Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wlaczam wr wyskakuje cannot get a file [version.txt] nie tylko mi bo ponad 20 osobom tez sie tak robi od wczoraj.

co mam zrobic pisac gg 895744!!

KAKA NIE POWINIEN BYĆ MODERATOREM!

Mam zakazane postowanie żal.pl :D kartofe usuń mi to :D

Jeżeli gdzieś zobacze daj 5* dam 1*.

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak do takiego postu jak tu wkleić obrazek??(nie chodzi mi o ten obrazek co pod postem można wkleić ani ten co pod nickiem z mpc jest)

87.jpg
Opublikowano

Mam pytanie, nie związane z hackami. Czy ktoś wie w jakich sklepach oprócz allegro można zakupić jeszcze retaila?

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano
Nie chodzi mi o avatar tylko żeby do postu np: screena wkleic. Kto pomorze dostanie 5* tongue.gif

Klikasz na obrazek i dajesz kopiuj adres odnośnika. Wklejasz na forum ten link i wybierasz opcję ,,dodaj obrazek" i ok.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Wy naprawde zanim coś napiszecie przeczytajcie...gosciu napisał z 5 razy jak zrobi a tyn jeszcze raz sie pyta...!

kupcie se to ABC ucze sie xD

KAKA NIE POWINIEN BYĆ MODERATOREM!

Mam zakazane postowanie żal.pl :D kartofe usuń mi to :D

Jeżeli gdzieś zobacze daj 5* dam 1*.

Opublikowano

cannot get a file [PF_0_17.zip]! ciagle mam ten blad a gdzy nastawie wersje 12 to te pierwsze okienko sie nie laduje mi a administratora nie mam na liscie a wiec nie wiem oco chodzi z tym juz mialem topica z tym ale zostal closed wiec jeslimi ktos pomoze wlaczyc warrocka to dam piec gwiazdek

Opublikowano

Mam pytaniee...

moge miec 2 warrocki zainst. na 1 kompie???

Mam internationala i chce zainstalowac PH a NIe Moge;/

Opublikowano
Mam internationala i chce zainstalowac PH a NIe Moge;/

chyba nie. Musisz odinstalować warrocka international żeby móc zainstalować wr ph.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Mylisz sie ja juz dawno gralem w ph ale mialem normalnie warrock normalnego

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

Ja mam pytaneczko.

Czy jak zapomniałem swojego username i e-miala a znam haslo to jest możliwość zalogowania sie na wr ?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

up - nie

2x up za real kase

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Ma ktos jakiegos dobrego ticketa ?

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

W wr ph , wr cash nie dostajemy tylko za kase...także za reportowanie hackera , jednorazowo dostaniemy 16 wr cash , czy jakaś loteria nie wiem , w każdym razie ta wersja jest lekko " popierdolona " , niedość że na śmierć zacofana to na dodatek w chuj zlagowana .

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

ej na forum pokazał się nowy sposób na wklejanie broni ... wklejiłem sobie dual scorpiony ale jak się teraz loguje to pb mnie kickował.... zrestarowałem kompa i włączyłem znowu wr pokazał mi się ten obrazek z sniperem i tam plansza blueStorw w oddali i wr mi się wyłancza i wyskakuje mi :

Iexplorer.exe -Błąd Aplikacji

Instrukcja spod "0x7c901010" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x0000001c" .Pamięć nie może być "read".

Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji

ej a podacie mi jeszcze komęde jaką trzeba wpisać w uruchom żeby włączyć okno z procesami

z góry thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...