Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lipnie to wygląda :

lugoqs.jpg

Powinieneś zrobić kolor razem z [] chyba że nie umiesz :P

Dodaj także linijkę do permissions -

- -authme.logout

aby nie mogli kopiować itemków.

Anti cheat nie jest spolszczony -

alert:
 medium_alert:
 - "&player has just entered the medium hack level."
 - "&player's last failed check was: &check."
 - "Type '/anticheat report &player' for more information."
 high_alert:
 - "&player has just entered the high hack level."
warning:
 player_warning:
 - '[AntiCheat] Hacking is not permitted.'
 - '[AntiCheat] If you continue to hack, action will be taken.'
ban:
 ban_reason: 'Banned by AntiCheat'
 ban_broadcast: '[AntiCheat] &player was banned for hacking.'
kick:
 kick_reason: 'Kicked by AntiCheat'
 kick_broadcast: '[AntiCheat] &player was kicked for hacking.' 

wywal plugin mcchat

fmy8au.jpg

nie dość że jest zbędny to są debilne permissions :P

Komunikaty spolszcz w bukkicie.

Tak samo pliki mają błąd z 1 pluginem, jak coś wgrywasz to testujesz ?

m9d1pg.jpg

Opublikowano

Lipnie to wygląda :

lugoqs.jpg

Powinieneś zrobić kolor razem z [] chyba że nie umiesz :P

Tak wygląda estetyczniej, to jest kolor rangi, bezsensu jest robić kolor rangi razem z ramkami...

Dodaj także linijkę do permissions -

- -authme.logout

aby nie mogli kopiować itemków.

Aby nie mogli kopiować przedmiotów jest zablokowane unregister. Po co logout... o.O

Anti cheat nie jest spolszczony -

alert:
medium_alert:
- "&player has just entered the medium hack level."
high_alert:
- "&player has just entered the high hack level."
warning:
player_warning:
- '[AntiCheat] Hacking is not permitted.'
- '[AntiCheat] If you continue to hack, action will be taken.'
ban:
ban_reason: 'Banned by AntiCheat'
ban_broadcast: '[AntiCheat] &player was banned for hacking.'
kick:
kick_reason: 'Kicked by AntiCheat'
kick_broadcast: '[AntiCheat] &player was kicked for hacking.'

Nawet nie wiedziałem, że on ma komunikaty. Przy następnym update spolszczę.

wywal plugin mcchat

fmy8au.jpg

nie dość że jest zbędny to są debilne permissions :P

Lol, nie ma żadnego pluginu mcchat w moich plikach.

Komunikaty spolszcz w bukkicie.

Nic nie ruszałem w bukkicie i raczej nie będę ruszał, ponieważ jak wyjdzie nowa wersja to od nowa trzeba będzie robić.

Tak samo pliki mają błąd z 1 pluginem, jak coś wgrywasz to testujesz ?

m9d1pg.jpg

Orebfuscator zaczął błędnie działać przy najnowszym update, możliwe, że w .class namieszałem. Będzie poprawione.

Opublikowano

Tak wygląda estetyczniej, to jest kolor rangi, bezsensu jest robić kolor rangi razem z ramkami...

Aby nie mogli kopiować przedmiotów jest zablokowane unregister. Po co logout... o.O

Nawet nie wiedziałem, że on ma komunikaty. Przy następnym update spolszczę.

Lol, nie ma żadnego pluginu mcchat w moich plikach.

Nic nie ruszałem w bukkicie i raczej nie będę ruszał, ponieważ jak wyjdzie nowa wersja to od nowa trzeba będzie robić.

Orebfuscator zaczął błędnie działać przy najnowszym update, możliwe, że w .class namieszałem. Będzie poprawione.

Posiadasz mchat :P

zufeex.jpg

Opublikowano

zainstalowałem wchodze w pliki i nie moge zmienic ip w pliku server

Boże.. No ludzie opiszcie bardziej swoje problemy. Śmiało walić co leży Wam na sercu. :F Wchodzisz w server.propeties i wpisujesz IP w linijce server-ip=?

Opublikowano

Brend jak dać range np że ja chce Mieć range Head Admin Mój nick to D34GL3 i tka wpisuje i mi nie wychodzi mógłbyś mi napisać? tą komende żeby mnie dodac?

Opublikowano

Brend jak dać range np że ja chce Mieć range Head Admin Mój nick to D34GL3 i tka wpisuje i mi nie wychodzi mógłbyś mi napisać? tą komende żeby mnie dodac?

Napisz w konsoli:

pex user D34GL3 group set Head Admin

Opublikowano

Co do SimpleRegionMarket ten plugin ma wbudowane PEŁNE spolszczenie wystarczy wejść w folder pluginu i w edytować plik config.yml i zamienić linijke Language: en na Language: pl zrestartować serwer i w folderze pluginu pojawi się plik pl.yml i SRM będzie po polsku, a nie jak BR3ND spolszczył jedną linijke w en.yml.

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

Co do SimpleRegionMarket ten plugin ma wbudowane PEŁNE spolszczenie wystarczy wejść w folder pluginu i w edytować plik cofig.yml i zamienić linijke Language: en na Language: pl zrestartować serwer i w folderze pluginu pojawi się plik pl.yml i SRM będzie po polsku, a nie jak BR3ND spolszczył jedną linijke w en.yml.

Oblukam to później. Spolszczyłem tylko parę linijek bo więcej nie potrzeba. :P

Opublikowano

Proponuje w następnym update spolszczyć te nowe pluginy (w szczególności AntiCheat), poprawić błędy, które wywala w konsoli, oraz podreperować troszkę bukkita (albo poczekać do next wersji) :))

Troszkę bugów było więc można jeszcze odbugować parę pluginów.

Możesz także wprowadzić plugin NoLagg (który poprawia działanie tego Obs... to na x-ray'a) Z tego co czytałem to ten obs.. (ten na x-ray) bardzo, bardzo, bardzo mocno zamula serwery.. jednak po wgraniu NoLag nie będzie zamulać..

Mam nadzieje, że zostałem wysłuchany.

Po miesiącu stwierdziłem, że dobrze wykonujesz pluginy i masz ode mnie wielkieego LIKEEEEEEE

Opublikowano

A może dodaj plugin TerrarinControl i daendrock

Nie będę dodawał na razie żadnych nowych pluginów. Tylko poprawiał te co już są wgrane. ;)

Proponuje w następnym update spolszczyć te nowe pluginy (w szczególności AntiCheat), poprawić błędy, które wywala w konsoli, oraz podreperować troszkę bukkita (albo poczekać do next wersji) :))

Troszkę bugów było więc można jeszcze odbugować parę pluginów.

Możesz także wprowadzić plugin NoLagg (który poprawia działanie tego Obs... to na x-ray'a) Z tego co czytałem to ten obs.. (ten na x-ray) bardzo, bardzo, bardzo mocno zamula serwery.. jednak po wgraniu NoLag nie będzie zamulać..

Mam nadzieje, że zostałem wysłuchany.

Po miesiącu stwierdziłem, że dobrze wykonujesz pluginy i masz ode mnie wielkieego LIKEEEEEEE

Będę dopracowywał pluginy. NoLag to syf, tego nie wgram. ;)

Opublikowano

Będę dopracowywał pluginy. NoLag to syf, tego nie wgram. ;)

Ok to poczekam, aha napisał już nie raz na twoje gadu, według instrukcji, którą dałeś na swoim profilu i nie doczekałem się odpowiedzi :)

ale to już tak tydzień temu

Dobra dzięki za wysłuchanie ^^

Opublikowano

Jak zmienić te Info?

Jak zmienić te Info?

Napisz dokładnie o co Ci chodzi. Domyślam się, że motd w essentials lub to co napisał pan wyżej.

ps: Jak ktoś daje limity like i chce trochę spolszczonego CraftBook'a to pisać PW. :) Zamiast [Gate] jest [bRAMA], zamiast [Lift Up] jest [W GORE] itp. oraz komunikaty przy windzie.

Opublikowano

No teraz czekamy na nowy Update 4.5 lub 4.3 w zależności od zmian w nowej paczce tylko musimy dobić do tych 250 LIKE !!!

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano
:D już od dawna chce update bo chce żeby spolszczył najnowszą wersje WE a nie na starej muszę działać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...