Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc gdy ktoś gra na moim serwie np. sponsor gracz itd (tylko nie admin właściciel) to jak cos napiszą to od razu im znika ! nic się nie dzieje nie wiem co z tym robić a paczka jest bardzo przydatna :)

Dodawałeś coś/zmieniałeś w paczce? Serwer masz na jakimś hostingu?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krzysiek chyba update v 3.3 czy coś takiego

no wiem ale chce zeby sie nazywal 4.0

Mój autorski plugin (bukkit) ItemShop [LINK], w sprawie pluginu pisać na PW lub na GG: 42337530

Opublikowano

Paczka super, powiedz mi tylko czy będziesz to aktualizował z wersjami?

Cały czas będzie aktualizowane, lecz teraz rzadziej, ponieważ już nie chcę dodawać kolejnych pluginów, tylko konfigurować i lepiej spolszczać te co już są.

PACZKA NA WERSJĘ 4.0 JEST JUŻ GOTOWA. JEŚLI KTOŚ JĄ CHCE JUŻ TERAZ TO WYSTARCZY DAĆ LIMIT LIKE'ÓW NA MOJE POSTY (10) I WYSŁAĆ DO MNIE PW. W PREZENTACJI OFICJALNIE POJAWI SIĘ DOPIERO PRZY 200 LIKE'ACH TEMATU.

Może nie jest ona jakaś wielka, lecz teraz będę się koncentrował na pluginach już zawartych w plikach, a nowe będą dodawane bardzo rzadko.

Opublikowano

BR3ND, ogarnij te permissions! Po co ci aż tyle rang, powiedz mi?! Kobieta i Dziewczyna? Administrator i Admin, Operator, Właściciel, Technik, Head Admin? Co to ma być! Tak wszystkie mają te same uprawnienia, nie wystarczyło samo HeadAdmin i Administrator? To samo z KidModem i Kidmoderatorem, Modem i Moderatorem... Zwyczajny spam! Całe permissions trzeba robić od nowa, będzie szybciej, niż poprawiać obecne.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

BR3ND, ogarnij te permissions! Po co ci aż tyle rang, powiedz mi?! Kobieta i Dziewczyna? Administrator i Admin, Operator, Właściciel, Technik, Head Admin? Co to ma być! Tak wszystkie mają te same uprawnienia, nie wystarczyło samo HeadAdmin i Administrator? To samo z KidModem i Kidmoderatorem, Modem i Moderatorem... Zwyczajny spam! Całe permissions trzeba robić od nowa, będzie szybciej, niż poprawiać obecne.

Yaay, ale w czym Ci one przeszkadzają? Dlatego jest ich tak dużo, aby każdy mógł sobie wybrać taką nazwę rangi jaką chce. Nikomu w niczym nie szkodzą.... W ogóle co Ty gadasz... poprawiać? wtf...

Opublikowano

A co ci się w nim nie podoba powiedz mi dobre permission więc czego się dowalasz zrób leprze to wtedy pisz a nie ...

junior.jpg

Opublikowano

Bardzo widać chłopak się postarał, tylko spolszczania, wiem ile musiało mu to czasu zająć.

Dlatego masz ode mnie WIELKIEGO plusa :)

Bardzo fajne pliki, polecam.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Bardzo widać chłopak się postarał, tylko spolszczania, wiem ile musiało mu to czasu zająć.

Dlatego masz ode mnie WIELKIEGO plusa :)

Bardzo fajne pliki, polecam.

Czyżby wielki powrót? :DD Nie wiem czy mnie pamiętasz... Ty też dobre pliki robiłeś ^^

------------------------------

Czekam za 200 lik'ami i za nową paczkę zobaczymy co nowego ^^

Opublikowano

Mam problem. Dałem sobie range Właściciela ale jak coś napisałem na czacie to napis Wlasciciel nie miał koloru.

11w36gi.jpg

PS. Pliki serwerowe nie były modyfikowane. Server jest na craftserve.pl

21ostq8.png

Dysk C: wydaje się bardziej zadowolony od dysku D:

Opublikowano

Mam problem. Dałem sobie range Właściciela ale jak coś napisałem na czacie to napis Wlasciciel nie miał koloru.

11w36gi.jpg

PS. Pliki serwerowe nie były modyfikowane. Server jest na craftserve.pl

Może masz coś nie tak z minecraft'em i w ogóle nie widzisz kolorów na serwerach multiplayer.

Opublikowano

Jaką masz ustawioną wersję silnika craftbukkit?

jak możesz dodaj info co daje range vip i super-vip

Opublikowano

jak możesz dodaj info co daje range vip i super-vip

VIP i Super VIP mają chyba takie same uprawnienia. Mogą robić wszystko co normalni gracze + latanie na smoku do innych graczy, latanie na dywanie i zwykłe latanie. ;)

Opublikowano

Mam taki problem, nie mogę dodać nowych permisionsow- dodaje new linijke (napewno jest poprawnie) ( w programie notepad++) i podkreśla mi ja na czerwono ? O co może chodzić ? Z góry dzięki ;). Serwer po włączeniu działa ale mapa sie nie ląduje oraz wywala pełno crashy. Sry za błędy ale pisze z telefonu

m4mckf2mjnzag3x2nrf5.png
Opublikowano

[quote name=:):):):):):):)' timestamp='1347114628' post='5211924]

Super :) fajna paczka modów ale dzięki niej nie da się dawać cuboida -.-

To nie jest paczka modów i da się dawać cuboid'a. :)

Mam taki problem, nie mogę dodać nowych permisionsow- dodaje new linijke (napewno jest poprawnie) ( w programie notepad++) i podkreśla mi ja na czerwono ? O co może chodzić ? Z góry dzięki ;). Sry za błędy ale pisze z telefonu

Musisz usunąć spacje w nowej linijce i dać na nowo. ;)

Opublikowano

To nie jest paczka modów i da się dawać cuboid'a. :)

Musisz usunąć spacje w nowej linijce i dać na nowo. ;)

tylko ze jak nie wgralem tego to nie moge dawac cuba bo drewniana siekierka nic nie moge robic tylko niszczyc i w /plugins nie pisze WorldGuard tylko Edit :) a przed tym mogłem !!1!

Opublikowano

[quote name=:):):):):):):)' timestamp='1347116588' post='5212139]

tylko ze jak nie wgralem tego to nie moge dawac cuba bo drewniana siekierka nic nie moge robic tylko niszczyc i w /plugins nie pisze WorldGuard tylko Edit :) a przed tym mogłem !!1!

W moich plikach zamiast drewnianej siekierki jest diamentowa. Wpisz //wand to ją otrzymasz. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...