Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okey, no to mam dwa pytania.

1. Jak pisać na kolorowo? BO np: "&2 tekst." Taki sposób mi nie działa. (chodzi tutaj o pisanie na kolorowo na tabliczkach! Bo normalnie na chat działa.)

2. Co wpisać lub usunąć w permissionsEx aby rangi typu Mod... Nie mogły używać /gamemode, /set give itp. (nie chce czegoś zepsuć dlatego pytam.)

ZgóryTHX.

Opublikowano

Okey, no to mam dwa pytania.

1. Jak pisać na kolorowo? BO np: "&2 tekst." Taki sposób mi nie działa. (chodzi tutaj o pisanie na kolorowo na tabliczkach! Bo normalnie na chat działa.)

2. Co wpisać lub usunąć w permissionsEx aby rangi typu Mod... Nie mogły używać /gamemode, /set give itp. (nie chce czegoś zepsuć dlatego pytam.)

ZgóryTHX.

1. Działa normalnie, może nie dałeś sobie rangi.

2. To już sam sobie musisz zrobić rangę z uprawnieniami. Te komendy pochodzą głównie z pluginu essentials.

http://ess.khhq.net/wiki/Command_Reference

Opublikowano

Mam normalnie rangę Head Admin -,-

Mówię na chat działa normalnie na tabliczce nie. (&4 tekst).

Sorry, nie doczytałem. ;) W nowym update dodam plugin, dzięki któremu można będzie pisać na tabliczkach na kolorowo.

Opublikowano

No nie ma sprawy. Spoko ;)

A tak ponadto miałbyś jakiś dobry plugin "jobs", który nie komplikował by z innymi pluginami ? Nie koniecznie robiony przez ciebie, ale tak najlepiej by było, hehe;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

No nie ma sprawy. Spoko ;)

A tak ponadto miałbyś jakiś dobry plugin "jobs", który nie komplikował by z innymi pluginami ? Nie koniecznie robiony przez ciebie, ale tak najlepiej by było, hehe;)

Pozdrawiam.

Tutaj masz standardowy:

http://dev.bukkit.org/server-mods/jobs/

A tu jakiś inny:

http://dev.bukkit.org/server-mods/mcjobs/

W moich plikach nie będzie jobs'a. :)

Opublikowano

A mogę wiedzieć jak zablokować komendę /sell hand bo sellają mi gracze tnt po 10k pls pomóż

Ta komenda nie jest dostępna dla graczy. Posiadają ją tylko kid moderatorzy i wyżej. ;)

ps: Widzę, że niektórym osobom bardzo zależy na nowym update i wykorzystują limity like'ów. :P Może dostaną paczkę osobiście przed wbiciem 200. :)

Opublikowano

Mam to ale nikt nie moze uzywac czatu ! ja admin nie mobe uzywac Too Many Items !

Twoja odpowiedź za dużo mi nie podpowiada. Co do TooManyItems to raczej wina TMI lub bukkit'a.

Opublikowano

Witaj, czy mógłbyś spolszczyć komunikaty worldedit i worldguard ale w tej o to wersji dla tekkit [LINK]

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

Witaj, czy mógłbyś spolszczyć komunikaty worldedit i worldguard ale w tej o to wersji dla tekkit [LINK]

Te na tekkit raczej nie różnią niczym innym od zwykłych. Spróbuj wgrać normalnego WorldEdit'a.

Dodaj skan - 1h.

Opublikowano

Już ci mówię czym się różnią w WD można korzystać z komend set copy i stack itd. używając bloków z tekkit a w zwykłym WD działają tylko bloki z mc, w WG na tekkicie blokowane są, lasery, nuke i są w pełni działające flagi jak chest-access zabezpieczenia skrzyń krystalicznych itd. a we WG dla mc to nie działa dla bloków z tekkit, więc proszę czy mógłbyś te dwa pliki dla mnie spolszczyć dla mnie spolszczyć, na pewno innym też się przyda :)

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

Pliczki są po prostu świetne!

Klasa sama w sobie. Idealnie spolszczone wszystkie pluginy, najnowszy Bukkit, odbugowane no cud, miód i orzeszki.

;)

Tylko jest trochę za dużo pluginów. Na słabszych serwerach mogą lagować a takie plugsy jak MuddersMilk czy też Kino są zwyczajnie niepotrzebne...

No i te rangi. Po kiego Kobieta i Dziewczyna?

Jedno i to samo... ;)

Ale ogólnie super pliczki!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na słabszych serwerach mogą lagować a takie plugsy jak MuddersMilk czy też Kino są zwyczajnie niepotrzebne...

Są po to, aby na serwerze nie panowała monotonia. :) Na słabsze serwery są pliki standard.

Krzysiek, raczej nie spolszczę. :<

Opublikowano

A może coś za coś BR3ND, nie wiem może ci zapłacę tylko ile ?

Jeśli spolszczam jakiś plugin to zostawiam go dla siebie lub wrzucam na MPC. Nikomu osobiście nie robię, tym bardziej nie brałbym za to pieniędzy. Pamiętaj, że na mpcforum handel jest zakazany.

Opublikowano

BR3ND Walnij update :D ?

Jebnij udpade !! sorka za wulgaryzm

Będzie jak wbije się 200 like'ów w temacie. Ci co wykorzystują limity na moje posty dostaną wcześniej. ;)

Opublikowano

No więc gdy ktoś gra na moim serwie np. sponsor gracz itd (tylko nie admin właściciel) to jak cos napiszą to od razu im znika ! nic się nie dzieje nie wiem co z tym robić a paczka jest bardzo przydatna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...