wielki I Prawie Nie Różni Się Od Pozostałych .

Za Dużo YouTube - To Nie Reklama !

Nie wiem do jakiej Ty szkoły chodzisz i w której klasie jesteś, ale w podstawówce nie uczyli Cię, że nie pisze się każdego wyrazu z wielkiej litery? Rozpierdala mózg jak muszę czytać tak inteligentnie napisane zdania, tym bardziej współczuję Tobie, że chce Ci się tak pisać. Moje pliki, mój temat, update mogę sobie nazywać jak chcę. Parę stron w tył pisałem, że jednak nie jest on jakiś wielki, ponieważ chcę ograniczyć pluginy do 40. Proszę Cię ostatecznie wyjdź z tematu zamiast pisać durne posty, które są na poziomie przedszkolaka.

Opublikowano

Przyzwyczaiłem się pisać z dużej litery !

Jebnij Like.
1344668628-U671491.jpg

To Nic Nie Kosztuje.

Opublikowano

Witam. Żadne komendy mi nie działają ;/

Ja za to wiem od razu dlaczego Ci nie działają... :F Opisujcie swoje problemy... Nie działają Ci komendy z essentialsa? Masz serwer na hostingu? Jaki masz ustawiony silnik craftbukkit?

Opublikowano

Pobrałem server z minecraft.net/ .

Nie działają tabliczki, komendy typu /kino itp.

Silnik craftbukkit to nie są pliki z minecraft.net. Pobierasz tylko te pliki co są u mnie w temacie i odpalasz.

Opublikowano

Sorki ale jestem jeszcze trochę w tym zielony:).

Pobrałem te pliki co są w temacie. Zainstalowałem je i co mam uruchomić? craftbukkit-1.3.1-R2.0?

Musisz odpalić jeden z tych plików startowych.

1347532914-U374375.jpg

W zależności ilu bitowy masz system oraz jaką wersję javy.

Opublikowano

@up odpal ten Start zależy jaką masz wersje systemu i javy jak masz 32 Bit to Odpal Start 32 Bit jak 64 Bit to odpal Start 64 bit.

@edit oki BR3ND był szybszy ; D

Opublikowano

Ok dzięki, już działa :) macie po lajku.

Mam jeszcze jeden problem.

Wcześniej w pliku ops wpisywałem swój nick z gry i normalnie mogłem każdą komendę użyć typu /time set 0 a teraz po prostu jestem zwykłym graczem.

Jak to zrobić.?

Opublikowano

@up w plugins folder zavautomessager i tam jest config albo messages i zjezdzasz na du i zmieniasz.

a jeżeli chodzi o essentials to w folderze essentials motd i tam masz.

Opublikowano

Mam taką prośbę, nie musisz robić wielkiego update v5.0 tylko zrób update v4.1, a w nim, w tym v4.1 spolszcz najnowszą wersje WorldEdit (ponieważ umożliwia stawianie nowych bloków z mc 1.3.1 przez komendy WE i do tego w tej wersji dodali obsługę przez WE bloków z modów TEKKIT.

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

Mam taką prośbę, nie musisz robić wielkiego update v5.0 tylko zrób update v4.1, a w nim, w tym v4.1 spolszcz najnowszą wersje WorldEdit (ponieważ umożliwia stawianie nowych bloków z mc 1.3.1 przez komendy WE i do tego w tej wersji dodali obsługę przez WE bloków z modów TEKKIT.

Spolszczę go w najnowszej wersji, lecz potrzebuję na to trochę czasu. Zapewniam, że będzie on w następnym update. ;)

Opublikowano

@UP Coś taki niecierpliwy, co? Denerwują mnie ludzie co marudzą kiedy będą plaacki? Kiedy będzie nowa wersja? BR3ND to nie crack tylko człowiek, co potrzebuje czasu na spanie, jedzenie, załatwianie Swoich spraw i inne. (No chyba, że nie). Napisał, ze w najbliższym czasie wyda? Napisał. Więc zamknąć buzię i czekać. A propo tematu, jak ktoś kogoś zabije to u mnie pisze Romek in dead czy cóż takiego. Można by spolszczyć? Albo napisać gdzie znajduje się bo jakoś znaleść nie da rady. Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

A propo tematu, jak ktoś kogoś zabije to u mnie pisze Romek in dead czy cóż takiego. Można by spolszczyć? Albo napisać gdzie znajduje się bo jakoś znaleść nie da rady. Dziękuję i pozdrawiam.

Jest spolszczone pluginem mChatSuite. Może go usunąłeś?

Mogę wiedzieć jak zrobić dzialkę by gracze mogli kupować dzialki chodzi mi o tą tabliczke

Pierwsze musisz zrobić cuboid, a następnie stawiasz tabliczkę:

1 LINIJKA = [sell]

2 LINIJKA = nazwa_działki

3 LINIJKA = cena

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...