Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam - mam taki problem: otoz czesto gdy sie loguje dochodze do punktu (ledwo bo warrock mi tak muli ze szok) wybierania serwera (polski, niemiecki itd). Wybieram go wiec i nic - tzn. klikam na niego dwa razy jak zwylke on niby mysli ale nawet po 10 minutach nic sie nie dzieje. mam tez tak ze jak mnie wywali to mam "user alredy logged in" i nawet resetowanie polaczenia nie pomaga (mam neostrade wiec mam zmienne ip). bardzo prosze o pomoc (znaczy wyjasnienie o co w tym chodzi) Pozdro!

CHUJ

LUBIE JAJA

Opublikowano
Witam - mam taki problem: otoz czesto gdy sie loguje dochodze do punktu (ledwo bo warrock mi tak muli ze szok) wybierania serwera (polski, niemiecki itd). Wybieram go wiec i nic - tzn. klikam na niego dwa razy jak zwylke on niby mysli ale nawet po 10 minutach nic sie nie dzieje. mam tez tak ze jak mnie wywali to mam "user alredy logged in" i nawet resetowanie polaczenia nie pomaga (mam neostrade wiec mam zmienne ip). bardzo prosze o pomoc (znaczy wyjasnienie o co w tym chodzi) Pozdro!

No to tak. To, że nie możesz na serwer wbić, to nie wiem od czego jest. Ale też tak czasami mam i wtedy próbuję kilka razy wejść i działa. A to że "user already logged in" to jest to, że ktoś fra na tym koncie. Ale czasem jest tak, że coś cię rozłączy i wtedy postać sama jest, nikt nią nie steruje ani nic, a jest zalogowana.

Opublikowano

A jaką masz tą neostradę ? Bo jak masz cienką to być może że masz takie lagi i muli ci warrocka. A i od kiedy ci się tak dzieje ?

k2networkiv2.png
Opublikowano
Neo mam 1,2mB/s a dzieje mi sie tak od prawie poczatku z wrarockiem - co jakis czas chodzi tak jakby chcial a niemogl ;/ ale dzis juz chyba wyczailem o co chodzi - jak wejde na male mapy z najmniejszym traffic'iem (chyba tak to sie pisze ;P) to po jakichs 2-3minutach w koncu wchodzi. ale jescze chcialbym wiedziec od czego to mam ;/

To masz i tak trzy razy lepszą ode mnie szybkość łącza i nie powinno ci się tak dziać. Jak włączasz warrocka to najlepiej wyłącz te pobieranie/skype/ts/stronki najwyżej anty virus może zostać. A jeżeli to nie pomoże to przeinstaluj warrocka.

Z edytuj post i napisz jaki masz komputer?

k2networkiv2.png
Opublikowano

To napewno nie wina neta mam dokładnie takiego samego jak ty tez neo i 1,2mb i mi nic sie z warrockiem niedzieje.

Prokiller ma racje wyłącz skypa,GADU GADU,ts'a itp..

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

Powiedz mi czy ty może używasz bypass's polegającego na QWyłączeniu PnkBstrA i na low prioryty PnkBstrB w programie ProcessTimer? Jeśli tak, to możesz mieć przyczynę twojego kłopotu. Ja używam go na swoim słabyszym kompie z ProcessTimer'em to też tak mam, a jak mam to na 2 razy lepszym kompie brata to nie ma problemu, a mam taki sam net z Netii

Rozwiązanie jak używasz ProcessTimer:

Nie używaj go na słabszym kompie, jak już to na lepszym.

myimageog3.gif

ban1.gif

>>> MOJE PORADNIKI DO PROGRAMOWANIA <<<

Mogę pomódz w waszych problemach w godzinach 8-24 PW

Opublikowano
Czy clean.bat jest groźny dla systemy?? bo jak go włączyłem to zaczeło mi sie coś usuwać i teraz coś mi kom chodzi mi wolniej HELP pls unsure.gif

Nie powinien być. Musiałeś mieć mega trojanów i innych syfów w tym pliku.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Mam pytanie odnosnie forum, Jak dostac sie do warrock private?

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano

Mam uciążliwy problem. W warrock'u nie słychać, czatu, kroków, granatów, niektórych broni jak strzelają. Nie wiem co jest. Tak jakby brakowało jakiś plików ale mogę normalnie grać w warrocka i nie pokazuję mi się żaden błąd. Dopiero co wczoraj przeinstalowywałem grę ;/. Byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś porobił screeny jakie ma ustawienia w opcjach. A inny problem to kiedy wchodzę w opcje i daje voice to nie chce mi się zaznaczyć ,,voice chat on".

k2networkiv2.png
Opublikowano

Stara instalka.Ściągnij najnowszą z www.warrock.net .

Pozdro.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

Witam mam takie pytanie wie ktos moze gdzie mozna sprawdzic liste graczy z najwiekszymi lvlami? bo dzis widzialem goscia z 75 lvl a moze ktos wie kto ma najwyzszy lvl i jego nick zna niech napisze prosze

Opublikowano

wejdz na ops.warrock.net i wejdz w top clans..wyszukaj clan o nazwie K2CLAN i tam masz gosci z setnymi levelami ;]

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

wie ktos z was jak wkleic bronie i bez zadnych problemów sobie grac ile chcemy bo przez ce i art mnie ciagle wywala prosze zeby ktos mi odp

Opublikowano
wie ktos z was jak wkleic bronie i bez zadnych problemów sobie grac ile chcemy bo przez ce i art mnie ciagle wywala prosze zeby ktos mi odp

Raczej nikt z tego forum nie wie. Zresztą bardzo rzadko można się już spotkać z wklejkami. I nikt specjalnie tobie nie powie.

hej wszyscy mowia o tym bypass ze niekicka i takie tam ale jak go mozna zdobyc lub inaczej pobrac co ?? sad.gif

Poszukaj na forum przynajmniej jeden dobrze działający powinien się znaleźć.

k2networkiv2.png
Opublikowano

ten kill pb i bypass to nie dziala sciagalem juz z 5 i nic zawsze wyskakuje mi pb moze niewiem jak tego uzywac powie ktos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...